Horoscop știri

Cum se razbună fiecare zodie în parte

Berbec

Incapatanat din fire, Berbecul nu va renunta pana nu iti vei recunoaste greseala. Bineinteles, acest lucru nu il va satisface complet. Trebuie sa arati cu adevarat cat de rau iti pare si sa insisti sa te ierte. Ramane de vazut daca ai vreo sansa.

Taur

Taurul nu se va teme sa astepte momentul potrivit pentru razbunare. Pentru ca acesta va urma, iar atunci cand te va prinde, va fi pregatit. Mai exact, va avea o lista cu reprosuri pentru tine.

Gemeni

Nativul Gemeni vorbeste, de regula, foarte mult. Acest lucru este valabil chiar si atunci cand isi doreste sa se razbune pe tine. Te va ironiza, certa, iar apoi va trece peste.

Rac

Sensibil din fire, Racul stie lucrurile care te dor cel mai tare. Si exact acolo te va ataca pentru a se razbuna.

Leu

Leul nu isi va bate prea tare capul cu razbunarea. Acesta va alege sa te ignore si sa iti demonstreze cat de neimportant esti.

Fecioara

Nu putem discuta despre cum se razbuna zodiile fara sa discutam despre nativul Fecioara. Acesta te va cicali pana cand vei ceda. Va vorbi mult si va raspandi vorbe menite sa te denigreze.

Balanta

Atunci cand se razbuna, Balanta nu va mai discuta cu tine. Dar nu iti face sperante ca vei scapa nepedepsit. Balanta pune cu siguranta ceva la cale.

Scorpion

In acelasi registru, nativul Scorpion va alege sa fie mereu pregatit. Isi va lua timpul necesar sa puna la cale un plan si sa te loveasca exact acolo unde stie ca te doare mai tare.

Sagetator

In general, Sagetatorul va alege sa fie nepasator si sa treaca peste. Cu toate acestea, exista si situatii in care se va supara atat de tare incat va alege sa iti raspunda in acelasi stil.

Capricorn

Meticulos din fire, Capricornul isi va calcula urmatoarea miscare. Iti va raspunde cu sange rece si nu va permite sa nu primeasca respectul cuvenit.

Varsator

In general, Varsatorii nu sunt asi ai razbunarii. Acesta va alege sa te barfeasca in grupul de prieteni si sa impartaseasca zvonuri despre tine.

Pesti

Atunci cand vorbim despre Pesti, vorbim cu adevarat despre cum se razbuna zodiile. Pentru ca Pestii te vor teroriza si te vor rani cat de tare vor putea.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...