Povești știri

Ce înseamnă expresia „Te iubesc” la diferite etape ale unei relații

Aparent, două cuvinte simple. În realitate, două cuvinte care înseamnă atât de mult pentru cei care vor să fie iubiți. Dar ele nu întotdeauna pot fi același lucru…

În relațiile perfecte, expresia „te iubesc” este rostită de la început și până la sfârșit. În funcție de gradul în care se află povestea de iubire, aceste cuvinte pot avea un conținut semantic foarte diferit. Este foarte diferită iubirea atunci când partenerii își mărturisesc dragostea pentru prima dată și atunci când o fac după un an de relație.

De ce cuvintele „te iubesc” pot fi atât de diferite? Într-o relație, două persoane se dezvoltă paralel. În timpul acestei creșteri personale, fiecare dintre parteneri se află în situații care afectează ambele părți, dar și cuplul în ansamblu. Ca urmare, această declarație se dezvoltă pe baza modului în care se dezvoltă și această relație.

Totuși, există un lucru care nu se schimbă din momentul recunoașterii sentimentelor. Este atunci când persoana căreia îi sunt adresate aceste cuvinte este foarte importantă pentru tine. Nu contează în ce situație te afli și cât de grea este aceasta, căci importanța și magia iubirii este mult mai mare și mai magică. Ce înseamnă cuvintele ,„te iubesc” în diferite etape ale unei relații?

Poate că te întrebi dacă inima ta va fi sau nu frântă, dacă partenerul din viața ta simte la fel. Cuvintele „te iubesc” în această etapă încă pot duce la senzația de fluturi în stomac.

  1. Două luni: îți place ce se întâmplă

Pentru o relație pe termen lung și stabilă, două luni sunt o perioadă destul de scurtă și trece destul de repede. Practic, acesta e doar începutul unei povești de dragoste, când simți că te-ai îndrăgostit și ți-ai găsit sufletul pereche. Dacă spui „te iubesc” în acest stadiu, crezi că această iubire va fi veșnică.

Dar, dacă ești o persoană realistă, vei înțelege că nimic nu este etern. În această etapă, mulți confundă atracția cu iubirea. Acest lucru este cauzat de imaturitate sau de lipsa de experiență în relații. Înainte de a face asemenea declarații de iubire, asigură-te mai întâi de ceea ce simți. Acest lucru va evita neînțelegerile emoționale și nu va răni pe nimeni.

  1. Cinci luni: tu însemni mult pentru mine

S-a demonstrat că tocmai în luna a cincea se încheie prima etapă de îndrăgostire. Acum, cuvintele „te iubesc” ar însemna „însemni foarte mult pentru mine”. Poate că încă mai ai de-a face cu o anumită cantitate de incertitudine, cu multe temeri și îndoieli

  1. Șase luni: arătați perfect împreună

Voi doi nu vă puteți opri să nu vă gândiți mereu unul la altul. Iubești orice face partenerul tău pentru tine. Expresia „te iubesc” acum are o mai mare greutate decât acum două sau trei luni. Acum, aceste cuvinte poartă un mesaj clar că persoana din viața ta trezește fiori de dragoste în tine și te simți extraordinar alături de ea.

  1. Șapte luni: tot ce e al meu e și al tău

Sentimentele dintre voi doi au devenit mult mai puternice. Aici cuvintele „te iubesc” înseamnă că „tot ce e al meu, e și al tău”. Din acest moment, aceste cuvinte magice ridică relația voastră la alt nivel.

  1. Zece luni: ești cel mai bun prieten al meu

Te simți foarte completă să fii alături de partenerul tău. Practic, atunci când nu sunteți împreună, te simți singură, te simți incomod. Cuvintele „te iubesc” sunt mai pline de seriozitate, pentru că tu îl consideri pe el și el pe tine cel mai bun prieten.

Nu contează dacă ele sunt spuse într-un context serios sau mai jucăuș, ele transmit totul. Acest tip de declarație de dragoste depășește cu mult ceea ce îți oferă partenerul tău sau ceea ce-i poți oferi tu.

  1. 12 luni: ești totul

Dacă relația voastră este construită pe iubire necondiționată, atunci nici nu-ți poți imagina viața fără persoana iubită. Sintagma „a prețui” este tot mai des folosită, deoarece nu vă mai întrebați care dintre voi doi iubește mai mult. Nu-ți mai faci griji dacă partenerul tău îți împărtășește sentimentele, pentru că deja ești sigură de asta. Și el la fel e sigur de ceea ce simți tu pentru el. Te simți bine și în siguranță.

  1. Doi ani: gânduri despre viitor

Aici deja declarația de iubire ar însemna că ambii sunteți pregătiți pentru ceva mai mult: pentru un trai în doi. Asta presupune încredere, sinceritate, grijă. Ambii simțiți că relația dintre voi doi este una adevărată, magică și nu există nimic care să vă sperie.

  1. Trei ani: conviețuire împreună

Aici, cuvintele „te iubesc” vorbesc despre dorința ca această relație să fie permanentă. Ambii sunteți gata să împărtășiți absolut totul unul cu celălalt. Vreți să trăiți o viață plină de dragoste, încredere, înțelepciune și, cel mai important, schimb de experiență.

  1. Patru ani: căsătorie, logodnă

Unul dintre cele mai uimitoare lucruri care i se pot întâmpla unei persoane este să iubească pe cineva și această iubire să fie reciprocă. Pentru că dragostea este totul! Nimic din această lume nu se poate compara cu sentimentul de dragoste pentru o altă persoană. În această etapă, nu mai este nevoie de nimic. Ambii ați atins culmile iubirii. Unii îți vor zice că sunteți norocoși, alții vă vor invidia.

Este important să înțelegem că toți oamenii sunt diferiți și relația lor, la fel, se poate dezvolta diferit. Unii parteneri pot rămâne blocați mai mult timp la o etapă de dezvoltare a relației, alții trec mai rapid prin toate relațiile și iubirea lor duce la repede la o căsnicie. Dar, oricum nu ar fi, o relație frumoasă cere atenție, comunicare, răbdare, grijă, respect și încredere.

 

 

Sursă foto – foa.com

S-ar putea să-ți mai placă și...