Horoscop știri

Horoscop romantic – Cei mai buni soți din zodiac

Bărbatul Taur

Ia-ți un soț născut în zodia Taur… și te vei consideră întreaga ta viață cea mai norocoasă femeie din lume

Bărbatul născut în zodia Taur este foarte loial relației în care se află. El disprețuiește (nici măcar nu o acceptă) infidelitatea și caută mereu stabilitate în relațiile în care se află. Iubește să fie îndrăgostit și nu va înceta întreaga lui viață să îi arate femeii cu care este cât de norocos este că l-a ales pe el ca partener de drum.

Dacă te căsătorești cu un bărbat Taur, pregătește-te să fii răsfățată non stop. El va fi acolo lângă tine pentru a te susține necondiționat și va avea grijă de nevoile tale fără ezitare.

Destin sentimental pentru bărbatul Taur: fire sensibilă, romantică, bărbatul Taur caută o iubire de basm. Se va căsători în momentul în care va realiza că femeia de lângă el este sufletul lui pereche.

Bărbatul Pești

Ia-ți un soț născut în zodia Pești… și vei fi fericită întreaga ta viață.

Bărbatul născut în zodia Pești își ia rolul de soț foarte în serios și este dedicat trup și suflet femeii cu care este. El are visuri mari de împlinit pe plan profesional și are nevoie de o parteneră care să îl susțină necondiționat pe drumul pe care îl are de făcut pentru că muncește din greu astfel încât familiei lui să nu îi lipsească absolut nimic.

În relația de cuplu își va pune întotdeauna soția pe primul plan și se va asigura că este mulțumită. Va fi atent la nevoile ei, la dorințele sale și la ce o face fericită cu adevărat.

Destin sentimental pentru bărbatul Pești: fire prietenoasă, iubește să fie în relații de dragoste. Se va căsători în momentul în care își va pune ordine în viață și se va simți pregătit să facă pasul cel mare.

Bărbatul Leu

Ia-ți un soț născut în zodia Leu… și vei simți că ai tras cartea norocoasă în viață.

În sălbăticie, Leul este cunoscut ca fiind regele junglei și conducătorul haitei… iar un bărbat Leu nu este departe de cel din natură. Leul este o zodie foarte sigură pe ea, hotărâtă, atentă la detalii, dornică să conducă, dar și să protejeze.

În relația de iubire, bărbatul Leu face tot posibilul ca partenera cu care este să se simtă în siguranță, să fie iubită și să nu îi lipsească nimic. Mai mult, el este foarte loial și romantic. Nu îți va lipsi niciodată absolut nimic dacă te vei căsători cu un bărbat Leu.

Destin sentimental pentru bărbatul Leu: lider înnăscut, Leul iubește să dețină controlul. Se va căsători în momentul în care va ajunge să înțeleagă care este scopul sau în viață.

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...