featured Horoscop știri

Cele mai romantice zodii din horoscop

Rac

Dintre toate zodiile, Racii sunt cei mai romantici. Nu doar că iubesc să iubească, dar grija pe care o poartă pentru ceilalți face ca dragostea să fie ceva natural și ușor pentru ei. Astfel, este posibil ca cei născuți în zodia Rac să se îndrăgostească de mai multe ori într-o viață, acesta fiind modul lor de a gândi.

Pești

Peștii sunt plini de pasiune, de profunzime și se îndrăgostesc atât de des, încât pot avea inima frântă. În timp ce alte zodii încearcă pe cât posibil să evite depresia de după o despărțire, Peștii suferă enorm de mult, chinuindu-se singuri și înecându-se în regrete. Este un risc să iubești, și Peștii știu asta, dar este un risc pe care și-l asumă.

Fecioară

Am fi crezut că Fecioarele sunt cele mi sensibile sau că nu înțeleg dragostea, însă nu este chiar așa. Datorită inocenței, nativii din zodia Fecioară sunt capabili să iubească necondiționat. Au o inimă mare și tind să și expună trăirile, sentimentele și părerile în totalitate, dacă își doresc o iubire adevărată.

Balanță

Nu te-ai fi gândit că se vor găsi pe lista romanticilor incurabili căci Balanțele preferă să mențină distanța înainte de a acționa. Chiar și atunci când mediul este unul cunoscut și dragostea este reciprocă, Balanțele sunt timide. Este foarte probabil să iubească mai mult decât oricine altcineva, însă acea persoană s-ar putea să își trăiască viața fără măcar să știe acest lucru.

Taur

Taurii pot fi încăpățânați și insistenți, dar când sunt îndrăgostiți devin alte persoane. Vor să-și petreacă tot timpul cu persoana iubită, să le ofere cadouri și ar face orice ca să se asigure că partenerul lor este fericit. Să vezi un Taur îndrăgostit este cu totul altceva. Este ca și cum tocmai ai văzut un unicorn și nu-ți poți reveni: este un sentiment ciudat și nu crezi niciodată că este adevărat ceea ce se întâmplă, dar ești foarte fericit că ai avut ocazia să-l vezi măcar o dată.

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...