Horoscop știri

Calea astrelor 9 -15 Mai 2022

Berbec

Berbecii pot avea relații tensionate cu cineva în această săptămână și câteva neînțelegeri pot duce la niște conflicte destul de mari, mai ales în prima jumătatea săptămânii. Astrologii spun că pot apărea unele schimbări care pot afecta locul vostru de reședință sau habitat. De asemenea, la locul de muncă sau la studii, o persoană poate să-i ajute în legătură cu un subiect destul de delicat și complicat.

Astrele menționează că sunt niște șanse de a trece printr-un accident, dar care nu o să-i afecteze grav sănătatea. Cu toate acestea, nu ezitați să fiți mai atenți atunci când faceți diferite activități fizice.

Taur

Taurii în această perioadă pot renunța la unele lucruri sau oamenii toxici din viața lor. Acest nativ vrea să schimbe ceva și nu mai poate răbda unele cuvinte sau acțiuni făcute de o persoană. În a doua parte a săptămânii, are toate șansele să primească o sumă de bani, care o să-i ajute foarte mult. Iar la locul de muncă sau la studii lucrurile se pot înrăutăți la început de săptămână, dar la final totul se echilibrează.

Stelele arată că la capitolul sănătate nu vor apărea probleme grave, dar nu sunt excluse dureri de cap, de spate sau de dinți.

Gemeni

Gemenii folosesc la maxim abilitățile sale în această perioadă și ajung acolo unde își doresc. La locul de muncă sau la studii se concentrează foarte bine și vin cu noi idei, care pot schimba mai multe lucruri. În prima parte a săptămânii, Gemenii pot folosi câteva informații și detalii pentru a convinge un om de a face ceva sau a alege ceva anume. De asemenea, apar noi propuneri legate de sărbători.

În această săptămână, Gemenii ar fi bine să facă mai multe analize medicale. Este foarte important să nu neglijați simptomele organismului, fiindcă bolile apărute acum și neglijate, capătă mare complexitate în timp.

Rac

Este o săptămână frumoasă pentru zodia Rac, care are multă energie și dispoziție bună. Se apucă de multe lucruri și este extrem de concentrate în ceea ce face. La mijloc de săptămână, poate evita o mare problemă legată de sănătate sau bani. Astrologii spun că norocul este cu ei, dar este foarte important să își asculte voce interioară. Iar la final de săptămână, acest nativ decide un lucru important legat de familia lor.

Astrologii spun că această zodie, nu va avea probleme de sănătate, întrucât are o imunitate foarte puternică și rezistentă la diferite afecțiuni. Dar ar fi bine să-și îmbogățească alimentația zilnică.

Leu

Leii sunt predispuși la accidente în această săptămână. Din acest motiv, ar fi bine să acorde o atenție special atunci când conduce o mașină sau se află într-o zonă aglomerată. De asemenea, la locul de muncă șefii sunt mai recunoscători față de munca lor și s-ar putea să vină cu o propunere. Iar în a doua parte a săptămânii, pot descoperi ceva nou și ciudat la o persoană pe care o cunoaște de ceva timp.

Astrologii scot în evidență faptul că Leii nu vor avea probleme grave de sănătate în această săptămână, dar este foarte important să fie mai atenți atunci când fac sport sau unele activități care necesită efort fizic.

Fecioară

Fecioarele vor avea de muncit suplimentar în prima jumătate a săptămânii, pentru că vor să termine cât mai repede un lucru sau un proiect important. De asemenea, superiorii îi pot remunera pentru niște fapte pe care le pot face în această săptămână. Iar în a doua parte a săptămânii, acest nativ poate trece printr-o schimbare la capitolul viață personal și poate descoperi noi emoții. Astrele nu exclud că pot apărea în buzunarul lor o nouă sumă de bani care o să-i permită să-și îndeplinească planurile.

În această săptămână, Fecioarele trebuie să aibă grijă de sănătatea lor și să evite situațiile stresante. De asemenea, ar fi bine să-și facă timp pentru a ajunge la un medic, de care are nevoie.

Balanță

Balanțele pot cunoaște o persoană special în această săptămână și care poate să-i schimbe mai multe principii. Astrele scot în evidență că este o perioadă dificilă din mai multe puncte de vedere, dar extrem de productivă. Astrele nu exclud că Balanțele pot primi mai multe propuneri legate de bani și au toate șansele să își schimbe situația financiară, în special dacă se implică în câteva proiecte sau colaborări.

Este o săptămână în care Balanțele pot trece prin niște accidente, care le pot afecta sănătatea. Este foarte important să fie mai atent atunci când conduce o mașină sau face activități fizice.

Scorpion

Scorpionii sunt extrem de creativi și plini de energie în această perioadă. Astrologii spun că vin cu noi idei în legătură cu niște proiecte sau treburi legate de casă. În prima jumătate a săptămânii, acest nativ poate primi și o sumă de bani, care vine cu întârziere la ei. Iar pe plan sentimental, s-ar putea să intervină câteva modificări legate de planurile de viitor. Stelele le pot aduce surprize mari până la final de săptămână.

Sănătatea ar trebuie să fie prioritară în această perioadă pentru zodia Scorpion, deoarece pot apărea mici probleme, care se pot transforma în boli grave, dacă nu sunt tratate la timp.

Săgetător

În această săptămână, Săgetătorii sunt extrem de creative și văd lucrurile altfel. Astrologii spun că au suficientă încredere în forțele proprii și se poate apuca de câteva proiecte sau lucruri, care depășesc posibilitățile lor. Iar în a doua jumătate a săptămânii, acest nativ nu mai poate să suporte atitudinea sau comportamentul unui om și începe să implementeze niște măsuri mai severe.

La capitolul sănătate, totul merge bine, dar stelele scot în evidență că este foarte important să renunțe la niște vicii, fiindcă lucrurile se pot schimba radical.

Capricorn

În această perioadă, Capricornii nu se tem de probleme și încearcă să găsească mai multe soluții. Dacă în altă săptămână se panica și începea să dramatizeze, de data asta sunt foarte calmi și nu se grăbesc să își creeze niște concluzii. În prima jumătate a săptămânii, acest nativ primește un apel sau un mesaj care le poate schimba planurile. Cu toate acestea, norocul îi însoțește peste tot.

În această săptămână, tensiunile și situațiile prin care trec Capricornii pot să-i afecteze sănătatea, mai ales somnul și concentrarea.

Vărsător

Este o săptămână importantă din punct de vedere financiar pentru zodia Vărsător, pentru că pot să termine o etapă și să înceapă una nouă, care îi aduce mai mulți bani în buzunar. De asemenea, cunoștințele și șmecheriile obținute în trecut, îl ajută foarte mult în prezent. Iar în a doua parte a săptămânii, Vărsătorii pot face câteva cumpărături importante legate de lucru sau studii.

Stelele arată că leii nu vor avea probleme legate de sănătate în această perioadă, dar organismul lor are nevoie de mai mult lichid. Mare atenție la cantitatea de zahăr și grăsimi consumat zilnic!

Pești

Peștii caută soluții pentru a corecta câteva greșeli pe care le-a făcut în trecut. Sunt originali, orgolioși și poate chiar ușor excentrici în prima jumătate a săptămânii, deoarece vor să se facă evidenți. Stelele mai arată că la capitolul bani sunt chiar norocoși, deoarece fac cele mai raționale alegeri. Iar la final de săptămână, se vor distra de minune și în același timp își vor crea noi cunoștințe.

Astrele spun că la capitolul sănătate, s-ar putea să apară câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este necesar să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă.

 

 

Sursă foto –  pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...