featured Horoscop știri

Cum se comportă zodiile când iubesc. Ce particularități are fiecare?

Berbec

Berbecii au un caracter foarte puternic și ambițios, cu atât mai mult când vine vorba de iubire. Au un spirit luptător și nu se vor lăsa până nu vor obține exact ceea ce-și doresc. Vor face tot ce le stă în puteri să își cucerească sufletul pereche și totodată să îl facă fericit și împlinit alături de el.

Taur

Taurii sunt niște firi foarte statornice, care preferă stabilitatea și nu sunt adepții schimbărilor majore, mai ales când vine vorba de iubire. Atunci când se îndrăgostesc, taurilor le place să trăiască totul la intensitate maximă, cu pasiune și nebunie totodată.

Gemeni

Gemenii sunt foarte jucăuși, libertini și încrezători în forțele proprii, mai puțin atunci când se îndrăgostesc. Când un geamăn întâlnește iubirea, devine puțin stângaci, timit și surprinzător de liniștit, comportament cu care nu este obișnuit și îl sperie.

Rac

O zodie în care predomină caracteristicile sentimentale mai mult decât cele raționale. Atunci când se îndrăgostesc, racii devin foarte pasionali, romantici și grijulii cu persoana iubită. Sunt foarte sensibili și din acest motiv racii, vor oferi totul persoanei iubite, doar dacă vor avea parte de aceleași sentimente primite în schimb.

Leu

Leul este foarte pasional și se îndrăgostește foarte repede. Atunci când se întâmplă, leii devii foarte devotați și serioși, nu se ascund să-și exprime sentimentele și să le trăiască la intensitate maximă. Leii așteaptă adimirație și respect de la persoana iubită, valori pe care le și oferă.

Fecioară

Fecioarele sunt perfecționiste, exigente și foarte pretențioase când vine vorba de partener. Din acest motiv, ele își caută destul de mult sufletul pereche. Nu se pricep prea bine în a-și exprima sentimentele de iubire și au așteptări destul de mari de la cel de lângă ele.

Balanță

Balanțele sunt dedicate iubirii și vieții de familie. Sunt niște persoane foarte echilibrate atunci când iubesc, devenind romantici și foarte devotați. Pentru balanță, partenerul de viață trebuie să-i fie oglinda, în care se refectă ea însuși.

Scorpion

Scorpionii devin persoane foarte pasionale atunci când se îndrăgostesc. Seducători și cu abilitate extraordinară de cucerire, este destul de greu să nu le pici in plasă. Cu toate acestea, scoprionii pot deveni foarte posesivi și geloși atunci când iubesc.

Săgetător

Săgetătorii sunt extrem de libertini, iar iubirea nu le va sta în calea libertății niciodată. Cu toate acestea, atunci când se îndrăgostesc vor găsi echilibrul între libertate și iubire.

Capricorn

Capricornii iubesc profund și sunt adepții relațiilor stabile. Sunt serioși într-o relație, adeseori reticenți însă pe măsură ce capătă încredere în persoana iubită devin extrem de devotați, răbdători și înțelegători.

Vărsător

Vărsătorii privesc iubirea ca pe o relație de prietenie mai întâi, sau un angajament în care respectul și înțelegerea nu trebuie să lipsească.

Pești

Atunci când se îndrăgostesc, peștii vor face totul pentru persoana iubită. Sunt foarte sensibili, misterioși și pasionali, și de cele mai multe ori, nu au curajul să-și verbalizeze sentimentele.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...