featured Horoscop știri

Zodiile care sunt sufletul petrecerii

Leu

La o petrecere, pe Lei îi vei vedea aproape toată seara pe ringul de dans. Se simt foarte bine atunci când dansează și în mod cert energia lor este molipsitoare. Pe lângă asta, au grijă ca aparițiile noi să nu fie trecute cu vederea, iar ținutele lor stârnesc de foarte multe ori reacții în jur, fie ele pozitive sau negative. Se bucură de atenția pe care o primesc și fiecare petrecere la care sunt și ei va rămâne în amintirea celor prezenți.

Berbec

Deși la prima vedere par foarte rezervați, la petreceri Berbecii se dezlănțuie. Bifează eveniment după eveniment și le place foarte mult să experimenteze. Chiar dacă uneori se lasă așteptați, merită din plan asta pentru că te vei distra grozav cu ei. Dacă ești în căutarea unui loc noi în care să ieși, cu siguranță te poți baza pe recomandările pe care ți le fac Berbecii pentru că ei sunt la curent cu tot ceea ce apare nou în materie de distracție.

Săgetător

Săgetătorii reușesc să surprindă pe toată lumea prin energia lor. Atunci când vin la o petrecere, se știe acest lucru pentru că uimesc printr-o apariție extravagantă. Pentru ei, ringul de dans reprezintă o oportunitate de a se exprima și de a fi ei înșiși. Nu îi sperie deloc ideea de a fi înconjurați de oameni noi pentru că au învățat de-a lungul timpul că se pot simți foarte bine și în preajma unor persoane necunoscute.

Gemeni

Gemenii sunt cunoscuți pentru faptul că își fac simțită prezența la petrecerile la care sunt chemați. Ies în evidență prin personalitatea lor și fiecare eveniment la care merg și ei este memorabil. Sunt mereu dornici să se împrietenească și cu alți oameni, să împărtășească experiențe, să schimbe păreri și să învețe de la alții. De asemenea, sunt și foarte buni când vine vorba de organizarea unei petreceri la ei acasă pentru că sunt atenți la detalii.

Balanță

Balanțele sunt invitate tot timpul la diverse evenimente pentru că sunt considerate o companie extrem de plăcută și mereu te vei distra în preajma lor. Dacă văd pe cineva supărat, vor încerca să îi schimbe starea de spirit. Adoră să meargă la festivaluri și la petreceri, nu au anumite preferințe în materie de muzică, pentru ele contând foarte mult să aibă prietenii alături și să se simtă bine împreună cu ei.

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...