featured Horoscop știri

Semnele care indică că esti Ophiuchus, al 13-lea semn zodiacal

Al 13-lea semn, Ophiuchus, ar putea sa fie zodia persoanelor nascute in perioada 30.11 – 18.12. Daca ziua ta este in aceasta persoana si vrei sa stii daca noua zodie ti se potriveste mai bine decat Sagetatorul, iata 6 semne ca esti Ophiuchus, al 13-lea semn zodiacal. Cu toate acestea, cand vine vorba de zodii nu exista „corect’ sau „gresit’ asa ca ai libertatea de a alege ceea ce ti se potriveste si semnul astral pe care ti-l doresti!

Esti optimista & amuzanta

Persoanele nascute in zodia Ophiuchus sunt, in general, bine dispuse si au o atitudine pozitiva. Iar astea sunt niste calitati destul de rare printre celelalte semne zodiacale. De asemenea, au un simt al umorului deosebit. Cu alte cuvinte, daca esti cea mai amuzanta persoana din incapere, ai putea fi Ophiuchus.

Esti curioasa & deschisa la schimbari

Persoanele Ophiuchus sunt receptive si deschise la schimbari. De asemenea, sunt si foarte curioase, lucru care functioneaza in favoarea lor. Ophiuchus este acea persoana care vrea sa invete cat mai multe, este curioasa si inteleapta.

Iti place sa te imbraci in culori aprinse

In concordanta cu starea lor de spirit, persoanele Ophiuchus prefera hainele in nuante deschise, vesele si care ies in evidenta. Au un simt al modei destul de flamboaiant si original, asa ca daca lumea te complimenteaza des pentru alegerile vestimentare, ai putea sa fii in zodia Ophiuchus.

Esti sincera & spui adevarul in orice circumstante

Persoanele Ophiuchus au tendinta sa fie foarte sincere. Urasc sa piarda timpul si sa se incurce in diverse povesti complicate si neadevarate asa ca prefera sa spuna adevarul si sa suporte consecintele. Pentru ei, a spune adevarul este calea cea mai usoara de a rezolva o situatie neplacuta.

Esti cel mai mare inamic al tau

Persoanele nascute sub semnul Ophiuchus sunt deosebit de critice cu… ele insele. Bineinteles, asta nu ii scuteste nici pe cei din jurul lor de criticile marca Ophichus. Ei stiu ca pot sa realizeze lucruri mari, asa ca devin foarte critici cu ei insisi cand gresesc si foarte nerabdatori cu alte persoane.

Ai incredere in instinctele tale

O calitate foarte importanta si foarte pretuita: persoanele Ophiucus sunt dominate, aproape intotdeauna, de emotiile si de sentimentele lor. In consecinta, isi urmeaza intotdeauna intuitia si au incredere in deciziile pe care le iau.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...