featured Horoscop știri

Care sunt zilele norocoase de care au parte zodiile în luna ianuarie 2023

Berbec

Zilele norocoase in luna ianuarie: 18 si 26

Mercur este planeta care guverneaza comunicarea si gandurile; intoarcerea direct in Capricorn activeaza imbunatatiri in viata ta profesionala. In aceasta perioada, este posibil sa experimentezi o mai mare recunoastere sau capacitatea de a negocia mai eficient. In cele din urma va aduce un mare succes si abundenta financiara.

Taur

Cele mai norcoase zile: 21 si 31

Luna Noua in Varsator, care iti activeaza zona carierei, reprezinta un nou capitol. Varsatorul este un semn foarte inovator care crede cu tarie in proiectele umanitare. Daca simti ca acest lucru a lipsit in viata ta profesionala, este un moment minunat pentru a te asigura ca munca ta se simte parte a unui scop mai mare.

Gemeni

Cele mai norcoase zile: 18 si 21

Energia Varsatorului guverneaza toate aspectele legate de noroc in viata ta. Norocul nu este doar ceva ce ti se intampla, ci ceva care este creat si ales. Pe masura ce are loc Luna Noua in Varsator, este timpul sa iti concentrezi energia pe ideile tale unice. In loc sa te gandesti ca este imposibil, priveste-o ca pe o provocare la care esti menita sa te ridici.

Rac

Zilele norocoase in luna ianuarie: 18 si 26

Venus guverneaza temele legate de dragoste, dar guverneaza si aspecte legate de finante si imobiliare. Pe masura ce intra in Pesti, semnul zodiacal reprezinta oportunitati norocoase in cadrul vietii tale. Este timpul sa reflectezi la ceea ce vrei sa cresti in acest nou an si sa crezi sincer ca este posibil. Orice pasiune pe care o ai in aceasta perioada te va duce in cele din urma la cel mai mare succes.

Leu

Cele mai norcoase zile: 18 si 31

La mijlocul lunii ianuarie se va activa cea mai norocoasa parte a vietii tale. Orice chestiune legala sau contract care face parte din viata ta va fi binecuvantata de Univers. O casa noua, un contract de inchiriere, un loc de munca sau chiar o masina noua sunt favorizate in aceasta perioada.

Fecioara

Cele mai norcoase zile: 22 si 26

Uranus este cunoscut drept cel care aduce schimbarile in cele mai neasteptate moduri. In Taur, iti activeaza sectorul norocului; cu toate acestea, deoarece a fost retrogradat din august, cultivarea succesului sau a abundentei s-ar putea sa se fi simtit o provocare. Acum, pe masura ce planeta Uranus devine directa, vei simti din nou ca te afli in fluxul energiilor divine, permitandu-ti sa iti creezi oportunitatile norocoase.

Balanta

Zilele norocoase in luna ianuarie: 12 si 18

Marte este planeta actiunii, dar de la sfarsitul lui octombrie, cand a devenit retrograd, aceasta a fost greu de obtinut. Deoarece Gemenii, unde Marte se afla din august, guverneaza toate aspectele legate de noroc in viata ta, s-ar putea sa fi simtit ca viata a fost mai dificila decat in mod normal. Toate acestea se vor schimba pe masura ce Marte devine direct in Gemeni la jumatatea lunii, dandu-ti unda verde sa incepi sa actionezi pentru a-ti crea viata visurilor tale.

Scorpion

Cele mai norcoase zile: 16 si 22

Luna Plina in Rac are ecou la Luna Noua din interiorul Racului de la sfarsitul lunii iunie 2022. Racul guverneaza oportunitatile norocoase din viata ta, ceea ce inseamna ca ceva este pe cale sa se concretizeze pentru tine alaturi de aceasta lunare. Energia Racului guverneaza calatoriile, noile aventuri, invatarea si chiar perspectivele sinelui superior. Cauta spatii in care pot aparea aceste teme si apoi permite-ti sa incepi sa iti scrii propria poveste in loc sa crezi ca esti destinat sa o traiesti pe cea a altora.

Sagetator

Zilele norocoase in luna ianuarie: 12 si 18

Energia Capricornului este intotdeauna importanta, deoarece guverneaza ceea ce si pe cine pretuiesti. Nu este vorba doar de noroc, ci si de dragoste. Energia Capricornului te ajuta sa iti clarifici in mod fundamental factorul de motivare pentru a lua decizii, astfel incat sa iti poti crea o viata bazata pe adevarul tau. Mercur revine in mers direct din 12 ianuarie si este timpul sa iei ceea ce ai invatat si sa incepi sa pui in aplicare.

Capricorn

Cele mai norcoase zile: 16 si 21

Luna Noua in Varsator guverneaza tot ceea ce pretuiesti in viata ta. Luna Noua semnifica noi inceputuri in viata ta, ceea ce inseamna ca este timpul sa iti schimbi putin prioritatile, Capricorn, astfel incat sa pui cea mai multa energie in ceea ce conteaza cel mai mult pentru tine. Deseori trebuie sa te intorci in aceasta zona, dar ceva diferit la aceasta Luna Noua te-ar putea pune pe o cale cu totul speciala.

Varsator

Zilele norocoase in luna ianuarie: 21 si 22

Luna Noua anuala in semnul tau reprezinta una dintre cele mai norocoase zile ale anului pentru tine. Iubesti noile inceputuri mai mult decat majoritatea celorlalte semne zodiacale. Preferi sa gasesti solutii noi si interesante si pari sa mergi mereu pe un drum unic. In momentul acestei Luni Noi, iti poti rescrie povestea pentru a trai cea mai autentica si norocoasa viata posibila.

Pesti

Cele mai norcoase zile: 12 si 13

Mariajul este in discutie si, daca este asa, reprezinta o uniune extrem de benefica si norocoasa. In general, este un moment favorabil pentru a semna orice contract legal, fie ca este vorba de chestiuni profesionale sau personale. Nu te teme sa te angajezi, mai ales atunci cand iti este destinat.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...