featured Horoscop știri

Ce zodii sunt cel mai greu de cucerit?

Fecioară

Nu te grăbi să cucerești o fecioară. Dacă acest nativ a hotărât că nu meritați să faci parte din viața lor, atunci, nu mai are rost să de împarți în patru ca să ajungi la inima ei. Este foarte selective și atentă. Are o părere foarte bună despre sine și vrea clar să știe unde se bagă. De asemenea, acest native preferă să te țină la distanță și foarte greu se deschide chiar dacă face parte dintr-o relație. Îți trebuie timp și răbdare.

Scorpion

Scorpionii își ascund adevăratele emoții. Poate fi extrem de fericit/ă când petrece timp cu o persoană, dar nu o să arate. Face acest lucru din cauza unor relații nereușite în trecut sau mai are o mulțime de frici. Cel mai rău este că un scorpion nu poate fi citit, dacă el nu vrea acest lucru.

Săgetător

Săgetătorii prefer să flirteze cu cineva, decât să construiască o relație. Nu este un mare fan al angajamentelor și este greu de cucerit. Își poate arăta indiferența față de tine fără nici o problemă. Nu se rușinează să-ți spună că nu-I placi și că este timpul să pleci.

Capricorn

Capricornii nu iubesc să riște și să-și asculte inima. Sunt niște persoane foarte controlate și prudente. Nu sunt gata să renunțe la confortul lor pentru dragoste. Curios este că acest nativ se comport la o întâlnire amoroasă ca la cele de afaceri. Își poate părea că ești mai degrabă la un interviu decât la o întâlnire lejeră.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...