Horoscop știri

Calea astrelor 27 Iunie – 3 iulie 2022

Berbec

Berbecii au idei ingenioase și au curajul să vorbească despre ele, chiar dacă sunt greu de implementat. Stelele arată că în prima jumătate a săptămânii, Berbecii primesc mai multe vești pozitive și își dau seama că au făcut o alegere potrivită în trecut. De asemenea, astrele arată că nu este o perioadă bună pentru împrumuturi, investiții, credite majore, fiindcă puteți fi păcăliți din mai multe puncte de vedere.

Stelele arată că în această săptămână, Berbecii nu vor avea probleme serioase de sănătatea. Dar nu este exclus că din cauza unor alimente sau chiar excesul lor pot avea durere de dinți, de burtă sau de cap. Din fericire, sunt dureri suportabile și nu sunt prezente mult timp.

Taur

Taurii încearcă să controleze tot în această săptămână, fiindcă își dau seama că au o mare responsabilitate față de cineva. Stelele arată că este o perioadă în care acest nativ face totul cât mai bine posibil și este atent la dorințele oamenilor din jur. Iar în a doua jumătate a săptămânii, Taurii vor fi răsplătiți pentru munca depusă și nu este exclus că suma va crește.

La capitolul sănătate, totul merge bine la zodia Taur, dar stelele scot în evidență că este foarte important să renunțe la niște vicii, deoarece lucrurile se pot schimba radical.

Gemeni

Gemenii încep această săptămână cu multă muncă și emoții pozitive. Superiorii îi pot menționa sau îi pot evidenția la locul de muncă și acest nativ poate avea șanse să își îmbunătățească reputația. De asemenea, în a doua parte a săptămânii, Gemenii se relaxează și se bucură de timpul liber pe care îl au la dispoziție. Nu este exclus că pot pleca într-o scurtă călătorie sau vizită.

Astrologii spun că Gemenii trec printr-o săptămână destul de liniștită din punct de vedere a sănătății și se vor bucura de primele rezultate după un tratament.

Rac

Racii sunt plini de energie în această perioadă și pot face lucruri minunate. În prima jumătate a săptămânii, acest nativ poate cunoaște oameni frumoși, care sunt gata să-i ajute. Stelele arată că în a doua parte a săptămânii, Racii sunt foarte hotărâți și vor să primească un răspuns rapid de la o persoană, întrucât nu mai pot aștepta. Pot primi vești despre o comandă sau un eveniment.

Astrele arată că acest nativ nu va avea probleme legate de sănătate în această săptămână, dar organismul lor are nevoie de mai mult lichid.

Leu

Leii își pot face griji în prima parte a săptămânii pentru niște oameni apropiați, care riscă foarte mult pentru a obține ceva. Astrele mai arată că acest nativ primește o propunere foarte bună legată de un job sau de o muncă pe care o poate face pe lângă activitatea lor de bază. Poziția planetelor mai arată că se vor preocupa mai mult de casă și de problemele legate de familie.

Astrele spun că zodia Leu la capitolul sănătate, poate avea câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este necesar să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă.

Fecioară

Poziția planetelor arată că în această săptămână, Fecioarele pot lua o decizie în ultimul moment și acest lucru îi transformă în niște oameni extrem de interesanți și spontani în fața unor persoane. La mijloc de săptămână, pot primi câteva cadouri, care au o semnificație aparte și un subînțeles. Stelele mai arată că la final de săptămână, își fac planuri mărețe pentru viitorul lor, acestea pot fi legate atât de familie, cât și de cariera lor.

Astrele scot în evidență că sunt niște șanse ca Fecioarele să treacă printr-un accident, dar care nu o să-i afecteze grav sănătatea. Cu toate acestea, nu ezitați să fiți mai atenți atunci când faceți diferite activități fizice.

Balanță

Balanțele se pot confrunta cu probleme din trecut, care apar în prezent foarte spontan. Cu toate că trec prin situații neplăcute, Balanțele au suficient curaj, ambiție și autoritate ca să își protejeze propriile idei. De asemenea, la mijloc de săptămână, acest nativ cere niște drepturi care consideră că li se cuvin. Iar la final de săptămână, pot avea parte de niște surprize legate de viața lor personală.

Astrologii sfătuiesc ca în această perioadă, Balanțele să nu exagereze cu mâncarea. Și să evite alimentele dubioase, pentru a nu se trezi cu o intoxicație alimentară. Aveți grijă de ce mâncați și în ce cantități mâncați!

Scorpion

Este o perioadă în care compromisurile pot să-l coste scump pe acest nativ, fiindcă este nevoit să renunțe la ceva important. Astrologii spun că este o săptămână complicată pentru zodia Scorpion, dar o să își dea seama foarte rapid cine este cu adevărat prieten, care este gata să ajute indiferent de situație. Finalul săptămânii poate aduce mai multe momente frumoase alături de partener sau familie.

În această perioadă, Scorpionii ar fi bine să facă mai multe analize medicale. Este foarte important să nu neglijați simptomele organismului, întrucât bolile apărute acum și neglijate, capătă mare complexitate în timp.

Săgetător

Săgetătorii pun întrebări incomode și pot avea adevărate revelații, întrucât înțeleg sensul unor evenimente sau comportamente. Iar în a doua parte a săptămânii, își pot schimba principiile legate de viața lor personală și pot renunța la prejudecăți sau doctrine învechite. Stelele mai arată că Săgetătorii se pot implica în niște activități, care în viitor îi pot aduce bani în plus.

Săgetătorii au parte de o sănătate de fier în această perioadă și sunt rezistenți la diferite boli. Cu toate acestea, astrologii sfătuiesc ca zodia Săgetător să își ajute organismul și să mănânce mai multe fructe și legume pentru a-și ajuta imunitatea.

Capricorn

Este o săptămână foarte bună pentru zodia Capricorn, care se simte fericită și împlinită. În prima jumătate a săptămânii, pot duce până la capăt un proiect sau un lucru, la care lucrează de ceva timp. Stelele mai arată că o persoană importantă pentru acest nativ o să-i ajute să depășească starea de nesiguranță. Astrologii adaugă că în această perioadă, Capricornii întreprind acțiuni dictate de ceea ce simt.

Capricornii trebuie să devină mai atenți la medici și oameni, care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, întrucât în această săptămână, șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli.

Vărsător

Vărsătorii în această săptămână, sunt extrem de atenți, mai ales cu banii și acest lucru îi permite să-și schimbe situația financiară. Stelele arată că în fața lor apar oameni influenți, care dețin informațiile și resursele corecte pentru ai ajuta. În a doua parte a săptămânii, Vărsătorii vor fi puși în situația în care vor fi nevoiți să renunțe la un lucru sau persoană importantă pentru a primi ceva ce își doresc de mult timp.

Astrele scot în evidență că această perioadă trece destul de liniștit pentru zodia Vărsătorii la capitolul sănătatea. Dar pot interveni mici dureri de burtă sau de dinți. Nu evitați aceste semne.

Pești

Peștii au idei ingenioase în această perioadă și se apucă să implementeze lucrurile care la prima vedere par extrem de dificile. Acest nativ este foarte bine concentrat și echilibrat când este vorba de partea profesională a vieții sale. Și stelele arată că pot avea un mare succes, în special în a doua parte a săptămânii. De asemenea, pot apărea oameni în viața zodiei Pești care pot să încerce să le strice câteva planuri.

În această perioadă, sănătatea Peștilor nu are de suferit. Dar trebuie să fie foarte atenți la alimentele pe care le consumă și cantitatea lor. Nu exagerați, pentru că vă puteți trezi cu dureri de burtă.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...