Horoscop știri

Zodiacul erotic – Află ce spune zodia lui despre relația voastră intimă!

Tu adori mângâierile prelungi și tandre, el ar vrea să inventați mereu câte ceva nou. Chiar și preferințele erotice sunt scrise în astre. Află mai multe despre partenerul tău, despre secretele erotice pe care le ascunde zodia lui, ca să știi cum să îl cucerești.

Zodia Berbec (23 martie – 20 aprilie)

Bărbații născuți sub acest semn sunt adevărați campioni ai sexului. Preferă rolul de cuceritori și merg întotdeauna la țintă, având o energie și o pasiune irezistibilă.

Ca amanți, sunt compatibili cu partenere din Berbec, Săgetător și Vărsător.

Zodia Taur (21 aprilie – 21 mai)

Bărbatul Taur este foarte senzual, dar fără a fi neapărat interesat de sex. Deși timizi și retrași în general, odată dezlănțuiți, acești nativi sunt greu de oprit. Nu sunt genul de cuceritori care țin neapărat să ajungă în pat, ci pun pe calitatea relației lor de cuplu.

Ca amanți, sunt compatibili cu partenere din Fecioară, Capricorn și Rac.

Zodia Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Bărbații născuți sub semnul Gemenilor au reputația de a fi intelectualii zodiacului. Însă, sub masca lor studioasă, meditativă, se ascund persoane sociabile, mari amatoare de sex. Dacă la prima întâlnire își provoacă partenera cu tot felul de subiecte interesante, la a doua se transformă deja în amanți plini de senzualitate.

Ca amanți, sunt compatibili cu partenere din Berbec, Leu și Balanță.

Zodia Rac (22 iunie – 21 iulie)

Deși perceput de majoritatea ca un sentimental fără pereche, bărbatul Rac are un apetit sexual foarte sănătos. Diferența în cazul său este că nu vrea doar plăcerea carnală, obținută prin relații pasagere, ci relații stabile.

Ca amanți, sunt compatibili cu partenere din Taur, Rac și Fecioară.

Zodia Leu (22 iulie – 22 august)

Mare iubitor de lux și de confort, nativul Leu manifestă dorințe sexuale puternice și apreciază amorul fizic la fel de mult ca admirația și iubirea. Nu îi place să se aventureze în relații pasagere și are nevoie să își cunoască bine partenera înainte de a se implica mai mult.

Ca amanți, sunt compatibili cu partenere din Berbec, Gemeni și Balanță.

Zodia Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nativul Fecioară este unul dintre cele mai sexuale semne ale zodiacului. Deși rezervat în viața socială, în dormitor este dominator, deține controlul și nu admite abateri. Într-o relație intimă, contează pasiunea, dragostea, dar și igiena strictă.

Ca amanți, sunt compatibili cu partenere din Taur, Rac și Capricorn.

Zodia Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Nativii zodiei Balanță sunt mari amatori de sex, însă ajung uneori până la a confunda dragostea cu dorința. Aflați sub semnul lui Venus, ei sunt senzuali prin exceență și dețin arta de a crea o ambianță romantică până în cele mai mici detalii. Nu suportă sub nicio formă vulgaritatea sau brutalitatea.

Ca amanți, sunt compatibili cu partenere din Gemeni, Leu sau Săgetător

Zodia Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nativul Scorpion este unul dintre cele mai sensibile semne ale zodiacului, care manifestă un erotism irezistibil. Pasional și inventiv, el cunoaște la perfecție tehnicile amoroase și găsește modalități neobișnuite de a-și duce partenera pe culmile plăcerii.

Ca amanți, sunt compatibili cu partenere din Rac, Fecioară și Capricorn

Zodia Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Nativii Săgetători nu sunt atrași de rafinamentele erotice și nici de perversiuni. Ei consideră că dragostea trebuie trăită cu bucurie și cu bunădispoziție și refuză să se implice în jocuri erotice. Dași pasionali și energici, partenerele nu trebuie să se aștepte la prea multă tandrețe din partea lor.

Ca amanți, sunt compatibili cu partenere din Berbec, Leu și Vărsător

Zodia Capricorn (22 secembrie – 20 ianuarie)

Nativul Capricorn nu poate fi considerat vreunul din marii amanți ai zodiacului, el având întotdeauna alte priorități. Cu toate acestea, el își va îndeplini datoria de amant și de iubit sau de soț, ca să aibă o parteneră mulțumită. În aparență distanți și neinteresați, Capricornii așteaptă să fie descoperiți și stimulați.

Ca amanți, sunt compatibili cu partenere din Taur, Fecioară și Scorpion.

Zodia Vărsător (21 ianuarie – 19 februarie)

Pentru nativii din Vărsător, sexul este fie descărcare fizică, fie un act cu valențe spirituale. Ambele categorii au, însă, capacitatea de a separa sexul de iubire. Nonconformiști, ei sunt dispuși să încerce orice și nimic nu-i șochează, dându-i libertate partenerei să își exprime fanteziile.

Ca amanți, sunt compatibili cu partenere din Berbec, Gemeni și Balanță

Zodia Pești (20 februarie – 20 martie)

Nativul din Pești are, dintre toate semnele zodiacale, cea mai bogată imaginație erotică. Romantic și tandru, el își încurajează partenera să își depășească limitele, dar este incapabil să facă sex fără să iubească și își caută partenere care să trăiască totul alături de el.

Ca amanți, sunt compatibili cu partenere din Taur, Rac și Capricorn.

 

 

Sursă foto – maxma.com

S-ar putea să-ți mai placă și...