featured Horoscop știri

Harta celor mai geloase zodii din horoscop

Scorpion

Scorpionul este de departe cel mai gelos semn zodiacal din horoscop. În cazul lui totul pleacă de la lipsa de încredere în oameni, ceea ce îl determină să facă adesea acuzații false, așa că este aproape imposibil să faci față reproșurilor.

Rac

Nativii din Rac se numără printre cei mai geloși, însă aceștia știu să-și ascundă sentimentele. Racul este victima invidiei, deși nimeni din jurul lui nu bănuiește ce simte, dar când e depășit de situație, totul se transformă într-un adevărat spectacol.

Leu

Când ești cel mai iubit și pasional semn zodiacal, este greu să împarți atenția cu altcineva. Leul râvnește atenția tuturor celor din jur și, dacă nu o obține, va fi gata să explozede în orice moment.

Fecioara

Fecioara se numără printre cele mai geloase zodii, dar nu când vine vorba de relația de cuplu. Acest nativ are tendința de a fi foarte critic față de el însuși, iar dacă cineva face ceva mai bun decât el, devine invidios și transformă totul într-o mare competiție.

Berbec

Berbecul pune pasiune în orice și e destul de schimbător în ceea ce privește starea lui de spirit, ceea ce îl face uneori să fie compleșit de invidie. Nu stă prea mult pe gânduri și acționează. Deși nu este la fel de gelos ca celelalte zodii, atunci când ajunge în acest punct, ar trebui să fugi.

Taur

Nici nativii din Taur nu sunt atât de geloși, însă au tendința de a fi posesivi și nesiguri. Așadar, pentru ei, acesta este motivul pentru care ajung să-și manifeste gelozia.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...