Horoscop știri

Cum vede dragostea fiecare zodie în parte

Berbec

Lucrurile pe care le faci pentru ca partenerul tău să fie fericit sunt cele care definesc termenul de dragoste pentru tine. Competivitatea, capacitatea de a fi un bun lider – aceste caracteristici influențează modul în care privești dragostea și felul în care încerci să îi arăți partenerului tău cât de mult îl apreciezi. Cuvintele nu sunt totul pentru tine și aștepți la rândul tău fapte care să demonstreze iubirea din partea iubitului tău. Pur și simplu pentru tine dragostea trebuie să fie ceva reciproc, pe care îl arătați amândoi.

Taur

Atunci când te simți în largul tău alături de o persoană, acela este momentul în care tu simți că iubești cu adevărat. Pentru nativii Taur dragostea înseamnă să te simți confortabil lângă o persoană, astfel încât să nu faci un compromis pentru a petrece timp alături de partenerul tău. La fel ca orice altă persoană ai nesiguranțe, așadar să te simți în siguranță lângă partenerul tău este foarte important pentru tine.

Gemeni

Discuțiile pline de emoție și cuvintele de iubire înseamnă totul pentru tine. Pentru nativii Gemeni comunicarea este esențială și, deși câteodată pare că trăiești într-o lume a iluziilor, ești o fire practică și analizezi tot ce se întâmplă în relația ta. În felul acesta ai mereu ce să discuți cu partenerul tău și există rar momente în care nu aveți ce să vă spuneți.

Rac

Racii sunt persoane pasionale și totodată emoționale, așadar iubești să îți petreci timpul alături de partenerul tău, singuri, deoarece acestea sunt singurele momente în care te dezvălui tu așa cum ești. Având în vedere că ai o viață destul de aglomerată, pentru tine dragostea înseamnă să găsești o persoană care iubește să petreacă timp în liniște. Ai nevoie de cineva care te ajută să aduci stabilitate în viața ta și să fie lângă tine atunci când emoțiile tale te depășesc.

Leu

Ție îți place să fii răsfățată, așadar îți place un stil de viață mai extravagant. Deși ai destul de multă încredere în tine, iubești să primești atenție și să primești complimente. Totodată, îți plac cadourile și surprizele, așadar ai nevoie de un partener care să fie dispus să facă orice pentru tine. Te simți la fel ca un personaj principal atunci când începi o nouă poveste de dragoste, dar ai mereu grijă să îl răsfeți pe partenerul tău.

Fecioară

Pentru tine dragostea este reprezentată de toată gesturile mici pe care tu și partenerul tău le aveți. Îți place să îi oferi partenerului tău afecțiune oricând este posibil. Vă bucurați împreună de lucruri simple precum vizionarea serialelor TV în confortul propriei locuințe. Loialitatea este totodată foarte importantă pentru tine și totul este în regula atâta timp timp cât poți avea încredere că partenerul tău va fi mereu lângă tine.

Balanță

Liniștea este cea mai importantă pentru tine. Fără armonie nu poate exista o relație de dragoste așa că este important pentru tine să găsești o persoană care este apropiată de sufletul tău și care te liniștește mereu. Prezența lor îți va oferi confort în orice situație, iar acele conversații din miezul nopții sunt cele care te leagă cel mai profund de partenerul tău.

Scorpion

Chiar și simpla idee de iubire îți aduce bucurie, deoarece tu crezi cu adevărat că dragostea este cel mai frumos lucru pe care îl poți avea în viață. Tu pur și simplu te bucuri de dragoste alături de partenerul tău. Relațiile sunt un lucru important pentru tine și nu faci niciodată un compromis când vine vorba despre angajamentul față de o persoană. Ești interesată de o relație de lungă durată cu o persoană care te face să râzi, cu care poți avea conversații interesante și care te faci să te simți protejată.

Săgetător

Ești o persoană independentă, așadar nu este nimic care să te sperie mai tare decât ideea că vei putea fi „prinsă” într-o relație pentru totdeauna. Cu toate acestea, ești foarte serioasă când vine vorba despre dragoste. Te aștepți ca iubirea să fie mai frumoasă decât orice alt sentiment pe care l-ai avut vreodată. Totodată, pentru tine partenerul trebuie să fie în primul rând un prieten foarte bun. Ai nevoie de toate acele glume și situații lipsite de tensiune pe care le ai cu prietenii pentru a te asigura că poți vedea un viitor alături de partenerul tău.

Capricorn

Pentru tine dragostea înseamnă tradiție. Nu ești foarte fericită să recunoști că ai și momente de vulnerabilitate, așa că încerci să ai vedere totul înainte de a te apropia serios de o persoană. Ție îți place să creezi noi tradiții alături de partenerul tău, lucruri care creează o rutină cu rolul de a întări relația. De exemplu, cina luată împreună în fiecare vineri, o vacanță la mare sau la munte în fiecare an sau poate vizionarea aceluiași film în fiecare an. Aceste lucruri vă ajută să simțiți că formați o familie.

Vărsător

Dragostea înseamnă înțelegere pentru tine în primul rând. Cealaltă persoană trebuie să fie dispusă să înțeleagă toate aspectele personalității tale pe care probabil nu le arăți tuturor. Tu ai nevoie de un partener alături de care să înveți lucruri noi în fiecare zi, deoarece iubirea este precum un puzzle pe care încerci să îl rezolvi zi de zi.

Pești

Peștii și-au format ideea de dragoste din toate cărțile citite, așadar nu este de mirare că sunt persoane atât de romantice. Pentru nativii Pești, iubirea înseamnă sensibilitate, înțelegere, creativitate. Deoarece au o fire artistică, Peștii își vor arăta dragostea în diferite moduri, surprinzându-l mereu pe partener în cel mai bun sens.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...