featured Horoscop știri

Calea astrelor 6 – 12 Mai 2024

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec vor traversa o săptămână mai tensionată. La locul de muncă vor exista anumite divergențe cu colegii. Astrele arată că Berbecii trebuie să ia fiecare etapă din viață într-o formă extrem de ușoară. Fiecare lucru se va rezolva de la sine dacă așteptarea nu este prea mare.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurii au parte de multe surprize pe plan personal, dar și profesional. Au muncit mult în ultima perioadă, iar vremea aceasta ține cu ei. Sunt recunoscători pentru tot ceea ce s-a întâmplat până acum.

Vor să facă cadouri celor dragi, iar aceasta este o perioadă propice în acest sens.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni sunt protejați de tot ceea ce se întâmplă în jurul lor. Chiar dacă obstacolele par dificile, acestea sunt traversate fără probleme. Totul va merge aproape perfect, mai ales în relațiile de cuplu. Astrele recomandă ca orice fel de comunicare să fie realizată cât mai deschis cu putință.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac sunt nevoiți să scape de gândurile negative. Au traversat o perioadă dificilă în plan personal. Nu au viața perfectă, iar acest lucru îi duce cu gândul la eșec. Astrele le oferă la fiecare pas momente de introspecție. Sunt pregătiți pentru fiecare acumulare de informații, asta dacă nu le afectează mersul direct al lucrurilor.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu au nevoie de o perioadă mai liniștită, asta după ce au fost analizați în fel și chip. Vor să-și pună viața în ordine. Astrele le recomandă să înceapă cu fiecare gând care îi duce în direcția greșită. Sunt sfătuiți să fie mai rezervați atunci când vine vorba despre comunicare. Nu toată lumea preferă să audă sfaturi gratuite.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară reușesc să-și organizeze viața în așa fel încât să nu mai poată fi surprinși. Tot ce primesc acum vine la pachet cu liniște sufletească. Își văd visul cu ochii și se simt cu adevărat împliniți. Pe plan personal știu cu siguranță ceea ce își doresc și fac tot posibilul pentru a-l obține.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță reușesc să se îndepărteze de toate aspectele negative ale vieții lor. Traversează o perioadă propice pentru dezvoltare personală. Își îndeplinesc un obiectiv pe care îl aveau de multă vreme trecut pe lista de dorințe, arată Astrology.com. Privesc cu mai multă încredere către viitor.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion au parte de multe schimbări în viața lor. Își revizuiesc fiecare aspect și pot să treacă mai ușor peste eșecuri. La locul de muncă nu se mai simt în siguranță și vor să caute un mediu mai sigur, spune Yourtango.com. Nu le este tocmai ușor să se îndepărteze de persoanele cu care au creat o legătură mai profundă.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător nu lasă nimic la voia întâmplării. Își îndreaptă atenția pe lucrurile care contează cu adevărat în viața lor. Anumite aspecte îi pot supăra. Reușesc să găsească un loc liniștit în care să-și vizualizeze gândurile și să se bucure de prezent. Au senzația că anumiți prieteni nu îi înțeleg.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn au parte de o săptămână mai agitată ca de obicei. La locul de muncă vor avea proiecte pe care le vor amâna la nesfârșit. Astrele le recomandă să ia lucrurile pas cu pas. Anumite persoane nu vor înțelege mersul lucrurilor. Simt nevoia să ajute atunci când lumea nu o cere, iar această situație poate crea conflicte.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător vor fi trași la răspundere pentru anumite situații din viața personală. Sunt comunicativi, însă atunci când simt nevoia să se descarce nu găsesc momentul potrivit. Ar putea fi trași la răspundere pentru situații pe care nu le-au creat e. Încăpățânarea de care dau dovadă nu îi ajută prea mult.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești au parte de o săptămână plină de iubire. Simt deja cum fiorul dragostei îi cuprinde și nu se mai pot întoarce din această situație. Decid să acorde o șansă unei relații, însă sufletul pereche nu este chiar atât de ușor de întâlnit.

S-ar putea să-ți mai placă și...