featured Horoscop știri

Inedit – Zodii cu darul premoniției

Premoniția este unul dintre cele mai valoroase daruri supranaturale. Aceasta se poate manifesta în forme foarte discrete, așa cum ar fi sentimentele de deja vu sau intuiția foarte puternică.

Zodiile care posedă acest talent sunt cele de apă, respectiv Racii, Scorpionii și Pești:

Rac

Dintre toate semnele care au premoniție, e foarte posibil ca aceasta să se manifeste cel mai intens la nativii în Rac. Guvernați de Lună, ei sunt foarte receptivi și foarte influențați de mișcările ei, în special în cazul femeilor. Lor li se întâmplă cel mai des fenomene pe care alții le-ar explica foarte greu, așa cum ar fi să se afle în locul potrivit la timpul potrivit, să știe când sunt mințiți, oricât de bine ticluită ar fi minciuna sau chiar să inuiască dinainte ce are celălalt de spus.

Scorpion

Nativii în Scorpion sunt misterioșii zodiacului. Dacă există cineva care chiar ar putea să vândă castraveți grădinarului, cu siguranță este născut în zodia Scorpion. Dacă nu îi cunoști foarte bine, ai putea crede că sunt cei mai deschiși oameni din lume, sau poate chiar cei mai superficiali. Cu toate acestea, puțini sunt cei care ajung să cunoscă într-adevăr un Scorpion. Dincolo de masca nepăsării și a superficialității stau oameni care simt foarte multe, chiar și ceea ce nu li se arată. Analizează toți oamenii din jurul lor și dacă își doresc pot fi foarte buni manipulatori. Mai mult de atât, Scorpionii au o latură întunecată pe care o strunesc foarte bine și pe care o vor duce toată viața, dar de aici vine sursa puterii lor de premoniție. Această latură primară a lor îi face foarte receptivi la tot ce îi înconjoară pentru a fi pregătiți să se apere. Astfel se explică faptul că Scorpionii știu dinainte ce ai de spus sau, și mai bine, ceea ce încerci să le ascunzi. Știu deja ce se va întâmplă, doar că le place să se joace de-a șoarecele și pisica.

Pești

Dacă Scorpionii sunt Profeții Întunecați ai zodiacului, atunci cu siguranță Peștii sunt Profeții Luminii. Dincolo de faptul că știu din instinct ce urmează să se întâmple sau ce vrei să faci, Peștii au ablitatea atât de rară și atât de prețioasă încât să accepte că răul e inevitabil în viață și îl primesc nu neapărat cu resemnare, dar cu iubire, și cu iertare. Pe scurt, dacă vrei să faci rău unui Pește, cel mai probabil ți-a simțit intenția înainte să îți încolțească gândul și se pregătește să facă față la ce îl așteaptă.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...