featured Horoscop știri

Calea astrelor 10 – 16 Aprilie 2023

Berbec

Astrologii spun că Berbecii își demonstrează talentele în această săptămână. Nu pierd ocazia să vorbească cu oamenii potriviți și să-și arate abilitățile. De asemenea, vor fi în centrul atenției în această perioadă, mai ales dacă participă la niște concursuri, evenimente sau întâlniri importante. Au suficientă încredere în sine ca să pretindă la următorul nivel pe plan profesional.

Astrele recomandă ca zodia Berbec să își controleze emoțiile, pentru că își poate afecta sănătatea. Este foarte important să vă păstrați echilibrul în orice situație.

Taur

Conjuncția planetelor arată că Taurii își demonstrează talentele, mai ales dacă sunt înconjurați de mulți oameni. Simt nevoia de a vorbi și a împărtăși ideile care apar în mintea lor. Astrologii spun că acest nativ este mai lent, dar reușește să facă cele mai importante lucruri. De asemenea, munca lor nu trece neobservată și sunt apreciați de oamenii potriviți.

Zodia Taur trebuie să devină mai atentă la medicii și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, deoarece în această săptămână șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli.

Gemeni

Gemenii vorbesc deschis și nu au de gând să ascundă nimic de oamenii apropiați. Sinceritatea și dorința de a fi cât mai cinstiți față de cei din jur, îi ajută să obțină încrederea dorită. În a doua jumătate a săptămânii, acest nativ se răsfață și își cumpără lucrurile dorite. De asemenea, o ieșire în oraș cu prietenii îi înviorează și îi motivează să se apuce de o activitate mai veche.

În această perioadă, zodia Gemeni va acționa cu un nivel de energie vitală destul de scăzută, în așa mod, va fi predispusă la boli virale sezoniere. Nu este exclus și un dezechilibru emoțional.

Rac

Racii trec printr-o săptămână importantă, deoarece au multe întâlniri cu oameni influenți, care îi pot ajuta în realizarea unor proiecte sau vise. Conjuncția planetelor arată că acest nativ găsește cuvintele potrivite în situații dificile și nu se lasă manipulat. În a doua parte a săptămânii, apare o noutate legată de o sumă de bani investită în trecut și Racii își fac planuri de viitor.

În această perioadă, nativii Rac se simte foarte bine și corpul lor este mai rezistent la tot felul de viruși sau boli.

Leu

Astrologii menționează că stelele au pregătit mai multe obstacole pentru zodia Leu în această săptămână. Acest nativ o să-și dea seama cât de puternic și rezistent poate fi în unele situații. Demonstrează propriei persoane, dar și celor din jur că știe să se țină de cuvânt și lucrurile nu sunt făcute de mântuială, dar calitativ. Finalul săptămânii îi aduce bani și responsabilități noi.

Astrele arată că în această perioadă, zodia Leu nu va avea probleme serioase de sănătatea. Dar nu este exclus că din cauza unor alimente sau chiar excesul lor pot avea durere de dinți, de burtă sau de cap.

Fecioară

Fecioarele vorbesc serios și nu glumesc prea mult în această perioadă. Apar niște probleme care sunt abordate foarte atent și serios de către acest nativ. Sunt perfect conștienți că trebuie să clarifice niște detalii, chiar dacă o persoană este împotrivă. În a doua parte a săptămânii, apar detalii noi care îi ajută pe zodia Fecioară să înțeleagă cine are dreptate și cine doar încearcă să pară bun și cinstit.

La capitolul sănătate, totul merge bine la zodia Fecioară, dar este foarte importantă să aibă grijă când mănâncă. Din cauza unui orar destul de aglomerată, acest nativ mai uită să mănânce și ajunge seara să fie extrem de flămând și lipsit de puteri.

Balanță

Balanțele se înțeleg foarte bine cu oamenii din jur și își creează relații potrivite pentru a colabora și a stabili condiții favorabile. La mijloc de săptămână, nativii Balanță sunt foarte grăbiți și fac o greșeală legată de documente. Astfel, un detaliu îi poate da bătăi de cap. Astrologii menționează că până la final își asumă niște riscuri și obțin rezultatele dorite.

Astrele arată că medical, zodia Balanță nu va fi într-o formă excelentă, fiindcă există tendința scăderii imunității. Prin urmare, are nevoie de atenție suplimentară.

Scorpion

Scorpionii muncesc foarte mult în această perioadă și au dorința de a impresiona pe cineva. Sunt plini de energie și idei bune, chiar dacă multe lucruri nu merg așa cum au fost planificate. Conjuncția planetelor arată că este o săptămână favorabilă pentru cei care petrec timpul în familiei, deoarece certurile dispar și dragostea ia controlul. O perioadă frumoasă și productivă.

Zodia Scorpion nu se confruntă cu probleme serioase legate de sănătate, dar poate avea dureri de cap și poate să-i doară foarte mult picioarele la final de zi.

Săgetător

Săgetătorii obțin un rezultat frumos într-un domeniu în care activează de ceva timp. Își dau seama că munca lor nu a trecut neobservată și au mai multă încredere în sine. În a doua jumătate a săptămânii, Săgetătorii observă o problemă în familie sau în cuplu și vor să o rezolve într-un mod mai special. De asemenea, își fac mai multe planuri legate de o călătorie, vacanță sau eveniment  important.

Astrele arată că sănătatea zodiei Săgetător este pe primul loc în această perioadă și organismul lor este foarte bine pregătit pentru a rezista la orice boală. Dar pot fi vulnerabili la infecții sau răniri.

Capricorn

Capricornii au succes pe plan profesional și în sfârșit lucrurile merg mult mai bine în viața lor. Totul devine mai organizat și acest nativ își poate planifica unele evenimente. Astrele spun că vor depune efort ca să termine la timpul potrivit un proiect sau un lucru la care lucrează de ceva timp. De asemenea, Capricornii vor avea succes la diferite examene sau testări importante legate de studii sau job.

La capitolul sănătate, zodia Capricorn se poate trezi cu niște probleme mai vechi, deoarece a revenit un viciu în viața lor care provoacă o anumită afecțiune. Astrele sfătuiesc să vă gândiți foarte bine dacă merită o anumită ocupație sau plăcere consecințe, care vor apărea pe parcurs.

Vărsător

În această săptămână, Vărsătorii au nevoie de o pauză și vor să se rupă de la toate problemele care apar. Au nevoie de liniște și echilibru, mai ales în familie. Din acest motiv, evită certurile și discuțiile aprinse. În a doua jumătate a săptămânii, se apucă încet, încet de treabă, dar nu se forțează foarte mult, deoarece nu vor să se epuizeze prea repede. Își dau voie să greșească și să înceapă totul din nou.

Astrologii sfătuiesc ca în această perioadă, zodia Vărsător să aibă grijă de starea emoțională și să nu își permită să cadă într-o extremă. Organismul poate lupta mai intens cu o afecțiune.

Pești

Peștii întâlnesc o persoană importantă în această perioadă și se grăbesc să clarifice o problemă sentimentală sau profesională. Astrologii spun că în această săptămână, Peștii sunt extrem de atenți și văd lucruri, pe care oamenii din jur nici nu le observă. În a doua parte a săptămânii, Peștii își dau acordul ca cineva să înceapă un proiect sau o activitate mai puțin obișnuită.

Astrele arată că în această perioadă, zodia Pești se simte foarte bine, chiar dacă sunt zile în care obosesc foarte mult. Are un organism puternic și rezistent.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...