featured Povești știri

Filme de dragoste pe care să le vezi alături de persoana iubită

Iată câteva dintre cele mai frumoase filme de dragoste pe care să le vezi împreună cu persoana iubită:

„Jeux d’enfants“

Unele povești de dragoste au nevoie de ani pentru a se îndeplini. Așa se întâmplă și în filmul „Jeux d’enfants“, o călătorie din copilărie până la vârsta maturității a doi prieteni pe care îi leagă un joc. Început în copilărie, pentru ca Julien să uite că mama lui e bolnavă și va muri curând, iar Sophie să ignore privirile și vorbele răutăcioase ale celor din jur, jocul dintre cei doi copii se transformă într-o fugă spre iubire.

Marion Cotillard și Guillaume Canet dau viață celor două personaje, Sophie și Julien, protagoniștii unuia dintre cele mai frumoase filme de dragoste din istoria cinematografiei. Sfidând autoritățile, riscând, rănindu-se reciproc și iubindu-se într-o manieră doar de ei înțeleasă, călătoria lui Sophie și a lui Julien spre dragoste este una demnă de urmărit.

„The Notebook“

Dragostea este rareori simplă, iar acest lucru este dovedit în numeroase producții cinematografice lansate pe marile ecrane în ultimele decenii. Adaptat după romanul omonim scris de Nicholas Sparks, „The Notebook“ este unul dintre cele mai frumoase filme de dragoste din cinematografia recentă. Ryan Gosling și Rachel McAdams sunt actorii care au interpretat celebrele roluri Noah și Allie.

„The Notebook“ este o povestire în ramă, care își cucerește publicul încă de la primul cadru. Filmul prezintă, pe parcursul mai multor ani, luptele pe care doi îndrăgostiți le duc pentru a fi împreună. Noah, aflat la vârsta senectuții, citește jurnalul lui Allie, folosit ca un totem pentru a o readuce la realitate din starea de demență care i-a eclipsat amintirile.

„A star is born“

Un alt film care spune o poveste de dragoste înduioșătoare este „A star is born“, debutul ca regizor al lui Bradley Cooper. Filmul spune povestea de dragoste dintre muzicianul Jackson Maine, interpretat de Bradley Cooper, și o cântăreață aspirantă, Ally, rol pe care l-a interpretat Lady Gaga.

Ally urcă pe scenă încurajată de Jack și astfel devine o stea în ascensiune. Însă, acest lucru duce la deteriorarea relației dintre ei. Despre iubire, demoni interiori, drumul spre celebritate și suferință este filmul „A star is born“, unde Lady Gaga interpretează, pentru prima dată, un rol însemnat.

O metodă eficientă de relaxare, filmele de dragoste vizionate împreună cu persoana dragă reprezintă și o modalitate de a cunoaște povești de iubire impresionante, unele asemănătoare cu ale voastre, și de a întări legătura dintre voi.

 

 

Sursă foto – tov12.com

S-ar putea să-ți mai placă și...