featured Horoscop știri

Horoscopul zilei – 11 Ianuarie 2024

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Acționează, dar fii și atentă la ceea ce faci. Luna intră în Capricorn, sectorul tău de muncă și statutul social. Aceasta este o zi în care eforturile tale pot obține recompense semnificative. Dacă ai o etică puternică a muncii, cu siguranță rezultatele vor fi excelente.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Este timpul să înveți ceva nou despre lume, astfel încât să poți deveni o persoană cu mai multă încredere în sine și care se adaptează mai ușor la situații.

A venit timpul să te bucuri mai mult de călătorii, așa că investește în astfel de experiențe.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

E timpul pentru o schimbare și îți place acest lucru. De fapt, te simți foarte bine atunci când te simți provocată mental și fizic. Deci, atunci când Luna intră în Capricorn, sectorul tău de resurse și transformări comune, ești gata să investești în ceva care va oferi o nouă oportunitate de creștere.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Ești gata să te implici în ceva în care să te dedici total. Fie că este vorba despre o relație, un proiect sau o nouă călătorie, fii gata de start în orice clipă. Luna intră în Capricorn, sectorul tău de angajamente, și acesta este un moment în care te simți cu adevărat fericită în viață. Ești optimistă cu privire la viitor și îți imaginezi că orice ți-ai propus să faci, o vei face.

Leu: 23 iulie – 22 august

Doar pentru că a trecut prima săptămână de an, asta nu înseamnă că nu poți face și acum o rezoluție de Anul Nou. Luna intră în Capricorn, sectorul tău de muncă și obiceiurile zilnice, iar acesta este momentul perfect pentru a planifica o victorie în viitorul apropiat.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Ai o latură artistică minunată care poate ieși la iveală indiferent de domeniul de activitate ales. Poate că asta presupune doar un proiect de bricolaj, dar inima ta se va umple de bucurie când vei vedea rezultatele.

Luna intră în Capricorn, sectorul tău de creativitate, așa că următoarele zile sunt perfecte pentru a planifica o întâlnire cu prietenii tăi.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Îți dorești ordine în viață, iar asta se extinde la felul în care ai casa și spațiul personal. Luna intră în Capricorn, a patra casă a ta, care guvernează familia și locuința. Deci, acesta este un moment minunat pentru a te concentra pe proiecte care îți vor pune ordine în gânduri.
Începe mai întâi cu dezordinea. Nu-ți fie teamă să arunci lucruri de care nu mai ai nevoie.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nu vrei să fii prea emoțională atunci când te exprimi. Deci, atunci când vine vorba despre a avea o conversație importantă, s-ar putea să îți fie mai ușor să scrii lucrurile.
Luna intră în Capricorn, sectorul tău de comunicare, permițându-ți să fii mai concentrată. Planificarea duce la succes garantat.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

A venit momentul să prețuiești mai mult lucrurile în care ești implicată, așa că, atunci când Luna intră în Capricorn, sectorul tău de valoare personală, poți lucra la obiectivele tale. Natura ta ambițioasă poate străluci puternic în această perioadă. Astrele îți oferă toate oportunitățile să investești în tine.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Încearcă să nu te mai critici atât de mult. Când Luna intră în Capricorn, sectorul tău de identitate, s-ar putea să simți greutatea responsabilităților tale pe umerii tăi. Este ușor să simți că trebuie să faci totul. Perfecționismul poate fi un obicei greu de trecut cu vederea, mai ales dacă îți asociezi valoarea personală cu ceea ce realizezi.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Unele lucruri sunt făcute să fie păstrate secret. Luna intră în Capricorn, sectorul tău de spiritualitate și dușmani ascunși. Este nevoie de înțelepciune pentru a ști că există lucruri pur și simplu nedemne să fie vorbite sau scrise.

Partajarea excesivă poate fi tentantă uneori, dar în zile ca astăzi, trebuie să fii mai puternică și să nu lași lucrurile să iasă la iveală.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nu ai nicio problemă să-ți sufleci mânecile și să muncești din greu pentru ceea ce îți dorești. Și îți place, de asemenea, când te poți bucura de timp cu colegii de muncă pentru a-ți sărbători câștigurile.

Luna intră în Capricorn așa că, aceasta este o zi grozavă pentru a ieși după serviciu. Cu siguranță vă face plăcere să glumiți despre lucruri legate de muncă într-o atmosferă mai relaxată și mai puțin inhibată.

 

 

Sursa foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...