featured Horoscop știri

Cele mai sincere zodii din horoscop

Fecioară

Fecioara este una din zodiile care nu face rabat de la sinceritate căci a învățat că una din căile cele mai sigure de a fi autentic este aceea de a spune lucrurilor pe nume. Această zodie este și deosebit de empatică și binevoitoare cu cei din fața sa, însă uneori te poate uimi cu sinceritatea sa caracteristică. Atunci când nu este de acord cu tine nu se va feri să îți transmită acest lucru, venind și cu o listă de argumente care să îți demonstreze perspectiva sa. Fecioara consideră că nu are nimic de ascuns și de

De aceea, deși sufletistă și înțelegătoare, zodia Fecioarei poate părea uneori prea directă, prea critică sau tranșantă față de greșelile și defectele celorlalți, iar dorința sa de sinceritate poate fi interpretată greșit. Simțul umorului înnăscut și delicatețea caracterului unei Fecioare o face însă să fie plăcută de cei din jur și să-ți cucerească inima la loc cu rapiditate. Fecioara are un fel nonșalant și copilăros de a fi și de aceea pur și simplu nu poate minți sau prezenta un ceva anume în mod distorsionat.

Leu

Leul este o zodie ambițioasă, voioasă, puternică și solară, iar unul din atuurile cu care se laudă este cel al sincerității. Nu va sta prea mult pe gânduri și îți va zice întotdeauna ceea ce gândește, chiar dacă acest lucru îl poate destabiliza pe interlocutorul său pe moment, îl poate lua pe nepregătite sau îl poate face să se simtă lezat. Leul nu menajează, el simte o nevoie puternică de a spune ceea ce gândește, de a “rage” în afară ideile mințiîi și gândirii sale. Leul este brutal de onest.

Zodia Leu este sigură pe ea, hotărâtă, gata să acționeze și nu va permite niciodată ca o minciună să îi strice planurile sale sau să îi afecteze viața și prieteniile. De aceea, dacă vrei să auzi adevărul gol-goluț și ai un prieten Leu, știi că te poți baza pe el să îți prezinte și cealaltă față a monedei. De asemenea, în relațiile sale, Leul se așteaptă să fie respectat și tratat cu aceeași franchețe, considerând minciunile un păcat de moarte al prieteniilor și al interacțiunilor umane.

Scorpion

Nu ne este deloc greu să includem această zodie în rândul zodiilor sincere până la dezarmare căci arta diplomației sau a “modelării” adevărului îi este complet străină. Scorpionul este o zodie complexă, totală, pentru care este totul sau nimic. Ori spune adevărul așa cum este el – și îl spune fără ezitări, ori nu îl mai spune deloc. De aceea, din cauza acestui aspect, poate fi uneori stângaci în anumite împrejurări sau manifestări sociale.

Nativii Scorpion nu își calculează cuvintele sau impactul lor asupra celorlalți și nu ezită să treacă direct la subiect căci li se pare că nu au mult timp de pierdut învârtindu-se în jurul cozii sau fiind prea atenți și precauți față de ceea ce spun. Scopul acestora este ca mesajul lor să ajungă în timp util acolo unde trebuie și să nu se piardă pe drum la un moment dat. Nu le pasă dacă îi îndepărtează sau îi apropie pe ceilalți prin modul lor de a fi și de a face lucrurile căci mintea lor este tot timpul ocupată și plină de alte gânduri și idei creative, gata de a fi expuse la suprafață.

Berbec

Ți s-a întâmplat să te trezești că spui cuiva adevărul verde-n față, chiar dacă acea persoană nu ți-a solicitat în mod expres acest lucru? Se prea poate dacă te afli în zodia Berbec, o zodie de o franchețe crasă. Berbecul este o zodia masculină, extravertită și transparentă care nu face lucrurile cu jumătăți de măsură și nici nu crede în expunerea adevărului sau a unui lucru doar parțial. Dacă un Berbec face ceva, îl face până la capăt.

Deși poate părea prea dură sau prea tranșantă, zodia Berbec compensează prin faptul că este în același timp și de încredere și nu se dezice de ceea ce este și de cine este. Asemenea focului, Berbecul se aprinde repede, însă el nu judecă, nu critică, ci se menține într-o zonă neutră chiar și atunci când îți spune un adevărat pe care, poate, nu vrei să îl auzi. Îi place să fie sincer și deschis cu cei din jur și are pretenția ca și ceilalți să fie la fel. Nu îi place să îi rănească pe ceilalți prin cuvintele sale, dar tot nu se va simți confortabil să țină lucrurile ascunse sau sub tăcere, acest fapt îi poate produce mustrări de conștiință sau remușcări în timp.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...