featured Horoscop știri

Cuplurile care nu funcționează – Cele mai nefericite combinații de zodii!

Berbec și Taur

Și Berbecii, și Taurii sunt foarte încăpățânați, așa că niciunul nu va ceda într-o relație. Taurul va dori mereu să dețină controlul, iar Berbecul va fi iritat de acest aspect. Când devine evident că relația trebuie să se încheie, Berbecul va dori să dispară, în timp ce Taurul va cere explicații după explicații.

Gemeni și Capricorn

Vrei o „rețetă“ pentru dezastru? Ia un semn zodiacal născut pentru distracție și socializare (Gemeni) și pune-l alături de un nativ obsedat de muncă și planificare (Capricorn). Nativii din Capricorn se distrează prea puţin, astfel că Gemenii vor fi frustrați destul de repede și se vor plictisi în acestă relație.

Leu și Scorpion

Această relaţie nu are cum să fie fericită sau de durată, întrucât ambii nativi au personalități puternice și orgolii mari. Leul vrea să audă tot timpul complimente de la partenerul său, vrea să fie pus pe primul loc, iar Scorpionul nu va face asta. Relaţia lor se bazează mai mult pe atracţie fizică, dar asta nu este suficient pentru ca lucrurile să meargă pentru o perioadă lungă de timp. Leilor le place să fie admirați, să flirteze, iar nativii din Scorpion sunt foarte geloși.

Balanță și Fecioară

Fecioarele sunt obsedate de control, de ordine și țin să aibă tot timpul dreptate. De aceea tind să-și critice partenerul din zodia Balanța, care e un spirit boem. În plus, ambii nativi sunt orgolioși și își vor arăta tot timpul defectele cu degetul.

Rac și Vărsător

Racul este familist, în timp ce Vărsătorul este mai mult un spirit liber. Nativul din Rac va avea mereu nevoie de mult mai mult decât poate un Vărsător să ofere, iar când nu va primi ceea ce dorește va fi nefericit. Racii sunt încăpățânați, nu se mulțumesc cu puțin și, chiar dacă o despărțire îi va afecta profund, preferă acest lucru în locul unei relații de compromis.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...