featured Horoscop știri

Cele 5 zodii care atrag relațiile toxice

Scorpion

Scorpionii sunt cunoscuti pentru intensitatea si pasiunea lor, ceea ce poate crea relatii interesante si imprevizibile. Cu toate acestea, ei pot fi, de asemenea, predispusi la gelozie, posesivitate si obsesie pentru control, ceea ce poate crea o dinamica toxica in relatii. E adevarat ca nu se plictisesc niciodata in relatii, dar la un moment dat ambii parteneri au de suferit.

Pesti

Pestii sunt profunzi si au o mare sensibilitate emotionala, ceea ce ii poate face parteneri foarte empatici si grijulii. Dar ei pot fi, de asemenea, predispusi la codependenta si au tendinta de a-si sacrifica propriile nevoi si limite de dragul partenerului lor, atragand in special parteneri narcisisti.

Gemeni

Gemenii sunt fermecatori si inteligenti, ceea ce ii poate face parteneri intriganti si provocatori. Reversul medaliei este ca le place prea mult sa se joace cu mintea partenerului, sa-l supuna la tot felul de teste psihologice. Atrag de obicei oameni la fel de toxici, care transforma relatia intr-un camp de lupta pana la epuizare.

Capricorn

Acest semn zodiacal se afla in cautarea unui partener care sa-i valideze sentimentele. Vrea sa se simta in siguranta si isi doreste pe cineva care sa-i ofere stabilitatea pe care singur nu o poate atinge. Atunci cand cautam in altcineva ceva ce credem ca noi nu suntem, relatia devine toxica. Un Capricorn nu isi doreste un partener egal, ci pe cineva care sa-l… completeze, pentru ca ii e frica de singuratate. Dar asta inseamna ca atrage adesea oameni toxici carora trebuie sa le indeplineasca anumite capricii, chiar daca nu se aliniaza cu valorile lor.

Sagetator

Sagetatorii sunt prietenosi si atrag toate tipurile de oameni, uneori si pe cei nepotriviti. Vor sa simta ca sunt iubiti cu adevarat si ca partenerul ar face orice pentru ei, insa gesturile de care celalalt este capabil sunt de multe ori toxice. Sagetatorul ramane mult timp in relatii daunatoare daca primeste constant impulsuri de dopamina.

Pe de alta parte, Berbecul, Taurul, Racul, Leul, Fecioara, Balanta si Varsatorul sunt zodii mult mai atente atunci cand intra in relatii. Nu au o problema in a-ti spune adio daca nu le tratezi asa cum isi doresc.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...