Horoscop știri

Calea astrelor 13 – 19 Februarie 2023

Berbec

Berbecii, în această perioadă simt presiunea problemelor care sunt acum în toată lumea. Încearcă să găsească un echilibru, fiindcă nu poți mereu să te gândești doar la rău. În a doua parte a săptămânii, discuțiile, întâlnirile și dezbaterile cu oamenii apropiați îl fac să privească din alt unghi o anumită problemă. Îi apare și energia de care are nevoie ca să termine un proiect sau niște treburi legate de casă.

Astrele arată că în această perioadă, zodia Berbec nu va avea probleme serioase de sănătatea. Dar nu este exclus că din cauza unor alimente sau chiar excesul lor pot avea durere de dinți, de burtă sau de cap. Din fericire sunt dureri suportabile și nu sunt prezente mult timp.

Taur

Taurii sunt foarte sociabili și comunicativi în această săptămână. Problemele nu ajung să se agraveze, pentru că acest nativ la timpul potrivit le observă și lucrează la ele. Mulți oameni îi vor admira pentru carisma pe care o au și dorința de a crea ceva nou și inedit. În a doua parte a săptămânii, au posibilitatea să își schimbe funcția sau chiar jobul.

La capitolul sănătate, totul merge bine la zodia Taur, dar este foarte importantă să aibă grijă când mănâncă. Din cauza unui orar destul de aglomerată, acest nativ mai uită să mănânce și ajunge seara să fie extrem de flămând și lipsit de puteri.

Gemeni

Gemenii fac o mare schimbare în viața lor și se pot simți un pic dezorientați. Câteva detalii îl poate duce în eroare pe acest nativ și nu poate înțelege de ce să se apuce de la început. Astrele menționează că apare o persoană care îi arată calea și învață să se descurce într-o nouă atmosferă. În a doua jumătate a săptămânii, conjuncția astrelor arată că zodia Gemeni se pot îndrăgosti într-o persoană, care mereu era lângă ei.

Astrele arată că medical, zodia Gemeni nu va fi într-o formă excelentă, întrucât există tendința scăderii imunității. Prin urmare, are nevoie de atenție suplimentară.

Rac

Conjuncția planetelor arată că în această săptămână, multe planuri se pot amâna pentru zodia Rac. Astrele spun că majoritatea schimbărilor vor aduce mai multe lucruri pozitive, chiar dacă acest nativ nu vede nimic bun. În a doua parte a săptămânii, poziția astrelor arată că zodia Rac se va întâlni cu oameni din trecut și va scoate la suprafață câteva subiecte care până acum stăteau în mister.

Zodia Rac nu se confruntă cu probleme serioase legate de sănătate, dar poate avea dureri de cap și poate să-i doară foarte mult picioarele la final de zi.

Leu

Leii își rezolvă problemele destul de rapid în această perioadă, fiindcă nu au de gând să lungească ceva ce nu le place. Acest nativ este extrem de organizat și își face toate treburile în timp util. În a doua jumătate a săptămânii, simte că are suficientă forță și influență ca să schimbe o părerea sau un obicei. Astrologii spun că poate să afecteze oamenii din jur cu puterea sa. Așa că în unele momente ar fi bine să fie mai delicat.

Astrele arată că sănătatea zodiei Leu este pe primul loc în această perioadă și organismul lor este foarte bine pregătit pentru a rezista la orice boală. Dar pot fi vulnerabili la infecții sau răniri. Noroc că ele sunt trecătoare!

Fecioară

Fecioarele au multe cheltuieli în această săptămână, deoarece apar tot felul de evenimente și necesități legate de familie. Poziția planetelor arată că acest nativ nu așteaptă ca cineva să-i spună ce să facă, dar singur își dă seama când trebuie să acționeze și pe ce să se bazeze. Astrele spun că nativii Fecioară sunt mult mai rapizi și reușesc să facă și lucruri pe care nu le-au planificat.

La capitolul sănătate, zodia Fecioară se poate trezi cu niște probleme mai vechi, pentru că a revenit un viciu în viața lor care provoacă o anumită afecțiune. Astrologii sfătuiesc să vă gândiți foarte bine dacă merită o anumită ocupație sau plăcere consecințe, care vor apărea pe parcurs.

Balanță

Nativii Balanță sunt motivați să lucreze mai mult, fiindcă văd clar pentru ce trebuie să lupte. Astrologii spun că este o săptămână norocoasă pe plan profesional, mai ales dacă vor să facă câteva schimbări. La capitolul dragoste, totul merge și mai bine, fiindcă Balanțele înțeleg ce trebuie să facă și când să acționeze. Finalul săptămânii este cu adevărat spectaculos, mai ales pentru cei care sunt gata să experimenteze.

Astrologii sfătuiesc ca în această perioadă, zodia Balanță să aibă grijă de starea emoțională și să nu își permită să cadă într-o extremă. Organismul poate lupta mai intens cu o afecțiune.

Scorpion

Scorpionii pot începe o nouă etapă din viață și se bucură că la timpul potrivit au acționat cum trebuie. Poziția planetelor arată că este o săptămână stresantă la locul de muncă, dar destul de productivă din punct de vedere financiar. În a doua parte a săptămânii, acest nativ află că sunt mai multe oferte de care se poate folosi și încearcă să fie cât mai rapid ca să ocupe cele mai bune locuri.

Astrele arată că în această perioadă, zodia Scorpion se simte foarte bine, chiar dacă sunt zile în care obosesc foarte mult. Au un organism puternic și rezistent.

Săgetător

Săgetătorii sunt mai șmecheri și schimbă regulile jocului în favoarea lor. Este o perioadă în care Săgetătorii trec prin schimbări interioare și acest lucru le permite să obțină mai multe lucruri. Astrologii spun că acest nativ găsește cheia succesului vorbind cu oameni cu o mai mare experiență într-un domeniu. În a doua jumătate a săptămânii, îi așteaptă multă muncă, dar și momente frumoase.

Astrologii recomandă ca zodia Săgetător să își controleze emoțiile, fiindcă își poate afecta sănătatea. Este foarte important să vă păstrați echilibrul în orice situație.

Capricorn

Poziția planetelor arată că nativii Capricorn sunt mai șmecheri și mai rapizi. Gândesc strategic, mai ales când vine vorba de proiecte personale sau bani mari. Astrologii menționează că sunt plini de energie și glumele îi ajut să salveze unii oameni de la o situație neplăcută. În a doua jumătate a săptămânii, o decizie spontană îi dă toate planurile peste cap, dar găsește o soluție.

Zodia Capricorn trebuie să devină mai atentă la medicii și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, pentru că în această săptămână șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli.

Vărsător

Vărsătorii culeg roadele muncii sale în această săptămână și se mândresc cu faptul că sunt puternici și nu renunță chiar dacă le este greu. Sunt admirați pentru rezistența, curajul și atenția de care dau dovadă atunci când lucrează la ceva. Poziția planetelor arată că în a doua jumătate a săptămânii, îi așteaptă o surpriză și se pot juca cu focul.

În această săptămână, zodia Vărsător va acționa cu un nivel de energie vitală destul de scăzută, în așa mod, vor fi predispuși la boli virale sezoniere. Nu este exclus și un dezechilibru emoțional.

Pești

Peștii pot achiziționa ceva important în această săptămână și se bazează pe rațiune, pentru că nu își doresc să investească în ceva ce nu o să le aducă în viitor mai mulți bani. De asemenea, astrele arată că Peștii vor ține cont de starea lor de sănătate. S-ar putea să înceapă un nou sport și vor aborda o alimentație mai sănătoasă. Chiar le place să aducă mai multe schimbări în stilul lor de viață.

În această perioadă, zodia Pești se simte foarte bine și corpul lor este mai rezistent la tot felul de viruși sau boli.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...