featured Horoscop știri

Zodiile care luptă mereu pentru cei la care țin

Balanță

Balanța se află pe primul loc în acest top. Motivul? Aceasta este cea mai bună și mai pașnică zodie. Nu te va răni niciodată în mod intenționat, va fi mereu acolo pentru tine și te va sprijini necondiționat. Mai mult, ea crede în karmă, așa că încearcă întotdeauna să ofere bine (pentru a primi bine la rândul său).

O persoană născută în zodia Balanță este o fire foarte optimistă, pozitivă, mereu veselă. Ea va face întotdeauna ceea ce îi ceri și va fi alături de tine atât la bine, cât și la greu, fără să ceară nimic în schimb.

În momentele mai stresante din relație, Balanța este primacare încearcă o împăcare (chiar și atunci când nu a greșit) pentru că vrea să îndrepte lucrurile și să lase trecutul în spate. Iartă destul de repede și nici nu ține ranchiună.

Scorpion

Scorpionul ocupă locul 2 în topul celor mai buni prieteni deoarece este un semn extrem de interesant când vine vorba despre relațiile sociale. Motivul pentru care ocupă un loc atât de important? Prețuiește încrederea și loialitatea.

În momentul în care și-a dat seama că poate avea încredere în tine, Scorpionul se va atașa de sufletul tău, te va sprijini și îți va fi mereu alături. Acesta are o înțelegere profundă în ceea ce privește oamenii și o capacitate puternică de a capta vibrațiile. El este înțelegător indiferent de situație (și chiar și atunci când greșești – nu este alături de tine pentru a te mustra pentru ce ai făcut, din contră – știe că ești om și greșești, îți acceptă problemele și încearcă să te ajute cum știe el mai bine să depășești momentele grele).

Dacă te împrietenești cu un Scorpion vei avea un prieten pe viață.

Pești

Dintre toate semnele zodiacale, Peștii sunt cei mai sensibili și mai emotivi. Însă aceste stări și emoții sunt unele foarte bune (cum rar mai găsești în această lume) și ajută la formarea unor conexiuni profunde cu oamenii din jur.

Datorită conexiunii pe care o are cu tine, o persoană născută în zodia Pești poate simți durerea prin care treci. Ca prietenă, aceasta va fi mereu acolo pentru tine, va face ceea ce îi ceri și te va pune pe primul loc. Ea este “mama” tuturor semnelor zodiacale și are tendința de a pune nevoile altor oameni înaintea nevoilor lor.

Dacă te împrietenești cu o persoană născută în Pești, vei avea întotdeauna pe cineva în care poți avea încredere deplină (ea nu te va judeca niciodată).

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...