Horoscop știri

Calea astrelor 2-8 Mai 2022

Berbec

Berbecii caută soluții pentru a corecta câteva greșeli pe care le-au făcut în trecut. Sunt originali, orgolioși și poate chiar ușor excentrici în prima partea săptămânii, fiindcă vor să se facă evidenți. Stelele mai arată că la capitolul bani sunt chiar norocoși, întrucât fac cele mai raționale alegeri. Iar la final de săptămână se vor distra de minune și în același timp își vor crea noi cunoștințe.

Astrologii spun că la capitolul sănătate, s-ar putea să apară câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este necesar să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă și să reducă cantitatea de zahăr consumat într-o zi.

Taur

Taurii pot avea relații tensionate cu cineva în această perioadă și câteva neînțelegeri pot duce la niște conflicte destul de mari, în special în prima parte a săptămânii. Astrologii menționează că pot apărea unele schimbări care pot afecta locul vostru de reședință sau habitat. De asemenea, la locul de muncă sau la studii o persoană poate să-i ajute în legătură cu un subiect destul de delicat și complicat.

Astrologii menționează că sunt niște șanse de a trece printr-un accident, dar care nu o să-i afecteze grav sănătatea. Cu toate acestea, nu ezitați să fiți mai atenți atunci când faceți diferite activități fizice.

Gemeni

Gemenii în această săptămână pot renunța la unele lucruri sau oamenii toxici din viața lor. Acest nativ vrea să schimbe ceva și nu mai poate răbda unele cuvinte sau acțiuni făcute de o persoană. În a doua jumătate a săptămânii, are toate șansele să primească o sumă de bani, care o să-i ajute foarte mult. Iar la locul de muncă sau la studii lucrurile se pot înrăutăți la început de săptămână, dar la final totul se echilibrează.

Poziția planetelor arată că la capitolul sănătate nu vor apărea probleme grave, dar nu sunt excluse dureri de cap, de spate sau de dinți.

Rac

Racii folosesc la maxim abilitățile sale în această perioadă și ajung acolo unde își doresc. La locul de muncă sau la studii se concentrează foarte bine și vin cu noi idei, care pot schimba mai multe lucruri. În prima jumătate a săptămânii, Racii pot folosi câteva informații și detalii pentru a convinge un om de a face ceva sau a alege ceva anume. De asemenea, apar noi propuneri legate de sărbători.

În această perioadă, Racii ar fi bine să facă mai multe analize medicale. Este foarte important să nu neglijați simptomele organismului, deoarece bolile apărute acum și neglijate, capătă mare complexitate în timp.

Leu

Astrologii spun că Leii folosesc la maxim abilitățile sale în această perioadă și nu se lasă manipulați de câțiva oamenii. Stelele arată că vor apărea câteva oportunități legate de un job nou sau un lucru suplimentar, care îi pot aduce mai mulți bani în buzunar. În a doua jumătate a săptămânii, Leii observă un detaliu extrem de important la partenerul de viață sau la o persoană apropiată din viața lor.

Astrologii menționează că această zodie nu va avea probleme de sănătate, fiindcă are o imunitate foarte puternică și rezistentă la diferite afecțiuni. Dar ar fi bine să-și îmbogățească alimentația zilnică cu mai multe vitamine și minerale.

Fecioară

Fecioarele sunt predispuse la accidente în această perioadă. Din acest motiv, ar fi bine să acorde o atenție special atunci când conduce o mașină sau se află într-o zonă aglomerată. De asemenea, la locul de muncă șefii sunt mai recunoscători față de munca lor și s-ar putea să vină cu o propunere. Iar în a doua jumătate a săptămânii, pot descoperi ceva nou și ciudat la o persoană pe care o cunoaște de ceva timp.

Astrologii scot în evidență faptul că Fecioarele nu vor avea probleme grave de sănătate în această săptămână. Dar este foarte important să fie mai atenți atunci când fac sport sau unele activități care necesită efort fizic.

Balanță

Berbecii vor avea de muncit suplimentar în prima parte a săptămânii, deoarece vor să termine cât mai repede un lucru sau un proiect important. De asemenea, superiorii îi pot remunera pentru niște fapte pe care le pot face în această perioadă. Iar în a doua jumătate a săptămânii, acest nativ poate trece printr-o schimbare la capitolul viață personal și poate descoperi noi emoții. Astrele nu exclud că pot apărea în buzunarul lor o nouă sumă de bani care o să-i permită să-și îndeplinească planurile.

În această săptămână, Balanțe trebuie să aibă grijă de sănătatea lor și să evite situațiile stresante. De asemenea, ar fi bine să-și facă timp pentru a ajunge la un medic, de care are nevoie.

Scorpion

Scorpionii pot cunoaște o persoană special în această săptămână și care poate să-i schimbe mai multe principii. Stelele scot în evidență că este o perioadă dificilă din mai multe puncte de vedere, dar extrem de productivă. Astrele nu exclude că Scorpionii pot primi mai multe propuneri legate de bani și are toate șansele să își schimbe situația financiară,. Mai ales dacă se implică în câteva proiecte sau colaborări.

Este o săptămână în care Scorpionii pot trece prin niște accidente, care le pot afecta sănătatea. Este foarte important să fie mai atent atunci când conduce o mașină sau face activități fizice.

Săgetător

Este o săptămână mai complicată și mai delicată pe plan personal. Deoarece unele relații pot să se strice, din cauza mai mult neînțelegeri care s-au adunat pe parcursul anilor. În schimb la locul de muncă sau la studii totul merge destul de bine și chiar beneficiază de câteva oferte extrem de interesante pentru situația în care se află. De asemenea, în a doua jumătate a săptămânii, Săgetătorii vor simți nevoia de a ieși din rutină și vor face câteva lucruri pe care întotdeauna le-au dorit.

Sănătatea ar trebuie să fie prioritară în această perioadă pentru zodia Săgetător, întrucât pot apărea mici probleme, care se pot transforma în boli grave, dacă nu sunt tratate la timp.

Capricorn

În această săptămână, Capricornii încerc să repare o relație cu o persoană sau să construiască o nouă relație cu un om, pe care îl simpatizează. În prima jumătate a săptămânii, poate avea noroc și la bani. Întrucât la locul de muncă sau în cadrul unui proiect îi apar noi propuneri interesante, care îi pot aduce sume mari de bani în viitor. De asemenea, poate conștientiza că are o mare problemă, care trebuie corectată cât mai repede posibil.

La capitolul sănătate, totul merge bine, dar astrele scot în evidență că este foarte important să renunțe la niște vicii, pentru că lucrurile se pot schimba radical.

Vărsător

Vărsătorii se trezesc cu noi probleme financiare în prima parte a săptămânii și acest lucru îi face să se uite mai serios la bugetul pe care îl deține. Astrologii menționează că pot apărea mici probleme cu superiorii sau cu oamenii care au un statut mai înalt. Din fericire, în a doua parte a săptămânii, această zodie găsește greșeală pe care o face sau găsește un membru al familie care duce la probleme financiare în fiecare lună.

În această perioadă, tensiunile și situațiile prin care trec leii pot să-i afecteze sănătatea, mai ales somnul și concentrarea.

Pești

Este o săptămână importantă din punct de vedere financiar pentru zodia Pești, fiindcă poate să termine o etapă și să înceapă una nouă, care îi aduce mai mulți bani în buzunar. De asemenea, cunoștințele și șmecheriile obținute în trecut, îl ajută foarte mult în prezent. Iar în a doua jumătatea săptămânii, Peștii pot face câteva cumpărături importante legate de lucru sau studii.

Stelele arată că Peștii nu vor avea probleme legate de sănătate în această perioadă, dar organismul lor are nevoie de mai mult lichid. Mare atenție la cantitatea de zahăr și grăsimi consumat zilnic!

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...