featured Horoscop știri

Topul zodiilor binecuvâtate cu puteri speciale

Puterea magică a zodiei Rac – previziunile

Destul de închiși în ei, Racii nu manifestă niciun pic de interes pentru misticism; din contră, niciodată nu îi interesează această parte magică a vieții. Însă Universul le-a oferit una dintre cele mai incredibile puteri magice: datorită intuiției lor minunate, ei sunt buni predictori și sunt capabili să înțeleagă mult mai profund sensul destinului.

Conducătorul zodiei Rac este Luna, ceea ce înseamnă că visele pe care Racul le are sunt cu adevărat speciale, de multe ori chiar profetice.

Dacă ești născută în zodia Rac, îți recomandăm să ții un jurnal al viselor tale și vei observă detalii incredibile care îți vor fi de mare ajutor în viitor. De asemenea, acestea te vor ajuta să îți înțelegi mai bine destinul și să îți dai seama mai ușor care este drumul tău în viață.

Puterea magică a zodiei Săgetător – poate vindeca suflete

Prin natura lor Săgetătorii au abilități de vindecare. De multe ori astrologii îi numesc “doctori de la Dumnezeu” pentru că sunt acolo atunci când o persoană are nevoie de ei și reușesc să înțeleagă ce se întâmplă fără prea multe întrebări și să ia toată durerea cu mâna.

În cazul în care ești născută în zodia Săgetător, Universul vrea ca tu să știi cât ești de specială. Nimeni nu mai are o putere atât de frumoasă precum a ta – așa că folosește-o de fiecare dată când vezi că cineva suferă. Alege să fii acolo, să sprijini, să ajuți, să vindeci, să influențezi pozitiv și să faci alți oameni fericiți.

De asemenea, ai ocazia de a îi învăța pe cei din jurul tău să se iubeaca pe ei înșiși, să fie fericiți cu ei, să lupte pentru ceea ce își doresc și să trăiască viața pe care vor să o trăiască. Este momentul să fii un exemplu pentru cei la care ții și să începi schimbarea întregii lumi.

Puterea magică a zodiei Capricorn – conexiunea profundă cu Universul

În cea mai mare parte a vieții sale, Capricornul este în legătură directă cu Cosmosul, își cunoaște drumul în viață și face alegerile potrivite în ceea ce privește destinul său. Acesta abordează cu mare seriozitate și o răbdare incredibilă semnele pe care le primește de la divinitate și întotdeauna privește schimbările ce intervin în planurile sale ca lecții de viață, așa că le acceptă și se adaptează la ele cu ușurință. Nu luptă împotriva planului divin, ci din contra – face un pas în spate și îi permite Universului să își joace cartea.

Capricornul înțelege limbajul și semnele naturii și este capabil să comunice cu animalele. El își găsește energie în elementele din jur, în munți, în copaci, în apă. Atunci când este în natură se simte cel mai fericit pentru că simte că se detașează de toate grijile și problemele și se încarcă cu energie pozitivă.

De-a lungul anilor, magia Capricornului devine tot mai puternică iar încrederea în sine crește.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...