featured Horoscop știri

Genul de bărbat care nu se potrivește cu zodia ta

Berbec: Bărbatul evaziv

Așa este, ție îți place să te joci, însă după o vreme, devine destul de frustrant și enervant. Desigur că îți place și o adevărată provocare, însă cum poți câștiga, dacă nu îl poți avea pentru o perioadă de timp, astfel încât să simți gustul victoriei? Găsește pe cineva care va vrea să începeți o relație, dar care va putea și să păstreze misterul pentru mai mult timp.

Taur: Bărbatul care va face totul pentru tine

Din cauza faptului că tu ești o persoană foarte puternică și impunătoare, este posibil să te gândești că ai nevoie de un bărbat care să îți facă pe plac. Însă, unde mai este toată distracția? Tu ai nevoie de cineva cu picioarele pe pamânt și care să știe ce vrea. Dacă el va fi mereu la dispoziția ta, este posibil că tu să îți pierzi respectul pentru acesta și nu credem că ți-ai dori asta, nu?

Gemeni: Bărbatul misterios

Ție îți place foarte mult să comunici, să descoperi cât mai multe despre persoană de alături, așa că ultimul lucru de care ai nevoie este cineva care nu vrea să dezvăluie prea multe despre el. Bărbatul misterios te poate atrage la început, dar după ce ai încercat să faci tot posibilul să afli ce anume se află în spatele cortinei, te vei plictisi și cred că știi foarte bine că nu prea te descurci la acest capitol. Așa că, ceea ce ai nevoie este un bărbat care este la fel de inteligent, deschis și sincer ca tine.

Rac: Bărbatul care se aseamănă cu fostul

Da, cunoaștem povestea, fostul tău partener a însemnat totul pentru tine și tot ce îți dorești este să îi găsești un înlocuitor asemănător cu care să nu mai repeți greșelile anterioare. Însă, oricât de multe va avea acest bărbat în comun cu fostul tău partener, trebuie să înțelegi că este o altă persoană și nu este corect pentru acesta să îl transformi într-o clonă. În mod cert, trebuie să îl uiți pe fostul partener și să găsești pe cineva care este complet diferit de acesta.

Leu: Bărbatul cu un ego uriaș

Ai impresia că numai o persoană cu o încredere foarte mare în sine ar putea să îți facă față, însă problemă apare atunci când acesta va începe să intre într-o competiție cu tine și ție nu îți va plăcea acest lucru. Poți să fii și puternic și încrezător fără să scoți acest lucru în evidența, iar tu ai nevoie de cineva care are suficientă încredere în sine, astfel încât să îți poată fi alături, fără să încerce să te umbrească.

Fecioară: Bărbatul rănit

Tu poți repara orice, nu? Astfel că, îți plac aceste cazuri prin care crezi că poți „repara” bărbații răniți. Însă ce se întâmplă atunci când tu i-ai „reparat” si au ajuns la punctul în care îi găsești acceptabili? Ei aleg să se despartă de tine și să se bucure de „noul el”, dar cu o altă persoană. Tu ai standarde foarte înalte, așa că ar fi bine să ți le ridici și în materie de bărbați. Nimeni nu este perfect, dar asta nu înseamnă că ar trebuie să accepți mai puțin decât meriți.

Balanța: Bărbatul care nu comunică

Tu poți crede că o modalitate bună de a menține o relație armonioasă este să porți tu toate conversațiile. Problema intervine atunci când realizezi că tu adori conversațiile fără sfârșit și atunci când o persoană nu este prea comunicativă, devii frustrată. Tu ai nevoie de cineva care este la fel de sociabil că tine și care este deschis și sincer, chiar dacă ceea ce are de spus nu este întotdeauna flatant.

Scorpion: Bărbatul care minte tot timpul

Cu toții adorăm să fim flatați uneori și un compliment potrivit îți poate îmbunătăți starea de spirit, însă nimănui nu îi place cineva care nu spune niciodată adevărul. Mai ales că tu urăști mincinoșii, așa că tu ai nevoie de cineva care este pasional, senzual și care să spună lucrurile potrivite și sincere la momentul potrivit.

Săgetător: Bărbatul care nu vrea să facă nimic niciodată

Ai tendința să crezi că tu deții destulă personalitate și entuziasm cât pentru două persoane, însă nu contează cât de atrăgător este un bărbat, dacă el nu vrea niciodată să iasă afară și să încerce lucruri noi, îți vei pierde rapid interesul. Tu ai nevoie de cineva care este dispus să exploreze lumea împreună cu tine și să trăiți adevărate aventuri.

Capricorn: Bărbatul cu datorii

Trebuie admiți faptul că iei relațiile foarte serios. Poți pretinde ești într-o relație doar pentru amuzament, oricine este un potențial candidat pentru o relație de lungă durată. Este foarte important pentru tine ca partenerul să dețină o situație financiară stabilă și, dacă cineva este dator la bancă sau pe la prieteni mod constant, atunci nu este făcut pentru tine. Asta nu înseamnă trebuie verifici contul bancar înainte de începe o relație cu el, însă dacă se ivește o oportunitate să afli, atunci nu este o idee rea.

Vărsător: Bărbatul dependent

Tu ești foarte independentă și îți dorești o relație care să nu te încătușeze. Așa că, dacă un bărbat este prea posesiv, acest lucru nu va merge. Ai nevoie de o relație fără restricții și care îți va permite să ai libertate deplină. Dacă îți dorești să faci ceva singură, partenerul tău va trebuie să accepte asta.

Pești: Bărbatul care nu poate să fie fidel

Cu siguranță, tu nu vrei să fii cu o persoană care nu se poate abține să nu te înșele, deoarece tu vei suferi extrem de mult. Este deja destul de grav că te-a înșelat, însă tu ierți atât de ușor, încât l-ai ierta de fiecare dată și el tot nu se va schimba. Încearcă să găsești pe cineva loial, care va fi interesat doar de tine.

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...