featured Horoscop știri

Calea astrelor 28 August – 3 Septembrie 2023

Berbec

În această săptămână, ești tentată să lași garda jos, dar în același timp îți este teamă că vei fi rănită. Simți că nu poți avea încredere și este mai bine să îți asculți instinctul. În prima parte a săptămânii, Mercur va intra în casa comunicării și îți va fi mai ușor să vorbești despre ceea ce simți. Spre finalul săptămânii, vei avea o dorință puternică de aventură și o atitudine mai deschisă în plan sentimental. Dacă ești deja într-o relație, poți descoperi că unele dintre obiceiurile tale îți afectează viața de cuplu. Modul în care îți exprimi emoțiile nu este întotdeauna potrivit.

În această săptămână, te simți presată să iei o decizie financiară majoră. La începutul săptămânii, Mercur va intra în casa banilor și va forma o opoziție cu Pluto, ceea ce îți va afecta legăturile care îți aduc bani. Trebuie să fii cât se poate de vigilentă, pentru că va ieși la suprafață un secret legat de situația ta financiară. Ai grijă să analizezi cu atenție orice nouă oportunitate care sună prea bine ca să fie adevărată.

Taur

Începutul acestei săptămâni aduce cu sine o energie negativă din partea persoanei iubite. Se conturează conflicte deoarece simți că ești nevoit să accepți lucruri cu care nu ești de acord. În mod constant, să fii țapul ispășitor nu este corect, indiferent cât de mult iubești o persoană. În prima parte a săptămânii, Jupiter retrograd va intra în casa a opta, adică în sfera intimității și a resurselor comune. Vei fi încurajată să analizezi dacă merită să investești sentimente și încredere într-o relație. Este momentul să lași garda jos și să permiți cuiva să te cunoască mai bine. La mijlocul săptămânii, Mercur va intra în casa a doua, a banilor, și vei simți nevoia să te gândești la modalități de a-ți spori veniturile sau de a-ți reevalua planurile financiare pe termen lung.

Este o perioadă potrivită pentru a negocia o mărire de salariu și pentru a cere ceea ce meriți. Odată cu intrarea lui Jupiter în casa a opta a resurselor comune, investițiile tale pot deveni foarte profitabile. Dar trebuie să fii prudentă, deoarece Marte în opoziție cu Jupiter poate să te determine să riști prea mult. Investește doar cât ești dispusă să pierzi, în caz că lucrurile nu evoluează cum te aștepți.

Gemeni

În săptămâna curentă, este esențial să înveți că trebuie să îți pui propriile nevoi pe primul loc pentru a fi fericită cu tine însăți și într-o relație. Jupiter va intra în casa a șaptea, semn că o relație va deveni foarte importantă pentru tine într-un timp relativ scurt. Interesul pentru o anumită persoană va crește considerabil, iar pasiunea va atinge cote înalte. Îți vei concentra atenția pe strategii pentru a cuceri acea persoană care ți-a captat interesul.

Pentru nativii care își caută jumătatea, este o perioadă pozitivă. Însă pentru cei aflați deja într-o relație, situația poate deveni o adevărată provocare. În a doua parte a săptămânii, veștile bune vor veni din domeniul financiar. La sfârșit de săptămână, Marte va intra în casa a doua, a banilor, iar șansele de a obține venituri suplimentare sau de a câștiga mai mult decât te așteptai sunt mari. Apar competiții între tine și un colaborator, partener sau coleg, dar aceasta te va motiva să muncești mai mult și, implicit, îți va spori câștigurile.

Rac

Cei născuți sub acest semn zodiacal, pot avea parte de unele nesiguranțe și incertitudini sentimentale săptămâna aceasta. Însă careul dintre Saturn, guvernatorul lor, și Uranus aflat în casa iubirii ar putea sugera și faptul că nativii se detașează de ceva din trecut care le-a adus suferință. Sau se abordează într-o manieră diferită o poveste de dragoste.

Profesional vin prea multe sarcini deodată. Este prea multă agitație și confuzie și este nevoie de o organizare atentă. Nativii trebuie să țină cont că Saturn se află în sectorul financiar acum. Și le poate aduce o destabilizare, o răsturnare de situație, însă și ocazia de a câștiga mai mult din munca lor, cel mai probabil muncind mai mult.

Leu

Situația de la locul de muncă îți împiedică să petreci timp de calitate cu persoana iubită. Este important să impui limite, chiar dacă asta înseamnă să te contrazici cu superiorii tăi. În această perioadă, vezi dragostea cu alți ochi. Te bucuri de un farmec aparte, iar dacă ești singură, o relație nouă de prietenie este posibil să se transforme într-una de iubire. Bucură-te de aceste momente, pentru că pot fi începutul unei mari iubiri.

Te confrunți cu multă presiune la locul de muncă în această săptămână. Te simți copleșită, dar în același timp ești conștientă că în viitor vei primi o răsplată pe măsură. Trebuie să ai grijă să nu cheltuiești deja banii pe care încă nici nu i-ai primit. Este o perioadă în care trebuie să te bazezi pe sfaturile și ajutorul oamenilor din anturajul tău.

Fecioară

Este posibil să ai un schimb dur de replici cu persoana iubită. Tu și partenerul tău nu sunteți pe aceeași lungime de undă. Dar asta nu înseamnă că trebuie să transformați orice discuție contradictorie într-o ceartă de proporții. La final de săptămână, Mercur va intra în casa a patra și te va ajuta să lași în urmă orice conflict. Te vei concentra mai mult asupra sentimentelor tale. Dacă ești singură, este important să îți amintești care sunt valorile tale pentru o nouă relație și să nu le încalci, oricât de atrasă ești de o persoană pe care ai cunoscut-o recent.

Vei avea o adevărată obsesie pentru a rezolva o problemă la locul de muncă. Ți se pare că totul este prea complicat și nu înțelegi care sunt cauzele problemelor cu care te confrunți. În această săptămână, vei reuși să plătești unele datorii și te gândești tot mai mult la o afacere. De asemenea, vei avea unele acțiuni care implică niște costuri mari sau o tranzacție cu o sumă mare de bani.

Balanță

Aspectul tensionat dintre Saturn și Uranus poate aduce numeroase dileme și întrebări legate de partener și de viitorul relației pentru persoanele născute sub acest semn zodiacal. Nativii trebuie să aibă răbdare. Deși aceasta nu este o sarcină ușoară, având în vedere că Marte, planeta guvernatoare, se află în Leu și îi împinge să descopere misterele. În schimb, pentru cei singuri, acesta poate fi un moment favorabil pentru a se îndrăgosti de cineva. Cu condiția ca acea persoană să fie de încredere și să le ofere stabilitate emoțională.

Există posibilitatea ca, în această săptămână, dorința de distracție să primeze asupra muncii și nativii să se abată de la îndeplinirea sarcinilor și responsabilităților. Cu toate acestea, nu este momentul potrivit pentru o astfel de atitudine. Dimpotrivă, ar trebui să lupte pentru imaginea lor și pentru obținerea unei poziții sau avansări. Este important să fie atenți la autoritatea impusă de alții.

Scorpion

Aspectul între Soare și Neptun poate crea confuzie în relațiile acestui nativ. Cu toate acestea, este o ocazie propice pentru a descoperi o altă latură a partenerului și pentru a reînflăcăra pasiunea în cuplu. În plus, prezența lui Marte în Leu, în calitate de guvernator al iubirii, îi încurajează pe nativi să-și îndrepte atenția în sus și să devină mai pasionali ca niciodată. Cu toate acestea, acești nativi trebuie să-și revizuiască modul de comunicare în cuplu și să abordeze situațiile nerezolvate din trecut.

Din perspectiva profesională, aceasta este o săptămână favorabilă pentru atingerea obiectivelor profesionale. Totuși, se poate simți și o mare cantitate de stres și responsabilități care trebuie îndeplinite.

Săgetător

Cei născuți în această zodie pot experimenta unele nesiguranțe și incertitudini sentimentale în această săptămână. Totuși, aspectul tensionat între Saturn, guvernatorul lor, și Uranus în casa iubirii indică faptul că acești nativi se pot distanța de un episod din trecut care le-a cauzat suferință sau pot aborda o relație amoroasă într-un mod diferit.

Din punct de vedere profesional, vor apărea multe sarcini simultan, ceea ce poate duce la agitație și confuzie. Astfel că este necesară o organizare atentă. Este important ca nativii să țină cont de faptul că Saturn se află în sectorul financiar în prezent. Ceea ce poate provoca instabilitate și schimbări neașteptate. Totuși, această situație poate oferi și oportunitatea de a obține câștiguri mai mari din munca lor, cel mai probabil prin eforturi sporite.

Capricorn

Aspectul tensionat între Soare și Neptun nu este favorabil persoanelor născute în sub acest semn zodiacal. Deoarece pot fi dezamăgite într-o măsură considerabilă, chiar de cineva apropiat. Un vis sau o aspirație se poate destrăma acum, ceea ce poate genera deziluzie în rândul nativilor. Pe de altă parte, acesta este momentul potrivit să treci peste anumite aspecte din trecut, în special dacă ești singur, iar cei care sunt într-o relație trebuie să fie atenți să nu devină dominatori și să nu ia decizii pripite.

Din punct de vedere profesional, această perioadă poate fi mai stresantă. Însă nativii vor reuși să facă față cu calm, răbdare și, mai presus de toate, organizare. Acestea sunt ingredientele cheie, nu schimbări radicale. Starea de sănătate este bună, având în vedere poziția benefică a lui Venus. Însă nativii pot avea probleme cu digestia anumitor alimente, așadar trebuie să fie atenți la meniul lor zilnic.

Vărsător

Persoanele născute sub acest semn zodiacal, s-ar putea confrunta cu unele neînțelegeri în cuplu ca rezultat al aspectului tensionat dintre Soare și Neptun. În special dacă până acum au încercat să ascundă o problemă sau să o minimalizeze. De asemenea, este posibil să apară o discuție despre oficializarea unei relații.

Din punct de vedere profesional, este momentul ca nativii să se afirme și să-și revendice drepturile. Există și unii nativi care se confruntă cu incertitudini cu privire la direcția pe care ar trebui să o urmeze sau primesc mai multe oferte de muncă și nu știu pe care să o aleagă. În aceste situații, este important.

Pești

Persoanele născute în această zodie ar putea întâmpina dificultăți în înțelegerea clară a unei situații profesionale din cauza aspectului tensionat dintre Soare și Neptun. Ceea ce le poate provoca un nivel crescut de stres. Vor primi diverse cereri și activități, iar nativii trebuie să fie răbdători. Totuși, ei vor reuși să gestioneze cu succes orice context legat de carieră. Deoarece sunt sprijiniți de Venus, planeta guvernatoare, care se află în tranzit în această zodie.

Din punct de vedere financiar, este momentul potrivit pentru a face economii și pentru a căuta modalități de a-și crește veniturile prin colaborarea cu ceilalți. Este recomandat să evitați investițiile majore. Din punct de vedere sentimental, nativii pot face unele schimbări în viața lor. Și pot privi cu alți ochi o persoană care le place de ceva timp. Ar trebui să evite aventurile amoroase și relațiile ascunse.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...