featured Horoscop știri

Horoscop zilnic – 3 Noiembrie 2023

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Ești pregătită pentru ceea ce urmează. Vrei să te bucuri de toată distracția pe care o promite acest sezon. Astăzi, ia-ți un latte cu dovleac condimentat sau bucură-te de o pungă de popcorn în parc. Cu Luna care intră în Rac, întoarce-ți inima către lucrurile din viață care îți sunt familiare. Permite-i minții să reflecteze la lucrurile care te fac să te simți bine și fericită.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Un cuvânt bun este ceea ce vrei să auzi în timp ce Luna cu spirit blând intră în dulcele semn al Racului. Astăzi este ziua perfectă pentru a vorbi despre lucrurile care îți aduc un zâmbet în inimă. Nu toate conversațiile trebuie să fie intense. Sunt zile în care vrei doar să privești partea luminoasă a vieții.

Astăzi, lasă-ți mintea să se concentreze pe bine. Lucrurile negative din viață pot aștepta până mâine.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Este vremea să scoți hainele mai groase din șifonier și să te bucuri în natură de schimbările de sezn. Luna va intra în semnul sentimental al Racului. Așa că bucură-te să te uiți la fotografii vechi de pe telefon, tabletă sau e-mail și râzi despre cât de mult te-ai schimbat de atunci și cum ai trecut peste toate obstacolele. A venit timpul să privești partea bună a lucrurilor.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

În fiecare lună, Luna intră în semnul tău și, în calitate de conducător al Lunii, primești un dublu impuls de energie. Astăzi este ziua perfectă pentru a-ți verifica dulapurile cu haine și pentru a dona articole pe care nu le-ai mai folosit de ceva timp.

Luna reprezintă toate lucrurile feminine și intuitive. Dacă ai timp, fă o listă cu ce obiective viitoare ai vrea să stabilești pentru anul care bate la ușă.

Leu: 23 iulie – 22 august

Ascultă-ți intuiția. Luna intră în Rac, sectorul tău de dușmani ascunși. Poate știi deja cine sau ce sunt. Luna va petrece două zile și jumătate în Rac, ceea ce îți oferă timp suficient pentru a evalua cine este cu adevărat prietenul tău și cine nu.

În ciuda sentimentului că cineva poate să nu fie „pentru tine”, este bine să rămâi încrezătoare și să faci tot ce poți în toate situațiile. Ești propriul tău avocat. Nu permite nimănui să-ți stingă strălucirea.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Inima ta va fi prinsă de sentimente pe măsură ce Luna trece în semnul Racului. Există un sentiment de pace și liniște pe măsură ce îți dai seama că aiprieteni care te susțin și vor să reușești.

Astăzi, plănuiește să discuți cu un prieten bun cu care nu ai mai vorbit de ceva vreme. Programează o întâlnire la o cafea cu un partener de afaceri pentru a discuta despre ceea ce aveți în lucru. Fă-ți timp să ieși și să explorezi.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Știi ce vrei să realizezi la locul de muncă și îți dorești foarte mult să faci o impresie bună în această săptămână. S-ar putea să descoperi că superputerea ta este de fapt ceva ce este greu de măsurat.

Intuiția ta crește când Luna este în Rac. Această latură psihică a personalității tale te ajută să simți momentul oportunității de fiecare dată când se apropie. Poți simți de asemenea când alții au nevoie de spațiu sau apropiere. În general, este o zi grozavă pentru tine.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Este o zi minunată să pui bazele unei idei noi și să începi să o implementezi împreună cu alții care sunt curioși despre cum funcționează lucrurile. Luna intră în sfera inovației. Cu această energie lunară în casa ta a noua pentru următoarele zile, planurile de călătorie pot apărea și ele. Se pot întâmpla o mulțime de lucruri care sunt spre binele tău.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Ești o persoană care adoră să dăruiască și, atunci când decizi să ajuți pe cineva care are nevoie, oferi din inimă, fără regrete sau ezitare. În timpul intrării Lunii în Rac, devii foarte sensibilă la ceea ce se întâmplă în jur. Ești destul de precaută, dar ai mare grijă de emoțiile și sentimentele tale. Este bine să ții pasul cu lumea în general, dar cel mai bine este să-ți cunoști limitele.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Dragostea este în aer. Luna intră în Rac și activează modul în care te simți față de o anumită persoană. S-ar putea să nu fii pregătită să anunți dragostea ta lumii, dar poți decide că este în regulă să ca omul ce ocupă un loc special în inima ta să primească atenție atunci când e în preajmă.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Este una dintre acele săptămâni în care trebuie să duci la bun sfârșit lucrurile și totuși sunt greu de finalizat. Ești un tip de personalitate unic, iar Luna în Rac s-ar putea să emane frenezie fără niciun motiv. S-ar putea să te întrebi dacă ești pregătită pentru tot ce urmează, dar este nevoie de un sentiment de ordine în acest moment.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Ești o persoană romantică, așa că atunci când Luna intră în Rac, sectorul tău de dragoste, este un moment distractiv pentru tine. Este timpul să te bucuri de o plimbare minunată în natură sau să bei o cafea cu un prieten. Aceasta este o zi minunată pentru tine, așa că asigură-te că faci ceva care să-ți încălzească inima în toate modurile corecte.

 

 

Sursa foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...