featured Horoscop știri

Calea astrelor 25 – 31 Martie 2024

Berbec: 25-31 martie 2024

Acțiunile pe care le întreprinzi în această perioadă sunt dictate de ceea ce simți. Cu toate astea, ești mereu pregătită ca cei din jur să nu răspundă așa cum îți dorești inițiativelor pe care le ai.

Taur: 25-31 martie 2024

O schimbare bruscă a dispoziției psihice te va agita și te va face să îți dorești să faci lucrurile să funcționeze, indiferent de obstacolele pe care le întâmpini.

Gemeni: 25-31 martie 2024

A te „dezlega” de anumite promisiuni te poate ajuta să îți regăsești liniștea interioară. Prezența lui Marte în zodia ta are o influență evidentă asupra lucidității cu care te raportezi la tot ceea ce trăiești.

Rac: 25-31 martie 2024

Pe parcursul acestei săptămâni vei încerca să aprofundezi cât poți de mult înțelesul sau semnificația anumitor relații din viața ta. Spre ce te va duce oare această introspecție?

Leu: 25-31 martie 2024

Atunci când vine vorba de lucruri delicate, nu îți place să exagerezi starea de fapt. Alegi să rămâi conectată la ceea ce simți pentru că prin asta încerci să rămâi autentică. 

Fecioară: 25-31 martie 2024

Alegerile pe care le faci în prezent sunt întru totul asumate și tocmai de aceea este important să rămâi concentrată pe ceea ce simți.

Balanță: 25-31 martie 2024

Natura lucrurilor se schimbă de la o zi la alta. Nu poți controla asta. Tot ce poți face este să fii conștientă de abilitățile pe care le ai și care te ajută să faci față imprevizibilului.

Scorpion: 25-31 martie 2024

Pentru a avea succes în ceea ce faci, trebuie să îți dezvolți anumite automatisme pentru a putea ulterior să te ocupi de „nuanțarea” lucrurilor. Majoritatea evenimentelor din viața ta sunt încărcate emoțional.

Săgetător: 25-31 martie 2024

Relațiile personale și profesionale se află sub influența nevoii tale de schimbare. Nu îți dorești să faci lucruri care te scot din zona de confort.

Capricorn: 25-31 martie 2024

Influența preponderentă a lui Saturn este palpabilă în viața ta de zi cu zi, mai ales în acele zone în care este nevoie de multă prezență de spirit. Lasă-te inspirată de oamenii din viața ta!

Vărsător: 25-31 martie 2024

Ai o viziune foarte clară asupra tuturor lucrurilor din jurul tău. Nimic din ceea ce ar încerca să facă unii nu îți va putea distrage atenția de la obiectivele stabilite.

Pești: 25-31 martie 2024

Vitalitatea care te caracterizează dintotdeauna își „reintră” în drepturi. Lucrurile, pentru tine, nu sunt la voia întâmplării, ci sunt rezultatul acțiunilor tale.

 

Sursa foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...