featured Horoscop știri

Cea mai înfricoșătoare latură a fiecărei zodii

Berbec

Latura înfricoșătoare a unui Berbec constă în faptul că se gândește mereu la moarte.

El își petrece, probabil, mare parte din zi gândindu-se la acest concept și la cum va sfârși fiecare persoană. Dacă vrei să te bagi în vorbă cu un nativ din această zodie, astrele te sfătuiesc să inițiezi un subiect mai întunecat.

Taur

Latura înfricoșătoare a unui Taur constă în faptul că el va fi întotdeauna cu ochii pe tine, urmărindu-ți fiecare mișcare de pe social media.

Chiar dacă te desparți de un nativ din această zodie, va dura ceva până nu te vei mai simți urmărit/ă. Taurul este cunoscut pentru natura sa încăpățânată, care urăște orice fel de schimbare. Deci, dacă pui punct unei relații cu el, îi va fi extrem de greu să îți dea drumul și să accepte schimbarea bruscă din viața lui. Așadar, poate ar fi o idee bună să verifici de două ori dacă ai încuita ușa!

Gemeni

Latura înfricoșătoare a unui nativ din Gemeni constă în dualitatea lui.

Din cauza faptului că are dublă personalitate, adică două fețe, el este un mincinos prin excelență. Asta nu înseamnă că minte mereu, uneori chiar o face fără să își dea seama. Ideea este că are tendința de a denatura adevărul, astfel încât să iasă în avantaj.

Rac

Latura înfricoșătoare a Racului constă în obsesiile lui.

Racul este destul de băgăcios în relații, iar unii parteneri adoră această extra atenție pe care o primesc de la el. Dar, uneori, atitudinea lui se poate transforma într-o obsesie nesănătoasă care te va sufoca până la urmă. Totul se întâmplă din cauza naturii sale grijulii, dar și a faptului că supraanalizează lucrurile până ajunge să își imagineze cele mai urâte scenarii. Astfel, Racul le pune deseori o lesă strânsă partenerilor, ceea ce te va înnebuni dacă ești introvertit/ă și ții la timpul tău de unul singur/ă.

Leu

Leul este foarte obsedat de el însuși și asta e în sine un lucru destul de înfiorător.

El va face practic orice pentru a avea autoritate supremă și pentru a fi în centrul atenției, chiar dacă asta înseamnă să îi rănească pe ceilalți și să întreacă limite. Pentru că este atât de concentrat pe sine, va face lucruri înfricoșătoare pentru a se asigura că atenția este asupra lui. Se poate spune că este disperat după atenție!

Fecioară

Latura înfricoșătoare a Fecioarei constă în faptul că nu te aștepți să aibă o astfel de latură.

A avea fetișuri nu este ceva neobișnuit, dar Fecioara o poate duce uneori la extreme. Ea este cunoscută pentru firea ei metodică și imaginea curată, ceea ce înseamnă că nu te vei aștepta niciodată ca Fecioara să aibă fetișuri sau fantezii sexuale. Pentru că la prima vedere e întotdeauna timidă, dezvăluirea ciudățeniilor ei îi poate lăsa pe oameni mască.

Balanţă

Latura înfiorătoare a unei Balanțe constă în faptul că știe atât de multe lucruri despre orice, mai ales despre subiecte mai întunecate.

Probabil este singurul cunoscut al tău care îți povestește în detaliu un film teribil de groază. Nu e rău să fii curios, dar problema e că Balanța exagerează. Asta înseamnă că se surprinde adesea căutând pe internet numai ciudățenii morbide.

Scorpion

Latura înfricoșătoare a Scorpionului constă în faptul că are o mulțime de gânduri negre, prea multe.

El tinde să fie liniștit și misterios. Uneori, e așa pentru că e timid și nu știe cum să se apropie de tine. Alteori, este liniștit pentru că se gândește la acte de violență și la crime oribile. Nu îți face griji, Scorpionul nu va acționa conform gândurilor sale și toate rămân o fantezie. Pe de altă parte, s-ar putea să urmărești numai seriale criminale atunci când ești cu el.

Săgetător

Latura înfricoșătoare a Săgetătorului constă în faptul că în spatele firii sale optimiste și prietenoase, el nu simte emoție.

Un Săgetător tinde să fugă de problemele sale. El consideră că, dacă nu se confruntă cu problema, problema nu există și totul este în regulă. Majoritatea oamenilor cu această logică se vor simți vinovați, furioși, triști sau stresați dacă problema revine în viața lor. Așadar, pentru a evita acest lucru, Săgetătorul se deconectează de la sentimentele sale, astfel încât să nu simtă tristețe sau mânie. Este bine pentru el, dar ție ți se va face părul de găină atunci când va începe să râdă în timpul unei înmormântări.

Capricorn

Latura înfricoșătoare a Capricornului constă în modul în care își imaginează că ucide oameni, mai ales dacă l-au enervat.

Capricornul este cunoscut pentru natura sa ambițioasă și orientată spre obiective, ceea ce îl poate face să exagereze un pic pentru a obține ceea ce își dorește. Deseori le va purta pică celor care l-au împiedicat în vreun fel. Din greșeală, e posibil să îți dezactiveze alarma și să ajungi târziu la muncă, dar este doar o greșeală, da!

Vărsător

Latura înfricoșătoare a Vărsătorului constă în faptul că, probabil, are deja un elogiu scris pentru toți cei dragi.

El este o fire iubitoare care luptă întotdeauna pentru cauze nobile. De asemenea, e cunoscut pentru gândirea lui profundă. Din această cauză, Vărsătorul se gândește destul de mult la viitor și la toate lucrurile minunate pe care le va spune, spre exemplu, la înmormântarea celui mai bun prieten al său.

Pești

Latura înfricoșătoare a nativului din Pești constă în faptul că suferă de complexul eroului.

El visează adesea să fugă de realitate și să creeze o lume în care să fie pace, curcubee și soare. Este minunat să ai în jur oameni ca el, plini de simpatie și cu o inimă mare. Cu toate acestea, nativul din această zodie poate exagera în încercarea lui de a repara totul, ajungând tot el să fie rănit.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...