Horoscop știri

Calea astrelor: 26 Decembrie 2022 – 1 Ianuarie 2023

Berbec

În această perioadă, Berbecii nu vorbesc în zadar și nu promit ceva ce nu pot să facă. Sunt siguri pe ei și în propriile cunoștințe, din acest motiv se implică în rezolvarea unor probleme, pentru că are experiența necesară. La mijloc de săptămână, poate fi surprins de niște bani care vin destul de spontan în viața zodiei Berbec. De asemenea, banii sunt cheltuiți cu rațiune.

Zodia Berbec nu se confruntă cu probleme serioase legate de sănătate, dar poate avea dureri de cap și poate să-i doară foarte mult picioarele la final de zi.

Taur

Taurii își îndeplinesc niște vise și reușesc să se ridice la un nou nivel. Acest nativ se simte foarte bine cu noul său statut și face ordine în viața sa. De asemenea, nu mai vor să vadă lângă ei oameni care mereu îi critică și îi lipsesc de motivație. În a doua jumătate a săptămânii, astrele arată că ceva se întâmplă în viața lor personală și iau niște decizii extrem de radicale.

Conjuncția astrelor arată că zodia Taur la capitolul sănătate, poate avea câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este necesar să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă.

Gemeni

Astrele arată că la început de săptămână, Gemenii vor avea stări schimbătoare, greu de înțeles, chiar și de ei înșiși. Este o perioadă în care dau buzna amintiri și momente dificile din viața lor. Astrologii spun că nu este exclus că se pot îndoi de ei înșiși, dar și de oamenii apropiați. În schimb, finalul săptămânii este mai plăcut și liniștit pentru Gemeni, pentru că vin mai multe noutăți legate de bani sau o investiție.

La capitolul sănătate, zodia Gemeni se poate trezi cu niște probleme mai vechi, pentru că a revenit un viciu în viața lor care provoacă o anumită afecțiune. Astrele sfătuiesc să vă gândiți foarte bine dacă merită o anumită ocupație sau plăcere consecințe, care vor apărea pe parcurs.

Rac

Comunicarea și oamenii frumoși vor face din această săptămână una bogată și luminată. Zodia Rac poate simți că o energie îi ghidează și îi arată calea corectă. Astrologii spun că acest nativ este protejat de astre și primesc tot felul de semne importante. În a doua jumătate a săptămânii, Racii se pot confrunta cu obstacole neașteptate, care uimitor, le aduc mai multe beneficii.

Astrele recomandă ca în această perioadă, zodia Rac nu trebuie să exagereze cu mâncarea. Și să evite alimentele dubioase, pentru a nu se trezi cu o intoxicație alimentară. Aveți grijă ce mâncați și în ce cantități o consumați!

Leu

În această săptămână, Leii trec printr-o serie de schimbări importante în interiorul său. Se gândesc serios la sensul vieții și ce trebuie să facă mai departe. S-ar putea ca o propunere sau o idee să îi schimbe niște principii și nu înțeleg dacă e bine sau nu. În a doua parte a săptămânii, acest nativ renunță la naivitate și credulitate, fiindcă știe că nu o să se poată descurca în viață, în special când sunt înconjurați de dușmani.

Stelele arată că în această perioadă, zodia Leu se simte foarte bine, chiar dacă sunt zile în care obosesc foarte mult. Au un organism puternic și rezistent.

Fecioară

Conjuncția planetelor arată că în această perioadă, majoritatea timpului de socializare va fi dedicat ieșirilor cu colegii, întâlniri cu superiorii sau cu mentori. Zodia Fecioară prinde informațiile și oportunitățile din zbor. Se implică în multe lucruri, mai ales dacă îi plac sau dacă au făcut asta anterior. În a doua jumătate a săptămânii, acest nativ poate pleca într-o călătorie sau vacanță.

Astrele recomandă ca zodia Fecioară să își controleze emoțiile, deoarece își poate afecta sănătatea. Este foarte important să vă păstrați echilibrul în orice situație.

Balanță

Balanțele se pot bucura de o călătorie frumoasă în această perioadă și se simt liberi ca niciodată. Evenimentele și situațiile plăcute din jurul lor îi fac să nu piardă motivația și încrederea că totul se poate schimba. De asemenea, este o săptămână grozavă pentru a sta la piscină sau a ieși cu prietenii. Stelele arată că sectorul comunicării este foarte bine conturat și prin intermediul discuțiilor pot rezolva multe probleme.

Zodia Balanțele trebuie să devină mai atenți la medicii și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, fiindcă în această săptămână șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli.

Scorpion

Discuția cu o persoană poate să-i aducă zodiei Scorpion emoții negative, pentru că persoana din fața lui își permite să vorbească într-un mod urât. Din fericire, emoțiile negative sunt doar în prima jumătate a săptămânii. Până la final de săptămână, acest nativ reușește să facă reparații sau tot felul de îmbunătățiri legate de casă. Iar o veste bună îi aduce motivația să termine cât mai repede treburile pe care le are.

În această săptămână, zodia Scorpion va acționa cu un nivel de energie vitală destul de scăzută, în așa mod, vor fi predispuși la boli virale sezoniere. Nu este exclus și un dezechilibru emoțional.

Săgetător

În această săptămână, Săgetătorii sunt foarte buni la negocieri și fac tot felul de înțelegeri ca să obțină cele mai bune condiții. Acest nativ are toate argumentele la el și știe să folosească cuvintele potrivite pentru a accentua o anumită problemă. Poziția planetelor arată că în a doua parte a săptămânii, Săgetătorii pot încheia un contract important sau pot obține permisiunea unui om influent.

În această săptămână, zodia Săgetător va fi nevoită să își asume nu doar problemele lor, dar și problemele altor oameni. Motiv pentru care sarcinile crescute pot crea tensiune a sistemului nervos.

Capricorn

În această săptămână, Capricornii își apără categoric granițele și opiniile în fața unei persoane apropiate. Nu mai vor să cedeze mereu doar ei și să renunțe la lucrurile care îi plac. Astrologii spun că acest nativ devine mai puternic și mai sigur atunci când vine vorba de viața lor personală. De asemenea, finalul săptămânii îi poate aduce mai mulți bani sau o nouă funcție.

Astrele arată că în această perioadă, zodia Capricorn nu va avea probleme serioase de sănătatea. Dar nu este exclus că din cauza unor alimente sau chiar excesul lor pot avea durere de dinți, de burtă sau de cap. Din fericire sunt dureri suportabile și nu sunt prezente mult timp.

Vărsător

Vărsătorii își apără categoric granițele și nu mai vor ca unele persoane să se implice atât de mult în viața lor personală. Cu toate acestea, este o săptămână frumoasă, cu multe surprize plăcute. Astrologii spun că acest nativ va simți că este iubit și apreciat, chiar dacă mai sunt persoane care îi invidiază și îi pun bețe în roate. Astrele recomandă ca Vărsătorii să se bucure de tot ce le oferă viața și să nu se mai axeze pe oameni răutăcioși.

La capitolul sănătate, totul merge bine la zodia Vărsători, dar este foarte importantă să aibă grijă când mănâncă. Din cauza unui orar destul de aglomerată, acest nativ mai uită să mănânce și ajunge seara să fie extrem de flămând și lipsit de puteri.

Pești

Peștii se pot îndrăgosti în această perioadă, în special dacă sunt singuri de ceva timp. Astrologii spun că acest nativ este pregătit pentru o relație și își dorește să trăiască o poveste frumoasă. De asemenea, în a doua jumătate a săptămânii, Peștii sunt energici, dinamici și își păstrează concentrația pe lucrurile importante din viața lor, iar cele secundare le dau la o parte.

Astrele menționează că medical, zodia Pești nu va fi într-o formă excelentă, întrucât există tendința scăderii imunității. Prin urmare, are nevoie de atenție suplimentară.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...