featured Horoscop știri

Calea astrelor – Dragostea în luna Martie pentru fiecare zodie

Berbec

Conform previziunilor astrelor în ceea ce privește dragostea, sunt șanse mari ca lucrurile să nu meargă așa cum ți-ai planificat în luna martie.

Persoanele aflate într-o relație pe termen lung s-ar putea simți sufocate sau captive. Ar putea exista o separare între unii Berbeci și partenerii lor.

Pe de altă parte, cei singuri vor avea noroc. Vei găsi pe cineva potrivit pentru tine. Dar, dacă iei lucrurile prea în serios încă de la început, s-ar putea să pierzi șansa de a dezvolta o relație minunată și de durată.

Femeile și bărbații căsătoriți, ar putea intra într-un conflict din cauza problemelor din familia lor. Mai mult, există chiar risc de divorț. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să ai grijă în luarea acestei decizii și să lași orgoliul deoparte.

Pe la sfârșitul lunii, vor fi vești bune pentru cuplurile căsătorite. S-ar putea să apară ceva nou în viața lor care să le restabilizeze legătura și să fie din nou împreună.

Taur

Dacă până acum ai fost mulțumit/ă de relația ta, s-ar putea ca luna aceasta să nu mai crezi asta și să regândești alegerile pe care le-ai făcut.

Cu toate acestea, anumite cupluri își vor reevalua relația și s-ar putea să ajungă într-o poziție mai bună decât cea actuală. Însă, cei mai mulți se vor îndepărta unul de celălalt.

Dacă ești căsătorit/ă, vei fi extrem de norocos/oasă. Vor începe ceva nou în viața lor cu partenerul/a lor. Acel lucru le va întări căsnicia și îi va apropia mai mult.

Dacă ești singur/ă, va fi o perioadă frumoasă. Ar putea exista o mulțime de oameni noi care vor veni și vor pleca în/din viața ta. Cu toate acestea, unul dintre ei va rămâne cu tine pentru o perioadă mai lungă de timp.

Gemeni

Ești cu siguranță pe drumul cel bun. Cu toate acestea, încă nu știi clar ceea ce simți și ce vrei. Va mai dura ceva până te vei lămuri.

Dacă ești singur/ă, vei întâmpina dificultăți în a găsi o partener/ă compatibilă. Așadar, ai răbdare și așteaptă până la sfârșitul acestei luni.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, s-ar putea să existe schimbări. Fii foarte atent/ă pe cine abordezi și unde îți canalizezi atenția. Problemele tale conjugale nu se vor rezolva fugind de ele în brațele altcuiva.

Rac

Este timpul să-ți declari afecțiunea. Categoric da. A trecut destul timp pentru a realiza că cealaltă persoană este cea cu care vrei să îți petreci tot restul vieții. Așa că nu aștepta, pregătește-te pentru nuntă acum. Clopotele de nuntă vor suna, fără îndoială, în viitorul apropiat.

Dacă ești singur/ă și în căutarea unui partener compatibil cu tine, ai putea întâmpina unele dificultăți luna aceasta. Cu toate acestea, să acționezi impulsiv nu este o idee deloc bună.

Cei mai norocoși nativi sunt cei căsătoriți. Vei avea parte de o lună grozavă și îți vei ține mariajul departe de muncă și conflicte.

Leu

Tu ești întotdeauna pe primul loc, nu dragostea. Dar, luna aceasta, astrele te sfătuiesc să depui mai mult efort în ceea ce privește relația ta. Ar trebui să faci un pas înapoi și să iei în considerare nevoile partenerului/ei tău/tale, respectându-i modul de gândire, ideile și dorințele.

Dacă ești singur/ă, vei avea norocul să găsești pe cineva/

Dacă ești căsătorit/ă, te vei distra alături de persoana iubită. În plus, unele cupluri căsătorite pot primi niște vești minunate despre apariția unui nou membru al familiei.

Cei care încearcă să se împace cu partenerul lor, vor avea un oarecare succes. Situația nu se va îmbunătăți peste noapte, dar vor exista semne bune.

Fecioară

Vor exista multe contradinții în cuplu. Luna trecută a fost mult mai productivă pentru tine.

Dacă formezi un cuplu de ceva vreme, fii pregătit/ă să apară unele lucruri neașteptate în relația ta. Pot exista certuri între tine și partener/ă. Unii dintre voi ar putea fi nevoiți să se despartă. În plus, certurile ar putea porni de la ceva banal și s-ar putea să fie total inutile, ceea ce vă va îndepărta. Cu toate acestea, pe măsură ce timpul trece, apele se vor calma.

Dacă ești singur/ă, poți întâmpina dificultăți în încercarea de a-ți găsi un partener. Ar fi mai bine să eviți să îți cauți un soț/o soție în această lună, deoarece nu este cel mai bun moment.

Dacă ești căsătorit/ă și au existat unele probleme de familie, acestea vor fi rezolvate, iar petrecerea timpului cu persoana iubită va face relația mai puternică.

Balanţă

Luna martie va fi romantică, în ciuda faptului că nu ești deosebit/ă de expresiv/ă în ceea ce privește sentimentele.

Cuplurile se vor bucura de o relație pașnică. Unii dintre voi s-ar putea să rezolve unele vechi ranchiuni și să aibă șanse mari de a le remedia. Profită la maximum de această perioadă și pregătește-te pentru ceva spectaculos, pentru ca relația ta să înflorească și să se extindă.

Cei căsătoriți trebuie să se îndepărteze de cei dragi și de prieteni pentru partenerii lor.

Dacă ești singur/ă, este un moment favorabil pentru cei care caută o a doua căsătorie. Vei întâlni o persoană drăguță ale căror energii se vor potrivi cu ale tale.

Scorpion

În materie de dragoste, lucruri vor fi minunate pentru tine în luna martie. Te vei bucura de cel mai bun moment al vieții tale.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, atmosfera va fi iubitoare și plină de romantism. Te vei concentra pe lucrurile bune și vei uita de toate cele mai puțin bune. Dacă există unele probleme în cuplu, vă veți așeza la masă și veți discuta, deoarece acesta este cel mai bun moment de a găsi soluții.

Dacă ești singur/ă, vei găsi persoana potrivită alături de care să fii fericit/ă, doar că nu luna aceasta. Mai ai puțină răbdare!

Săgetător

Dacă ești implicat/ă într-o relație, aceasta se va îmbunătăți în luna martie. Tu și persoana iubită vă veți rezolva problemele și vă veți simți mai bine împreună. Dragostea va înflori și lucrurile ar putea redeveni confortabile și mai romantice.

Dacă ești singur/ă, te vei descurca de minune. Vei întâlni oameni care se potrivesc intereselor și gusturilor tale. Dacă vrei să te căsătorești, vei găsi partenerul/a potrivit/ă. Caută acea persoană care te oglindește cel mai bine!

Dacă ești căsătorit/ă, va exista mai mult pozitivism în cuplu. Diferențele dintre voi se vor rezolva, iar mariajul vostru va deveni unul fructuos.

Capricorn

Luna martie va fi o perioadă minunată! Este momentul ideal pentru a fi mai romantic/ă cu persoana de lângă tine. Dacă ești necăsătorit/ă, dar vrei să te căsătorești, viitorul sună bine.

Dacă ești singur/ă, s-ar putea să întâlnești curând pe cineva cu care vei face clic și te vei simți complet/ă.

Dacă ești căsătorit/ă, programul acestei luni va fi destul de încărcat pentru tine. Vestea bună este că acest lucru nu va avea niciun efect negativ asupra relației cu soțul/soția. El/ea nu numai că te va accepta așa cum ești, ci te va și sprijini în acele activități care par să te copleșească.

Vărsător

Situația ta amoroasă se va schimba în bine dacă lucrezi cu adevărat la lucrurile potrivite. Vestea bună este că și partenerul/a tău/ta își dorește același lucru ca și tine. Este foarte important să îți exprimi acele sentimente pe care le-ai tot ținut în tine. Dacă până acum nu te-ai simțit pregătit/ă pentru o discuție serioasă, acum vei fi.

Dacă ești singur/ă, nu va fi ușor. Trebuie să-ți înțelegi gândurile și sentimentele pentru a găsi persoana potrivită pentru tine. Faptul că nu poți face acest lucru, te-ar putea face să te simți singur/ă și pierdut/ă.

Dacă ai o relație toxică, te vei simți ușurat/ă în această lună, deoarece lucrurile vor fi în curând în favoarea ta. Cu toate acestea, trebuie să-ți menții răbdarea și o stare de spirit pozitivă.

Pești

În relația ta există prea multe suișuri și coborâșuri și se pare că nu se vor rezolva nici luna aceasta. Până când nu depui efortul necesar și nu lași exagerarea deoparte, situația va fi încordată. Vor exista dificultăți în a purta discuțiile potrivite,

Dacă ești singur/ă, luna aceasta va fi în favoarea ta. Te poți întâlni cu cine îți dorești, dar nu te grăbi să iei o decizie.

Dacă ești căsătorit/ă, vei fi ocupat/ă cu responsabilitățile familiale în cea mai mare parte a lunii. Dar, pe de altă parte, îți vei face timp și pentru soțul/soția tău/ta.

Dacă îți dorești să te căsătorești, sunt mari șanse să găsești persoana potrivită. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să nu sari etape, să iei lucrurile încet și să îți dai timp pentru a vedea dacă există compatibilitate între tine și acea persoană.

 

 

Sursă foto – pixaba.com

S-ar putea să-ți mai placă și...