Horoscop știri

Calea astrelor 31 Iulie – 6 August 2023

Berbec

Acești nativi au obiective profesionale mari, dar pot avea senzația în această săptămână că nu au șanse să le atingă. Totuși, ceea ce trebuie să facă este să facă o schimbare și să aloce mai mult timp pentru atingerea celor mai înalte scopuri. Există posibilitatea apariției unui loc de muncă nou, a unei noi oferte de colaborare care poate aduce și o creștere semnificativă a veniturilor.

Din punct de vedere sentimental, nativii pot fi mai sensibili și pot suferi în cazul respingerii. Cu toate acestea, sunt cu adevărat magnetici pentru cei din jur și pot atrage atenția oricui își doresc. Sănătatea este bună și au energie și răbdare pentru a ajunge la locul dorit.

Taur

Nativii dați își vor recâștiga treptat încrederea în propria persoană. Iar acest lucru le va da un impuls semnificativ în tot ceea ce fac. Cu toate acestea, aspectul pătrat între Soare și Neptun, în ciuda confuziei pe care o poate crea, are un impact puternic asupra imaginii lor și trebuie să fie foarte atenți la ceea ce spun pentru a nu-și strica reputația. De asemenea, nu ar trebui să se îngrijoreze din punct de vedere financiar. În special în legătură cu datoriile pe care le au, ci ar trebui să se concentreze pe relațiile lor pentru a-și spori veniturile.

Din punct de vedere sentimental, nativii sunt atrăgători în ochii celorlalți și continuă să flirteze, să cucerească și să se distreze. Este important acum să nu lase stresul să-i afecteze. Ci să se dedice activităților sportive sau altor activități care implică mișcare, cum ar fi dansul, pentru a se destinde.

Gemeni

Persoanele născute în zodia sub acest semn zodiacal, fie că sunt singure sau în căutarea unui partener, pot începe să simtă atracție către o anumită persoană și pot face pași curajoși în direcția aceasta. Într-o relație de cuplu, lucrurile se schimbă într-un mod pozitiv. Din punct de vedere profesional și financiar, te implici în numeroase activități menite să te promoveze sau să-ți aducă mai mulți bani. Unii nativi pot resimți că nu se potrivesc pe deplin acolo unde sunt și pot fi tentați să caute un nou loc de muncă.

Starea de sănătate este influențată de nivelul de stres și de calitatea somnului, astfel că nu ar trebui să neglijezi aceste aspecte. Terapiile naturiste și meditația pot avea un efect benefic acum.

Rac

Chiar dacă ai avut nemulțumiri recente în plan romantic sau din cauza lipsei de apreciere a anumitor talente sau aptitudini, poți descoperi că întâlnești pe cineva care îți împărtășește interesele sau hobby-urile. Participarea la un curs sau o călătorie pe care o faci îți poate deschide noi oportunități.

În weekend, schimbul de idei sau o invitație neașteptată te vor lua prin surprindere. Luna Plină din Săgetător scoate la iveală lucrurile, activitățile sau relațiile pe care le consideri valoroase și asupra cărora este bine să te concentrezi, dar cheia rămâne găsirea unui mod de interacțiune optim și echilibrat.

Leu

Există anumite aspecte care necesită clarificare, fie într-o relație apropiată, fie într-una de natură contractuală, legate de aspecte profesionale. O problemă emoțională sau ceva care te neliniștește te poate ține pe loc, însă exprimarea ceea ce simți cuiva de suflet poate fi o experiență care îți aduce pacea și echilibrul înapoi.

În weekend, poți fi implicat în multe discuții sau neînțelegeri legate de chestiuni practice. Luna Plină din propriul tău semn evidențiază orice aspect care necesită echilibru sau armonie în relațiile tale, reamintindu-ți că pentru a fi tu însuți ai nevoie de curaj și acceptare atât pentru aspectele care îți plac, cât și pentru cele care te incomodează.

Fecioară

Acești nativi se vor bucura de energie în această săptămână, dar pot simți că nu se simt în elementul lor. Ar fi mai bine să-și dedice timpul pasiunilor lor, să facă ceea ce le place, să se distreze și să se îndrăgostească. Deoarece este o perioadă favorabilă flirtului. Pot găsi remedii eficiente pentru sănătatea lor și, chiar dacă le este dificil să creadă. Ar trebui să le pună în practică, deoarece pot obține rezultate remarcabile.

Din punct de vedere profesional, este momentul ca nativii să iasă în față și să nu mai fie temători de eșec. De asemenea, pot primi bani prin intermediul altora, datorită propunerilor făcute de prieteni, dar sunt sfătuiți să nu se devalorizeze.

Balanță

Chiar dacă nu ești foarte încrezător în recunoașterea sau validarea pe care o primești într-un anumit context, există activități sau lucruri în care investești timp și efort și care îți aduc satisfacție reală. Poți fi generos și oferi ajutor personal sau financiar cuiva care are nevoie. În weekend, schimbările neașteptate de planuri nu îți vor permite să te odihnești prea mult.

Luna Plină din Săgetător te ajută să conștientizezi cu cine sau cu ce activități simți nevoia să te conectezi mai mult și care împărtășesc aceleași viziuni cu tine. Dacă te simți nemulțumit într-o relație romantică, vei dori să-ți reafirmi dorințele și nevoile.

Scorpion

Poți întâmpina o problemă internă, de natură emoțională, care devine tot mai dificilă de ignorat sau ascunsă. Te va ajuta să te înconjori de resurse, lucruri sau persoane apropiate cu care să împărtășești ceea ce simți. Latura ta artistică se amplifică. Evită să te supraaglomerezi cu munca și acordă-ți mai mult timp pentru îngrijirea ta fizică și emoțională.

În weekend, vei fi implicat în conversații care te vor ajuta să conștientizezi anumite aspecte. Luna Plină din Săgetător scoate la suprafață problemele care trebuie rezolvate și, chiar dacă unele dintre ele sunt dificile, ai puterea și voința de a le depăși.

Săgetător

Dorința de a avea mai multă independență, libertate și timp pentru activitățile tale preferate poate fi restricționată de anumite sarcini și responsabilități pe care trebuie să le gestionezi. Cu toate acestea, efortul și munca depuse vor aduce rezultate. Iar faptul că ești recunoscut profesional te bucură. Ești dispus să ajuți necondiționat atunci când ți se cere ajutorul. Dar și tu te bucuri de un sprijin excelent în ceea ce privește sănătatea și nu numai.

În weekend, este posibil să ai revelații interioare. Luna Plină din Săgetător îți stimulează dorința de aprofundare a unor aspecte și interacțiunea cu persoanele cu care te conectezi, devenind mai clar pentru tine ceea ce sau cine ți se potrivește.

Capricorn

Dacă aprecierea pe care o dorești vine mai greu sau depinde de un efort constant din partea ta, poți descoperi că există și alte metode de a-ți atinge scopurile. Fie în plan profesional, fie în plan relațional. Să te sfătuiești sau să accepți sfaturi de la o persoană potrivită poate aduce vindecare și conștientizare. În weekend, cu siguranță nu te vei plictisi. Luna Plină din Capricorn subliniază nevoia de a te pune în valoare, de a-ți dezvolta creativitatea, strategia, carisma personală sau viziunea în cel mai autentic mod posibil, chiar dacă există incompatibilități cu alte persoane. Prioritizează ceea ce iubești și pe cei care te iubesc!

Săptămâna aceasta, trebuie să acorzi mai multă atenție sănătății tale. Este important să te concentrezi asupra stresului și să încerci să reduci nivelul acestuia prin exerciții de respirație sau meditație. De asemenea, ar trebui să fii atent la alimentația ta și să încerci să consumi mai multe fructe și legume proaspete. Fii atent la semnele de oboseală și de epuizare și nu ezita să îți iei timp pentru a te odihni.

Vărsător

Dacă ceva nu funcționează cum dorești într-un parteneriat sau într-o relație contractuală, poți descoperi că o abordare diferită sau sprijinul unei persoane deosebite, cu experiență sau cunoștințe, poate aduce conștientizarea anumitor aspecte. În weekend, poți pregăti un drum sau o discuție neașteptată îți deschide noi orizonturi. Luna Plină din Capricorn scoate la iveală orice dezechilibru între obiectivele tale exterioare și nevoile tale interioare, în special în ceea ce privește muncă, familie sau planul emoțional. Poți dori mai multă libertate și spontaneitate, însă pentru asta va trebui să ai curajul să lupți pentru ceea ce contează pentru tine.

Săptămâna aceasta, ar trebui să fii atent la nivelul de energie și la modul în care îți îngrijești corpul. Asigură-te că ai suficient somn și că îți faci exercițiile regulate. Este important să ai grijă de sistemul tău digestiv, astfel încât să eviți mâncărurile grase și să îți iei timp să mesteci bine alimentele. Fii atent la semnele de tensiune arterială crescută și la nivelul stresului.

Pești

Trebuie să fii mereu atent la calitatea interacțiunilor tale, inclusiv la persoanele cu care comunici și modul în care o faci, pentru a te asigura că procesul de comunicare este clar și util. Atunci când mergi pe un anumit drum sau interacționezi cu o persoană care are mai multă cunoaștere sau experiență, poți înțelege mai profund anumite aspecte. Luna Plină din Capricorn din weekend poate aduce la lumină aspecte sensibile, care trebuie acceptate și vindecate dacă te simți pregătit, dar odată integrate, acestea pot aduce o stare de putere interioară. Cu cât ești mai flexibil, cu atât vei avea o viziune mai clară.

Săptămâna aceasta, ar trebui să te concentrezi asupra echilibrului minte-corp. Încearcă să îți dedici timp pentru a face activități care îți plac și care îți aduc plăcere, cum ar fi yoga sau plimbările în aer liber. Este important să ai grijă de nivelul de stres, deoarece poate afecta negativ sistemul tău imunitar. Fii atent la semnele de oboseală și la nivelul hidratării tale.

 

 

Sursa foto- Pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...