Horoscop știri

Zodiile care-și găsesc perechea în luna octombrie

Gemeni

Gemenii sunt zodii de aer care iubesc pasional Acești nativi își pun tot sufletul într-o relație, iar atunci când sunt părăsiți au tendința să sufere foarte mult. Pentru Gemeni este dificil să treacă ușor peste o despărțire.

Procesul este unul îndelungat, iar acesta este motivul pentru care Gemenii au nevoie de o perioadă mai lungă de timp pentru a putea lăsa alte persoane în viața lor.

Însă norocul le surâde acestor nativi. Ei vor reuși să se îndrăgostească de o persoană nouă, iar persoana aceea le va împărtăși sentimentele mai repede decât au spra.

Pentru Gemeni este o perioadă minunată. Fluturii din stomac sunt puternici, iar emoțiile îi fac pe acești nativi să înflorească. Gemenii încep să se iubească pe ei înșiși prin partenerul pe care îl au alături. Acești nativi își vor mărturisi sentimentele cu multă sinceritate.

Balanță

Balanțele sunt echilibrate și atente când vine vorba de alegerea partenerului de cuplu.

Acești nativi încearcă să nu se grăbească și să nu facă lucruri care ar putea să stea împotriva durmului lor spre succes. Cariera este pe primul loc pentru acești nativi, iar dragostea vine mai târziu.

Balanțele vor învăța să iasă din acest cerc, iar ușor își vor face timp și pentru relațiile amoroase. În luna octombrie s-ar putea ca acești nativi să aibă parte de surprize.

Dragostea va apărea în viața lor atunci când se vor aștepta mai puțin. Balanțele vor face o descoperire importantă în bărbatul de lângă ele.

Scoprion

Scorpionii sunt misterioși, iar atunci când vine vorba de poveștile de iubire, cu greu accepta persoane noi în viața lor. Acești nativi sunt foarte selectivi și așteaptă persoana potrivită pentru viața lor. Zodiile acestea vor mult de la o relație, sunt pretențioase și nu se mulțumesc cu puțin.

Norocul s-ar putea să le surâdă acestor nativi în luna octombrie, arată horoscopul dragostei. Este o perioadă în care Scorpionii ar putea scrie o poveste frumoasă de dragoste.

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...