Horoscop știri

Calea astrelor 13 – 19 Martie 2023

Berbec

Poziția planetelor arată că Berbecii își arată creativitatea în această zi, mai ales în domeniile unde știu ce trebuie de făcut. Chiar dacă apar niște obstacole și oameni răutăcioși în această perioadă, Berbecii nu pierd energie pe lucruri atât de mărunte. De asemenea, pot învăța câteva lucruri noi, în special legate de bani și gestionarea bugetului.

Astrele arată că sănătatea zodiei Berbec este pe primul loc în această perioadă și organismul lor este foarte bine pregătit pentru a rezista la orice boală. Dar pot fi vulnerabili la infecții sau răniri. Noroc că ele sunt trecătoare!

Taur

Taurii se pot îndrăgosti în această perioadă și se vor simți din nou liberi, frumoși și iubiți. Astrele spun că în această săptămână, totul pare foarte ușor și simplu. Acest nativ se bazează foarte mult pe propriile emoții și încearcă să acționeze cât mai corect. Conjuncția planetelor arată că este o perioadă cu adevărat magică pentru Tauri, care învață câteva reguli importante.

La capitolul sănătate, zodia Taur se poate trezi cu niște probleme mai vechi, fiindcă a revenit un viciu în viața lor care provoacă o anumită afecțiune. Astrele sfătuiesc să vă gândiți foarte bine dacă merită o anumită ocupație sau plăcere consecințe, care vor apărea pe parcurs.

Gemeni

În această săptămână, când vine vorba de alegerile pe care le fac Gemenii, știu să vadă dincolo de propriul interes. Astrologii spun că acest nativ se gândește foarte mult la sănătatea și comoditatea persoanelor din jur. Sun grijulii, atenți și delicați. Conjuncția planetelor mai arată că Gemenii se folosesc de momentele în care pot obține experiență și emoții tari.

Astrologii sfătuiesc ca în această perioadă, zodia Gemeni să aibă grijă de starea emoțională și să nu își permită să cadă într-o extremă. Organismul poate lupta mai intens cu o afecțiune.

Rac

Astrologii menționează că zodia Rac simte minciuna în această perioadă. Își poate da seama cine este sincer, dar cine încearcă să ascundă ceva. Acest lucru îl ajută să evite probleme pe viitor și să își organizeze mai bine echipa. În a doua parte a săptămânii, apar mai multe discuții legate de bani, job și timp liber. S-ar putea ca acest nativ să facă niște modificări în orarul său.

Astrele arată că în această perioadă, zodia Rac se simte foarte bine, chiar dacă sunt zile în care obosește foarte mult. Are un organism puternic și rezistent.

Leu

Leii se bucură de mai mult timp liber în această perioadă și pot să își organizeze activitățile mai bine. Astrologii spun că acest nativ își amintește de niște hobby și încearcă să readucă la viață o activitate din trecut. În a doua jumătate a săptămână, Leii se dedică foarte mult familiei și problemelor din interior. De asemenea, aleg să tacă în momentele în care o persoană este plină de emoții și frustrare.

Astrele recomandă ca zodia Leu să își controleze emoțiile, deoarece își poate afecta sănătatea. Este foarte important să vă păstrați echilibrul în orice situație.

Fecioară

Astrologii spun că Fecioarele se bucură de mai mult timp liber în această săptămână și se pot ocupa de treburile personale. Stelele arată că pot trece pe la un salon de înfrumusețare sau un salon pentru masaj. Este o perioadă în care nu au foarte mult de lucru și reușesc să se relaxeze așa cum își doresc de ceva timp. De asemenea, fac cunoștință cu niște oameni importanți și influenți.

Zodia Fecioară trebuie să devină mai atentă la medicii și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, deoarece în această săptămână șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli.

Balanță

Balanțele se pot îndrăgosti în această săptămână și sentimentele îi învăluie cu noi forțe. Astrologii spun că o persoană din viața lor îi schimbă foarte mult și lucrurile din jur devin mai frumoase și mai plăcute. În a doua jumătate a săptămânii, acest nativ poate avea niște probleme la locul de muncă, dar foarte repede se descoperă că Balanțele nu au contribuit negativ la ceva.

În această perioadă, zodia Balanțele vor acționa cu un nivel de energie vitală destul de scăzută, în așa mod, nativii vor fi predispuși la boli virale sezoniere. Nu este exclus și un dezechilibru emoțional.

Scorpion

Scorpionii sunt protejați de toate relele în această săptămână și pot evita multe situații neplăcute. Chiar ei pot observa că acolo unde nu sunt se petrece o nebunie sau apar probleme neplanificate. Astrele spun că acest nativ planifica o întâlnire sau un eveniment care îi poate aduce câteva beneficii. Nu este exclus că pot apela la metode mai vechi pentru a obține un rezultat.

În această perioadă, zodia Scorpion se simte foarte bine și corpul lor este mai rezistent la tot felul de viruși sau boli.

Săgetător

Săgetătorii, în această perioadă, se descurcă foarte bine cu problemele care apar, în special pe plan financiar. Găsesc soluții și nu își pierd optimismul. Nu este exclus că la locul de muncă apar propuneri noi, care îi fac să renunțe la niște proiecte. Poziția planetelor arată că mintea zodiei Săgetător în a doua jumătate a săptămânii este concentrată pe dragoste. Acest nativ dacă se simte în siguranță în viața amoroasă, atunci se poate descurca cu totul în viață.

Astrele arată că în această perioadă, zodia Săgetător nu va avea probleme serioase de sănătatea. Dar nu este exclus că din cauza unor alimente sau chiar excesul lor pot avea durere de dinți, de burtă sau de cap. Din fericire sunt dureri suportabile și nu sunt prezente mult timp.

Capricorn

Capricornii fac progrese uimitoare în privința unui proiect sau un lucru la care lucrează de ceva timp. Este o săptămână în care mulți oameni vor observa că acest nativ nu pierde timpul în zadar, dar muncește și analizează mai multe variante. De asemenea, zodia Capricorn va fi mai atentă cu cine colaborează, deoarece nu vrea să repete o situație neplăcută din trecut.

La capitolul sănătate, totul merge bine la zodia Capricorn, dar este foarte importantă să aibă grijă când mănâncă. Din cauza unui orar destul de aglomerată, acest nativ mai uită să mănânce și ajunge seara să fie extrem de flămând și lipsit de puteri.

Vărsător

Vărsătorii au parte de o săptămână grozavă, în special la locul de muncă sau în cadrul unui proiect. Acest nativ vine cu idei noi și propunerile lor ajută la evaluarea unei inițiative. La început de săptămână poate face cunoștință cu o persoană, care îi trezește niște sentimente, uitate de ceva timp. Conjuncția planetelor arată că este o perioadă benefică pentru a pune bazele unei noi relații.

Astrele arată că medical, zodia Vărsător nu va fi într-o formă excelentă, întrucât există tendința scăderii imunității. Prin urmare, au nevoie de atenție suplimentară.

Pești

În această săptămână, Peștii  învață să aibă grijă de propriul corp, pentru că în ultima perioadă se cam neglijau. Poziția planetelor arată că fac tot felul de proceduri, măști, tratamente pentru a îmbunătăți sănătatea. În a doua parte a săptămânii, pot face mai multe drumuri pentru a găsi un lucru important. De asemenea, investesc timp într-o nouă activitate, care îi poate aduce succesul dorit.

Zodia Pești nu se confruntă cu probleme serioase legate de sănătate, dar poate avea dureri de cap și poate să-i doară foarte mult picioarele la final de zi.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...