Povești știri

Prezentatoarea Ramona Păuleanu acuză spitalul Filantropia de malpraxis. Copilul abia născut a suferit complicații din cauza unei bacterii luate în timpul şederii acolo

Prezentatoarea TV, Ramona Păuleanu a dat Spitalul Filantropia din Bucureşti în judecată, după ce fiul ei, Luca, a stat mai bine de 8 luni în spital după naştere pentru că ar fi contractat o bacterie în unitatea medicală.

Ramona Păuleanu acuză personalul de la Spitalul Filantropia de malpraxis şi a dat în judecată unitatea medicală după ce, anul trecut, a născut gemeni, iar naşterea prematură a celor doi copii nu a fost lipsită de probleme. Fiul ei, Luca, a fost reţinut în spital ca urmare a complicaţiilor suferite şi din cauza unei bacterii luate în timpul şederii sale acolo.

Da. Am dat în judecată spitalul Filantropia pentru malpraxis. Pentru faptul că, la două luni de la internare, băiatul meu a făcut sepsis şi meningită bacteriană după ce a luat un enterococ de acolo. 

Da, le-am cerut 1 milion de euro despăgubiri. Un milion, aţi citit bine. Nu ca să mă îmbogăţesc, nu avem nevoie de bani. Avem nevoie de dreptate, iar banii mergeau, în cazul în care câştigam, către o cauză în care credeam. Îmi voiam băiatul bine, nu-i sumă să compenseze suferinţa lui”- a scris Ramona Păuleanu pe contul ei de Instagram.

Luca are o soră geamănă, Alexandra, pe care a văzut-o abia după 8 luni şi jumătate.

 

 

Sursă foto – https://www.facebook.com/ramona.pauleanu

S-ar putea să-ți mai placă și...