featured Horoscop știri

HOROSCOP – Sfatul zilei 2 august

Berbec

Berbecii sunt pe val, pentru că dragostea le bate în ușă. Sunt în centrul atenție și se bucură de compania unor oamenii. De asemenea, acest nativ nu pierde ocazia de a face cunoștință cu cineva care îi place. Berbecii sunt îndrăzneți și nu așteaptă foarte mult timp, pentru că știu că trebuie să facă ei primul pas. Finalul zilei îi aduce câteva discuții interesante.

Taur

Taurii sunt mai critici în această zi și extrem de atenți la detalii. Este foarte ușor să-i scoți din minți, pentru că simt o presiune sau un conflict cu cineva. În a doua parte a zilei, lucrurile se liniștesc și acest nativ se gândește serios la o schimbare, în special pe plan financiar. Nu este exclus că va cere ajutorul unei persoane apropiate pentru a obține niște lucruri mai repede.

Gemeni

În această zi, Gemenii pot primi un telefon important, pe care îl așteaptă de ceva timp. O să le aducă multă bucurie, dar în același timp o să-și facă griji pentru câteva persoane. De asemenea, se implică în niște discuții legate de o sumă de bani, fiindcă știe că o parte din bani trebuie să ajungă la ei în buzunar. Stelele mai arată că la finalul zilei, Gemenii pot avea mici dureri de stomac.

Rac

Racii își pun în aplicare ideile legate de un proiect sau eveniment. Sunt creativi și îndrăzneți, deoarece știu că au toate informațiile necesare la ei. În prima parte a zilei o persoană o să le aducă câteva lucruri importante sau chiar noutăți legate de o călătorie sau întâlnire. De asemenea, se gândesc și la o schimbare legată de alimentația lor.

Leu

Leii nu pierd timpul în zadar în această zi și acționează cât mai rapid. S-ar putea ca partenerul de viață sau o rudă să vină cu o idee foarte bună, chiar dacă de la început o priveați ca ceva ciudat. Stelele mai arată că acest nativ nu tace când simte că este vorba despre o nedreptate. În unele momente pot acționa chiar extrem de dur.

Fecioară

În această zi, Fecioarele nu pierd timpul în zadar și încep să vorbească cu o persoană sau să facă câteva gesturi pentru a demonstra intențiile sale. Este o zi mai dificilă pentru ei, fiindcă întâlnesc multe refuzuri, dar nu este gata să renunțe, fiindcă are în spate un adevărat plan. Finalul zilei îi aduce mai multă fericire, deoarece întâlnește persoană potrivită.

Balanță

Balanțele se simt mai puternice în această zi, chiar dacă multe lucruri nu merg după plan. Acest nativ știe foarte bine să manipuleze și să obțină ce își dorește, mai ales când este vorba de bani. Astrologii observă că Balanțele nu se lasă bătute și nu renunță după primul eșec. Își găsesc suficiente puteri ca să înceapă din nou și să facă un lucru mai calitativ, mai bun și mai major.

Scorpion

Scorpionii în această zi, nu vor să rămână acasă și planifică mai multe întâlniri interesante. Dimineața își savurează cafeaua sau ceaiul în liniște și se gândesc la felul în care să se îmbrace. Vor să se facă auziți și țin foarte mult la împărtășirea ideilor pe care le au de ceva vreme. De asemenea, finalul zilei le aduce câteva surprize pe plan personal.

Săgetător

Astrele spun că Săgetătorii au noroc la bani în această zi și pot obține sume impresionante, fără să-și dorească acest lucru. Conjuncția planetelor mai arată că datorită cunoștințelor și relațiilor bune cu câteva persoane, acest nativ reușește să obțină un loc mai bun. De asemenea, finalul zilei îi poate aduce musafiri, care vin la pachet cu câteva responsabilități.

Capricorn

În această zi, Capricornii pot jigni pe cineva cu felul în care își exprimă o anumită părere. Din acest motiv, se poate trezi cu un mic conflict. În prima parte a zilei, are parte de o surpriză și se bucură pentru faptul că are suficient timp liber pentru treburile personale. Mai aproape de final de zi, Capricornii se pregătesc pentru o călătorie sau eveniment important.

Vărsător

Vărsătorii se eliberează de emoțiile inutile care apar în această zi și încearcă să se concentreze pe lucrurile pozitive. De asemenea, un adevăr important este pe cale să apară în viața lor. Iar în a doua jumătate a zilei, se pot întâlni cu mai mulți prieteni pentru a petrece timpul distractiv și a vorbi despre un eveniment sau întâlnire ce urmează să fie.

Pești

Peștii își fac griji pentru o persoană apropiată, deoarece își dau seama că sunt foarte mulți factori care îi pot afecta. Astrele menționează că în prima jumătate a săptămânii, acest nativ cercetează ceva și caută răspunsuri la niște întrebări. De asemenea, aleg să se bazeze pe instinct, în special când este vorba de dragoste și relație.

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...