featured Horoscop știri

HOROSCOP – Sfatul zilei 17 Iulie

Berbec

Este o zi în care apar probleme birocratice la locul de muncă sau studii. Din acest motiv, multe lucruri vor merge mai greu, decât în mod normal. De asemenea, astrologii mai observă că cineva face exces de autoritate și îi pun pe zodia Berbec într-o situație dificilă. Mai aproape de seară găsește soluții bune pentru câteva probleme.

Taur

Taurii sunt nebuni și imprevizibili în această zi. Nu ai de unde să știi ce este în capul unui Taur, mai ales când este fixat de o anumită idee sau persoană. Astrele spun că în prima parte a zilei, se va simți în pericol, pentru că unele declarații jignesc direct câteva persoane. O zi extrem de interesantă și provocatoare din mai multe puncte de vedere.

Gemeni

Gemenii sunt extrem de răbdători în această zi și nu devin panicați, de la fiecare noutate. Își controlează emoțiile și cuvintele folosite, pentru că își dau seama că panica și frica nu vor rezolva nimic în situația în care se află. În a doua parte a zilei, Gemenii se înțeleg cu cineva în legătură cu niște bani și stabilesc condiții clare pentru viitor.

Rac

Astrologii spun că în această zi, Racii au suficient curaj să vorbească despre adevăr și să nu ascundă nimic, chiar dacă au de pierdut. În prima parte a zilei, acest nativ se odihnește și vorbește despre viitorul lor legat de un domeniu. Iar finalul zilei, îi aduce foarte multe surprize, mai ales legate de bani. Racii și-au pierdut răbdarea.

Leu

Leii resimt din plin nevoia de a se odihni, deoarece au avut parte de o săptămână extrem de dificilă. Petrec timp cu oamenii care îi înțeleg și vizitează locuri, care îi aduc energia și motivația. În a doua jumătate a zilei, Leii experimentează și cu mâncarea. Din acest motiv, se simt foarte bine și reușesc să se relaxeze la maxim.

Fecioară

Fecioarele se confruntă cu cheltuieli neașteptate în prima parte a zilei, din cauza unei persoane, care nu știe să-și exprime foarte clar gândurile. Astrele spun că acest nativ nu o să poată evita câteva conflicte legate de locul de muncă, întrucât sunt mult prea multe probleme. De asemenea, Fecioarele sunt atente cu banii și nu au de gând să piardă prea mult.

Balanță

Balanțele încep această zi cu multă energie, datorită unei informații, care îi fac să creadă că nimic încă nu este pierdut. Astrologii spun că acest nativ are un pic de lucru acasă, fiindcă s-au adunat multe treburi de făcut. Stelele arată că este o zi în care vor avea o dispoziție foarte bună și speranța că totul va fi bine crește în ei. Pot fi tentați să se arunce cu capul înainte în unele situații.

Scorpion

Scorpionii se bucură de noroc la dragoste în această zi și primesc câteva surprize frumoase. Astrologii menționează că este o zi specială pentru acest nativ, care se simte puternic și influent în fața unui om. În a doua parte a zilei, cineva din familie vine cu o propunere, care îi pune pe gânduri, întrucât sunt foarte multe lucruri interesante, dar și periculoase la mijloc.

Săgetător

Săgetătorii se relaxează în această zi și își eliberează mintea de gândurile rele. Astrologii spun că acest nativ încearcă să se curețe și să se programeze pentru succes. De asemenea, în a doua jumătate a zilei, Săgetătorii analizează foarte bine tot ce se întâmplă în lume și încearcă să presupună ce poate urma. Mai aproape de seară, acest nativ savurează o băutură deosebită.

Capricorn

În această zi, Capricornii se relaxează și petrec foarte mult timp cu persoanele apropiate. Vorbesc despre diferite subiecte politice sau actuale legate de întreaga lume. Astrologii spun că în această zi, pot afla informații, care îi afectează foarte mult pe viitor și acest nativ se gândește la o reorientare. De asemenea, pot fi tentați să cumpere ceva.

Vărsător

Vărsătorii petrec timp cu cel mai important om din viața lor și își odihnesc mintea, de la atâtea informații care au venit pe parcursul săptămânii. În prima jumătate a zilei, acest nativ poate experimenta și chiar își manifestă curiozitatea spre ceva nou. Iar finalul zilei, este extrem de memorabil, fiindcă Vărsătorii primesc noutăți bune, care îi fac să se gândească că nimic nu e pierdut.

Pești

Peștii simt nevoia de a ieși din rutină și se implică în câteva proiecte sau planuri, care nu-i caracterizează. Acest nativ este gata să riște și să meargă pe drumurile, pe care nu le cunoaște suficient de bine. O zi interesantă din punct de vedere financiar, deoarece pierd mulți bani din cauza unei persoane, dar în același timp câștigă o sumă de bani mai mare datorită unui alt om.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...