Horoscop știri

Calea astrelor 11-17 Aprilie 2022

Berbec

În această perioadă, Berbecii încearcă să repare o relație cu o persoană sau să construiască o nouă relație cu un om, pe care îl simpatizează. În prima parte a săptămânii, poate avea noroc și la bani, fiindcă la locul de muncă sau în cadrul unui proiect îi apar noi propuneri interesante, care îi poate aduce sume mari de bani în viitor. De asemenea, poate conștientiza că are o mare problemă, care trebuie corectată cât mai repede posibil.

La capitolul sănătate, totul merge bine, dar stelele scot în evidență că este foarte important să renunțe la niște vicii, deoarece lucrurile se pot schimba radical.

Taur

Taurii în această perioadă sunt optimiști și îndrăzneți. Nu se opresc, chiar dacă în calea lor apar tot felul de obstacole și oameni nemulțumiți de felul în care reacționează în unele momente. Este o săptămână productivă și plină de bani, deoarece Taurii nu au de gând să facă ceva pe gratis. Acest nativ și-a învățat lecția și acum orice muncă este plătită. În a doua partea săptămânii, Taurii pot fi invitați la o întâlnire specială.

În această perioadă, tensiunile și situațiile moi prin care trec Taurii pot să-i afecteze sănătatea, mai ales somnul și concentrarea.

Gemeni

Gemenii în această perioadă se concentrează pe cele mai importante aspecte din viața lor. Depun efort într-un proiect sau într-o treabă legată de casă sau familie. În prima jumătate a săptămânii, pot primi o veste care o să-i strice toate planurile legate de o vacanță sau călătorie. De asemenea, pe plan personal se întâmplă tot felul de lucruri, care nu pot fi explicate. Nu este exclus că această zodie poate să facă mai multe cumpărături care îi ajută să se asigure că arată bine și că are tot de ce are nevoie pentru a ajunge la succesul dorit.

Stelele arată că Gemenii nu vor avea probleme legate de sănătate în această săptămână, dar organismul lor are nevoie de mai mult lichid. Mare atenție la cantitatea de zahăr și grăsimi consumat zilnic!

Rac

Racii își îndeplinesc cele mai importante vise în această perioadă și vor fi mulțumiți de felul în care acționează în unele momente. Poziția planetelor arată că sunt comunicativi și atrag lângă ei oamenii, care îi pot ajuta și susține. În a doua parte a săptămânii, Racii pot face un pas major la capitolul viața personală. Pot apărea unele discuții, care vor clarifica problemele, care au apărut în ultimul timp.

Astrologii menționează că la capitolul sănătate, s-ar putea să apară câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este necesar să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă și să reducă cantitatea de zahăr consumat într-o zi.

Leu

Leii pot avea relații tensionate cu cineva în această săptămână și câteva neînțelegeri pot duce la niște conflicte destul de mari, în special în prima jumătate a săptămânii. Astrologii spun că pot apărea unele schimbări care pot afecta locul vostru de reședință sau habitat. De asemenea, la locul de muncă sau la studii o persoană poate să-i ajute în legătură cu un subiect destul de delicat.

Stelele scot în evidență că sunt niște șanse de a trece printr-un accident, dar care nu o să-i afecteze grav sănătatea. Cu toate acestea, nu ezitați să fiți mai atenți atunci când faceți diferite activități fizice.

Fecioară

În această perioadă, Fecioarele pot avea relații tensionate cu cineva și pot fi extrem de nervoși, în special în prima jumătatea săptămânii. La locul de muncă sau la studii vă puteți trezi cu niște responsabilități noi, care vă pot aduce mai mulți bani în buzunar, dar în schimb o să vă ia mai mult timp. La final de săptămână, Fecioarele pot avea o surpriză legată de viața lor personal. Fără îndoială, nu o să se aștepte la o astfel de schimbare.

Stelele arată că la capitolul sănătate nu vor apărea probleme grave, dar nu sunt excluse dureri de cap, de spate sau de dinți.

Balanță

Balanțele trec printr-o perioadă bună, în special la locul de muncă sau la studii. S-ar putea să iasă în evidență chiar de la început de săptămână, datorită unor cuvinte sau acțiuni. Astrologii spun că mai sunt unii oameni născuți sub acest semn zodiacal care pot pleca în vacanță, călătorii sau diferite excursii în locuri frumoase. Poziția planetelor mai arată că în a doua jumătate a săptămânii, unii oamenii pot să își găsească a doua jumătate.

În această săptămână, Balanțele ar fi bine să facă mai multe analize medicale. Este foarte important să nu neglijați simptomele organismului, fiindcă bolile apărute acum și neglijate, capătă mare complexitate în timp.

Scorpion

În această perioadă, Scorpionii caută un echilibru dintre viața personal și profesională, fiindcă apar foarte multe lucruri de făcut la serviciu, dar în același timp vrea să petreacă timp și cu cei dragi. De asemenea, în a doua parte a săptămânii, unele persoane se pot îndrăgosti într-o persoană care nu-i observă. Astrologii menționează că vor primi mai multe apeluri și mesaje în legătură cu o achiziție sau poate chiar Scorpionii vor vinde ceva.

Astrele scot în evidență că această zodie nu va avea probleme de sănătate, deoarece are o imunitate foarte puternică și rezistentă la diferite afecțiuni. Dar ar fi bine să-și îmbogățească alimentația zilnică cu mai multe vitamine și minerale.

Săgetător

În această săptămână, Săgetătorii pot să excludă ceva important din viața lor, ceva ce îi poate îmbunătăți viața sau poate chiar situația financiară. Este o perioadă a schimbărilor și a momentelor în care gemenii se gândesc la viitorul lor. În a doua jumătate a săptămânii, această zodie va ieși din zona de confort și își va da seama ce trebuie să facă ca să obțină succesul dorit.

Astrologii scot în evidență faptul că Săgetătorii nu vor avea probleme grave de sănătate în această perioadă. Dar este foarte important să fie mai atenți atunci când fac sport sau unele activități care necesită efort fizic.

Capricorn

Această săptămână este extrem de importantă pentru cei care vor să înceapă tot de la zero și să uite de tot ce a fost în trecut. În prima jumătate a săptămânii, unele persoane născute în zodia Capricorn vor face mai mulți pași în legătură cu un proiect sau relație, care trebuie să ajungă la o nouă etapă. În a doua parte a săptămânii, nu este exclus că Capricornii pot primi mai multe propuneri dubioase, dar care sunt extrem de curioase.

În această perioadă, Capricornii trebuie să aibă grijă de sănătatea lor și să evite situațiile stresante. De asemenea, ar fi bine să-și facă timp pentru a ajunge la un medic, de care are nevoie.

Vărsător

Vărsătorii își vor schimba părerea despre un om, care foarte multe lucruri a promis. În prima parte a săptămânii, Vărsătorii nu mai acceptă unele lucruri și încearcă să refuze al câteva propuneri, care vin destul de insistent spre ei. De asemenea, stelele arată că este o perioadă extrem de creativă și productivă pentru cei care activează în zona artistică, unde necesită multă implicare.

Este o săptămână în care Vărsătorii pot trece prin niște accidente, care le pot afecta sănătatea. Este foarte important să fie mai atenți atunci când conduc o mașină sau fac activități fizice.

Pești

Peștii au parte de o perioadă a surprizelor, mai ales la locul de muncă, unde lucrurile se schimbă foarte repede. Stelele arată că acest nativ poate face cunoștință cu mai mulți oamenii, care îi pot susține în ceea ce fac. De asemenea, în a doua parte a săptămânii, Peștii vor simți nevoia de a ieși din rutină și vor face câteva lucruri pe care întotdeauna le-au dorit.

Sănătatea ar trebuie să fie prioritară în această săptămână pentru zodia Pești, întrucât pot apărea mici probleme, care se pot transforma în boli grave, dacă nu sunt tratate la timp.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...