featured Horoscop știri

Horoscop zilnic – 4 Iulie 2023

Berbec

Astrele îți activează azi latura socială și dorința de a interacționa cu cei din jur. Așa că nu este de mirare că simți nevoia să ieși sau, cel puțin, să schimbi idei, impresii și experiențe cu cei din jurul tău. În cea de-a doua parte a zilei, Luna intră în casa familiei, aducând la suprafață subiecte delicate pentru tine și partenerul tău, precum și pentru ceilalți membri ai familiei. Cu alte cuvinte, veți fi confruntați cu teme de discuție care trebuie abordate cât mai curând posibil și care necesită să fiți deschiși unul față de celălalt. Și să găsiți o soluție de compromis care să fie parțial satisfăcătoare.

Taur

Astăzi te afli într-o stare de spirit bună și se poate observa că ești plin de energie. Dar există posibilitatea ca această bucurie să dispară când te confrunți cu anumite provocări în plan profesional. Planurile pe care le-ai făcut acasă în legătură cu proiectele de la serviciu s-ar putea să nu se potrivească cu realitatea pe care o găsești acolo. Unele sarcini de serviciu pot fi mai complicate decât te așteptai. Termenele-limită pot fi mai strânse, iar comunicarea cu anumite persoane poate fi dificilă. Poate ar trebui să încerci să te detașezi puțin.

Gemeni

Astrele te îndeamnă astăzi să îți conectezi latura sensibilă, poate chiar melancolică, și să simți nostalgia pentru evenimente și persoane care nu mai sunt prezent în viața ta sau care s-au schimbat mult în ultima perioadă. Cu toate acestea, după-amiază, această atmosferă înconjurătoare poate deveni o oarecare îndoială în ceea ce privește persoanele dragi și angajamentul lor față de relația voastră. Dacă ai îndoieli cu privire la buna-credință a partenerului de viață. Ar fi mai bine să ceri niște clarificări înainte ca lucrurile să escaladeze într-o ceartă sau în cuvinte pe care nu le poți retrage prea curând.

Rac

Astăzi, Venus se află în casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău solar, aducând îmbunătățiri în relația ta cu persoanele dragi. Deși nu ești timid în a-ți exprima sentimentele, dacă ai neglijat acest aspect, cu siguranță vei avea oportunitatea să te revanșezi în perioada următoare. În cazul în care nu ai deja pe cineva, s-ar putea să primești mai multă atenție din partea potențialilor admiratori. Toate acestea vor avea un impact pozitiv asupra stării tale de spirit și încrederea în sine în această perioadă.

Leu

În prima parte a zilei, s-ar putea să fii mai sensibil decât de obicei. Dar asta nu înseamnă că nu te simți în apele tale sau că ești morocănos și greu de mulțumit. Totuși, în a doua parte a zilei, lucrurile ar putea lua o întorsătură neplăcută. La prânz, te simți energizat datorită trecerii Lunii într-un semn de Foc. Dar există posibilitatea să ai așteptări prea mari dat fiind situația actuală și să devii dificil de mulțumit și de înțeles pentru cei din jurul tău astăzi.

Fecioară

Astăzi ești comunicativ și sociabil. Te înțelegi bine cu cei din jur și ești entuziasmat de activitățile pe care le vei desfășura alături de ei. Totuși, în a doua parte a zilei îți dai seama că ai neglijat anumite aspecte sau discuții importante și că poate ceilalți nu au înțeles clar așteptările tale. Nu este de mirare că începi să-ți faci griji și chiar să fii dezamăgit de modul în care unele persoane cu care ai vorbit recent abordează situații care te pot afecta.

Balanță

Astăzi, Venus intră în casa relațiilor și a banilor din horoscopul tău solar. Ceea ce face ca această perioadă să fie favorabilă parteneriatelor profesionale și oricăror inițiative care implică un efort financiar comun. Dacă ești implicat în negocieri în săptămânile următoare, există șanse să obții rezultate favorabile. Iar dacă lucrezi în echipă, vei beneficia de o colaborare profitabilă. De asemenea, vei observa că este mai ușor să menții un echilibru în relația cu partenerul tău și cu colegii tăi în cadrul unui proiect în care sunteți implicați în această perioadă.

Scorpion

Astăzi, Venus intră în casa parteneriatelor din horoscopul tău general. Semnificând o perioadă favorabilă pentru relația ta de cuplu și pentru aspectele profesionale. În săptămânile următoare, vor avea loc evenimente care vor apropia și mai mult relația voastră. Aceasta nu înseamnă că veți întâmpina neapărat provocări mari sau momente dificile. Dar veți observa că multe lucruri devin mai ușoare atunci când lucrați ca o echipă și lăsați diferențele deoparte. Prin urmare, este important să lucrați la acest aspect și să găsiți o modalitate de a ajunge la compromisuri sănătoase pentru relația voastră.

Săgetător

Cu Venus în casa muncii și sănătății tale, vei experimenta mai multă armonie în planul profesional și o înțelegere mai bună în relația cu colegii de muncă în săptămânile următoare. Aceasta îți va permite să lucrezi mai eficient la optimizarea propriilor tehnici de lucru și la echilibrarea vieții personale cu cea profesională. În trecut, ai simțit adesea stresul la nivel fizic. Dar dacă profiți de energia acestui aspect și o utilizezi într-un mod pozitiv, vei observa că organismul tău va beneficia de schimbările în stilul de viață.

Capricorn

Astăzi, Venus pătrunde în casa planurilor de viitor, a proiectelor de grup și a vieții sociale din harta ta astrală. În următoarele săptămâni, vei face progrese semnificative în ceea ce privește activitățile de lungă durată în care ești implicat. Dar vei pune și bazele unor noi inițiative, fie individual, fie în colaborare cu alți oameni. Totodată, este posibil să întâlnești persoane care împărtășesc aceleași viziuni și idealuri ca tine și care te vor inspira să îți urmezi și mai hotărât visele, acordându-le o atenție sporită.

Vărsător

Astăzi, Venus pășește în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce îți va oferi o mai mare vizibilitate în planul profesional în săptămânile următoare. De asemenea, s-ar putea să observi o îmbunătățire în relația ta cu superiorii. Aceasta îți va fi de ajutor și în cunoașterea unor persoane importante din domeniul tău de activitate și în deschiderea ușilor care, până acum, ți-au fost inaccesibile. Indiferent de situație, te afli într-o perioadă favorabilă. Și nu va dura mult până când vei vedea îmbunătățiri în statutul tău la locul de muncă.

Pești

Astăzi, Venus intră în casa filozofiei de viață, călătoriilor și studiilor din horoscopul tău. Iar influența sa se va face simțită în mai multe aspecte ale vieții tale. Dacă te afli într-o relație la distanță, este posibil să primești vești bune în legătură cu o întâlnire care va avea loc în curând. În cazul altor nativi, s-ar putea să apară o idilă cu cineva de o altă religie și/sau naționalitate. De asemenea, acest tranzit este favorabil pentru concedii și studii de dezvoltare personală. Vei învăța să te apreciezi mai mult și să fii indulgent cu tine însuți în anumite momente.

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...