featured Horoscop știri

Ce se schimbă în planul tău zodiacal după vârsta de 30 de ani?

Ascendentul este unul dintre cele trei puncte importante dintr-o harta astrologica, alaturi de Soare si Luna, si reprezinta semnul zodiacal care se ridica pe orizont la momentul nasterii. Dupa varsta de 30 de ani, influenta ascendentului poate fi mai pronuntata in unele cazuri, deoarece persoana a avut mai mult timp sa se dezvolte si sa-si formeze personalitatea.

Ascendent Berbec

Poti fi mai increzatoare si mai determinata dupa varsta de 30 de ani. Ai o energie puternica vei fi foarte pasionata de cariera ta. In viata personala s-ar putea sa fii mai conflictuala, pentru ca simti nevoia sa-ti sustii punctul de vedere.

Ascendent Taur

Zodia aceasta te face sa fii mai concentrata si responsabila dupa varsta de 30 de ani. Primesti o abordare mai practica asupra vietii si apreciezi mai mult stabilitatea. Iti plac confortul si luxul.

Ascendent Gemeni

S-ar putea sa devii mai curioasa dupa implinirea varstei de 30 de ani. Nu te temi sa pui intrebari si setea ta de cunoastere creste. In plan personal s-ar putea sa devii nerabdatoare si agitata, dar poti avea aptitudini de comunicare mai bune.

Ascendent Rac

Daca ai ascendentul in Rac, s-ar putea sa fii mai sensibila si mai empatica dupa varsta de 30 de ani. Ai o legatura puternica cu familia, iti place sa ingrijesti si sa protejezi persoanele importante din viata ta. E posibil sa devii mai vulnerabila si sa te raneasca mai multe lucruri.

Ascendent Leu

Devii mai increzatoare in fortele proprii, caci aceasta e zodia care are o carisma aparte. Dupa varsta de 30 de ani, sub acest ascendent, vei atrage oamenii in jurul tau ca un magnet. Ai un spirit creativ si reusesti orice iti propui.

Ascendent Fecioara

Ai putea fi mai organizata si mai atenta la detalii dupa varsta de 30 de ani. Ai un spirit analitic si poti fi foarte buna in munca ta. Iti creste si capacitatea de a rezolva problemele. Pe de alta parte, s-ar putea sa devii mai critica si iti va fi mai greu sa te relaxezi.

Ascendent Balanta

Devii mai echilibrata si mai sociabila dupa varsta de 30 de ani. Ai un spirit armonios si iti place sa fii in preajma oamenilor. S-ar putea sa devina mai importanta pentru tine parerea celorlalti.

Ascendent Scorpion

Daca ai ascendentul in Scorpion, poti fi mai pasionata si mai determinata dupa varsta de 30 de ani. Ai o energie puternica si o capacitate de a analiza problemele in profunzime. Comunici eficient cu cei din jur.

Ascendent Sagetator

S-ar putea sa fii mai aventuroasa si mai increzatoare dupa varsta de 30 de ani. Ai un spirit liber si devine important pentru tine sa cunosti lumea. S-ar putea sa simti nevoia sa calatoresti mai mult si sa descoperi culturi diferite.

Ascendent Capricorn

Vei fi mai disciplinata si mai pragmatica. Aceasta este zodia recunoscuta pentru perseverenta si putere de munca. Asadar, daca ai acest ascendent, te poti concentra mai bine la dorintele tale profesionale. Ai un spirit practic si poti fi foarte determinata in atingerea obiectivelor tale.

Ascendent Varsator

Vei deveni mai inovatoare si mai rebela dupa varsta de 30 de ani. Ai un spirit neconventional si poti fi foarte pasionata de ideile tale si de dorinta a face o schimbare in lume. In plan personal s-ar putea sa fii mai conflictuala.

Ascendent Pesti

Zodia Pesti drept ascendent inseamna multa sensibilitate si visare. Dupa 30 de ani, aceasta te face sa fii introvertita si dornica de cunoastere spirituala. Vei dedica mai mult timp studiului personal si vei simti cum te linistesti.

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...