featured Horoscop știri

Horoscopul zilei – 2 August 2023

Berbec

Astăzi, Luna Nouă se formează în casa carierei din astrograma ta solară. Sugerând că intri într-un nou capitol al carierei tale. Este momentul să depui eforturi pentru a obține recunoaștere din partea superiorilor și pentru a face progrese semnificative în atingerea obiectivelor tale profesionale. Dacă joci cărțile tale corect, ai șansa de a obține beneficii surprinzătoare pe care nu le-ai anticipat.

Taur

Luna Nouă de azi apare în casa a noua a horoscopului tău general. Semnificând începutul unui nou ciclu care poate implica restanțe, călătorii, concedii sau procese birocratice pe care le inițiezi. Dacă acorzi atenție intuiției tale cu privire la astfel de inițiative, cu siguranță vei obține exact ceea ce doreai de la ele. În plus, vei învăța multe lucruri utile în acest proces.

Gemeni

Luna Nouă de astăzi are un impact semnificativ asupra casei banilor și relațiilor din horoscopul tău general. Deschizând ușa pentru noi colaborări și parteneriate cu persoana iubită, colegii de muncă sau persoane pe care le-ai întâlnit recent în context profesional. Totuși, este important să știi că succesul, atât financiar, cât și în alte aspecte. Depinde de modul în care gestionezi dinamica acestor relații în perioada următoare.

Rac

Luna Nouă de azi se manifestă plenar în semnul tău zodiacal. Semnalând faptul că începi să te simți mai energic și plin de viață decât în zilele recente. De asemenea, este un moment propice pentru a face schimbări în aspectul tău fizic, garderobă sau modul în care interacționezi cu anumite persoane. În special dacă există emoții nerezolvate sau dacă nu ați avut o înțelegere foarte bună în trecut. Relația voastră poate suferi o schimbare radicală dacă încerci să fii complet autentic.

Leu

Luna Nouă de astăzi se formează în casa subconștientului din horoscopul tău solar. Făcându-te mai sensibil la diferite lucruri, în special la situații sau persoane care îți aduc aminte de trecut sau de momente care nu se vor mai întoarce. Încearcă să îți asculți vocea interioară. Poate încearcă să îți transmită că mai există unele situații nerezolvate pe care poate nu le-ai înțeles pe deplin.

Fecioară

Luna Nouă de azi ocupă casa planurilor de viitor și a vieții sociale din horoscopul tău general. Semnalând faptul că începi să inițiezi proiecte noi sau să faci prietenii cu persoane pe care nu le-ai cunoscut până acum sau pe care le-ai cunoscut doar superficial. În orice caz, aceste activități și persoanele din cercul tău social te vor inspira să îți urmezi și alte visuri mai vechi.

Balanță

Astăzi se formează o Lună Nouă în casa familiei din horoscopul tău general. Ceea ce este o ocazie excelentă să petreci mai mult timp alături de familie și persoanele dragi. De asemenea, este momentul potrivit să te ocupi de sarcinile casnice. În special dacă există unele lucruri rămase în urmă de săptămânile trecute și pe care nu ai reușit să le finalizezi la timp. Poate chiar puteți colabora împreună pentru a rezolva aceste treburi.

Scorpion

Luna Nouă de astăzi se formează în casa comunicării din horoscopul tău solar. Ceea ce înseamnă că în această perioadă ar trebui să încerci metode noi de a te raporta la cei din jurul tău. Conform influențelor astrale, ar fi benefic să îi asculți mai mult pe cei cu care intri în contact și să încerci să descifrezi ceea ce doresc să îți transmită prin subtext. Unele mesaje pot fi exprimate mai subtil.

Săgetător

Luna Nouă din casa banilor și a bunurilor se formează astăzi în horoscopul tău general, atrăgând atenția asupra posibilității apariției unor oportunități de a-ți suplimenta veniturile sau de a investi economiile în viitorul apropiat. Aceasta îți permite să acoperi cheltuielile curente fără probleme și să economisești pentru plăți viitoare.

Capricorn

Din punct de vedere financiar, ziua nu se anunță tocmai bună. Este posibil ca unele cheltuieli să depășească bugetul tău și poate că nu este în întregime vina ta. Dacă alți colaboratori sau partenerul de viață au contribuit la această situație, este important să discuți cu ei despre situație. Astfel încât să eviți repetarea unor astfel de probleme în viitor. De asemenea, este o ocazie bună să lucrezi la modul în care îți administrezi bugetul și să îl îmbunătățești.

Vărsător

Astăzi se anunță o zi tensionată în viața de cuplu și/sau în planul profesional. Este dificil să comunici cu colaboratorii sau cu partenerul de viață fără a crea tensiuni semnificative. Aveți viziuni diferite despre modul în care trebuie abordate anumite situații de viață și acest context poate aduce în prim plan și alte dezamăgiri din trecut. Ar fi bine să încerci să inițiezi un dialog calm și să vezi dacă puteți soluționa problemele fără a crea animozități.

Pești

Astăzi te numeri printre nativii care nu au nivelul de energie ridicat și care au o zi dificilă la serviciu. La început, poate părea imposibil să îți îndeplinești toate obiectivele pe care ți le-ai stabilit pentru ziua de azi. Dar dacă echilibrezi programul cu pauzele necesare pentru a-ți relaxa mintea și a-ți reîncărca bateriile, vei face față cu succes și celor mai neașteptate provocări din planul profesional. Încearcă să îți adaptezi agenda la realitatea zilei și vei vedea că, cu o mică organizare, nu va fi imposibil.

 

 

Sursa foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...