featured Horoscop știri

Horoscop de weekend 5-6 Noiembrie

Berbec

Îți faci griji referitor la o anumită situație pe care o ai de rezolvat în acest final de săptămână dar grijile sunt inutile, pentru că experiența de până acum și inteligența te ajută să faci lucrurile cum nu se poate mai bine.

Taur

Ești invitat la un eveniment cultural în acest weekend și te duci cu mare plăcere. E posibil să ai ocazia să vorbești cu o persoană importantă, poate chiar cu organizatorul evenimentului. Se leagă prietenii destul de interesante.

Gemeni

În acest weekend te vei afla în compania unor persoane și te vei lansa în niște discuții foarte interesante unde îți vei spune punctul de vedere și vei fi admirat pentru modul tău de a gândi și de a înțelege lucrurile și viața.

Rac

Poate ieși în acest weekend cu niște prieteni, poate mergi la un eveniment organizat; indiferent de context, ești provocat la discuții filosofice și vei despica firul în patru, spre surprinderea și admirația auditoriului.

Leu

Mici probleme de sănătate este posibil să te rețină acasă în acest sfârșit de săptămână și ești nevoit să refuzi invitația unui prieten de a ieși. Îl poți însă invita pe la tine dacă aveți poftă de o discuție cu substrat.

Fecioară

Ești o persoană inteligentă și se pare că din acest motiv ești căutat și invitat în acest weekend să fii în compania unor oameni cu care nu ești tocmai prieten apropiat dar care se simt bine alături de tine.

Balanță

Dacă nu ți-ai făcut încă planuri de weekend îți recomand să nu te apuci să dai telefoane doar ca să identifici pe cineva disponibil. Ocupă-te de micile treburi din casă și curte pe care le-ai amânat de ceva timp.

Scorpion

Ai discuții mai aprinse cu cineva din familie care te provoacă să dai niște explicații cum nu te-ai fi așteptat. Îți este jenă să nu creezi un conflict și încerci să discuți cât mai calm și să găsești o variantă mulțumitoare pentru toată lumea.

Săgetător

Participi la o competiție și se pare că este ocazia perfectă pentru a-ți arăta nivelul intelectual. Vei face o impresie foarte bună cu tot ceea ce prezinți și este posibil să fii aplaudat și felicitat la scenă deschisă.

Capricorn

Este ziua unui prieten și ești în situația de a nu ști ce să îi cumperi. Încearcă într-o librărie și caută o carte bună, de actualitate, despre subiecte care crezi că i-ar face plăcere. Nu strică să te uiți și pentru tine de ceva hrană intelectuală.

Vărsător

Ți se cere sfatul referitor la o situație destul de complicată. Nu te arunca să spui persoanei în cauză cum ai face tu dacă ai fi în situația ei, ci spune-i ce ar trebui ea să facă; ține cont de personalitatea și individualitatea omului pe care vrei să-l sfătuiești.

Pești

Te retragi în intimitatea casei tale în acest weekend și te așezi pe fotoliu cu o carte bună sau un film. Ai nevoie să te simți acasă, ai nevoie de liniște și de ordine în gânduri, așa că îți recomand să amâni eventualele invitații.

 

 

Sursă foto –  pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...