featured Horoscop știri

Vârsta ideală pentru căsătorie în funcție de zodie

Berbec

Firea neastamparata te face sa te arunci intr-o relatie sau chiar intr-o casatorie la primul impuls, fara sa stai pe ganduri. La fel de repede poti ajunge sa regreti.

Sfatul astrelor: asteapta sa treci de 30 de ani si sa-ti cunosti bine partenerul inainte sa faci un astfel de pas important. Casatoria nu e o joaca.

Taur

Tu vrei sa te asezi la casa ta cat mai curand si dai dovada de suficienta maturitate incat sa te descurci cu brio in postura de sotie chiar si la 20 de ani.

Sfatul astrelor: cand simti ca ai gasit un partener la fel de serios si implicat ca tine, nu ezita, chiar daca multi vor spune ca esti prea tanara ca sa faci pasul cel mare.

Gemeni

Esti destul de nehotarata in privinta casatoriei. Pe de o parte iti surade ideea, pe de alta vrei sa mai copilaresti.

Sfatul astrelor: abia pe la 35 de ani poti spune ca ai acumulat destula experienta incat sa alegi un partener in cunostinta de cauza si cu sanse mari de reusita.

Rac

Daca ai trecut de 25 de ani si esti inca necasatorita, te simti debusolata. Pentru tine, implinirea ca femeie o gasesti doar alaturi de barbatul iubit.

Sfatul astrelor: nu ezita sa-ti oficializezi relatia cat mai curand posibil; statutul de sotie te ajuta sa te simti in siguranta, protejata si sa ai mai multa incredere in tine.

Leu

Cum iti place sa domini si sa detii controlul, nu astepti sa fii ceruta in casatorie, lansezi chiar tu intrebarea. Cu cat esti mai tanara, cu atat e avantul mai mare, dar si naivitatea.

Sfatul astrelor: nu te grabi spre altar, asteapta sa te convingi ca faci intr-adevar alegerea corecta; pentru asta, ar trebui sa astepti pana dupa 30 de ani, cand ai suficienta incredere in el si in tine.

Fecioara

Tu nu te multumesti cu putin in nicio privinta si cu atat mai greu te decizi in privinta viitorului sot. Cand ai siguranta ca l-ai intalnit si te cere in casatorie, nu mai cauta nod in papura.

Sfatul astrelor: e bine sa nu fii nici prea tanara, nici prea in varsta cand imbraci rochia de mireasa. Peste 25 si sub 30 de ani ar fi varsta ideala pentru tine.

Balanta

Fermitatea nu e punctul tau forte. Esti indecisa in privinta casatoriei, tocmai pentru ca te temi sa nu regreti mai tarziu pasul facut, asa ca te razgandesti de multe ori.

Sfatul astrelor: acorda-ti timp, caci graba strica treaba chiar si pentru Balantele cele mai indragostite. Asteapta oricat barbatul care te va convinge ca nu poti trai fara el!

Scorpion

Cea mai posesiva dintre zodii abia asteapta juramintele de dragoste care sa-i pecetluiasca iubirea pana la moarte. Totusi, un act nu garanteaza sentimente nemuritoare.

Sfatul astrelor: nu ai maturitatea necesara sa te casatoresti in tinerete. Asteapta sa treci de 30 ani daca-ti doresti o uniune pe viata.

Sagetator

Casatoria ti se pare o responsabilitatea mult prea mare, nu vrei sa te simti atat de legata nici macar de omul iubit si consideri ca nu actele aduc fericirea.

Sfatul astrelor: nu te casatori doar pentru ca altii pun presiune asupra ta. Spune DA doar atunci cand simti din tot sufletul ca iti doresti asta, chiar daca vei avea peste 40 de ani.

Capricorn

Te caracterizeaza pragmatismul si responsabilitatea. Iti doresti stabilitate si simti ca o familie te poate implini. Vrei sa te casatoresti de indata ce esti pe picioarele tale.

Sfatul astrelor: pentru tine nu doar dragostea, ci si cariera conteaza; casatoria poate asteapta pana dupa 30 de ani, cand ajungi unde ti-ai dorit pe plan profesional.

Varsator

Libertatea deplina pe care o adori nu e compatibila cu casatoria. Ai nevoie de un barbat matur, sigur pe el, care sa-ti accepte independenta.

Sfatul astrelor: daca te casatoresti devreme, sunt sanse mari sa te desparti si sa o iei de la capat. Ar fi o greseala sa nu astepti pana dupa 30 de ani.

Pesti

Tu nu esti facuta ca sa fii singura, iar casatoria o vezi ca pe o garantie ca vei avea pe cineva alaturi la batranete. Totusi, nu te gandesti cu adevarat la asta in prima jumatate a vietii.

Sfatul astrelor: esti o sotie buna si la 20, si la 80 de ani, dar e mai bine sa mergi cu pasi mici spre altar; in tinerete esti prea naiva si visatoare ca sa alegi obiectiv.

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...