featured Horoscop știri

Vărsător – ce planetă guvernează zodia și care sunt principalele atribute

Vărsătorii sunt cele mai originale semne zodiacale. Nu vei întâlni niciodată doi(uă) nativi(e) care să semene. Sunt pasionați(te) și înțelepți(te), iar cultivarea solidarității este punctul lor forte. Dacă ai un/o prieten(ă) Vărsător, ar trebui să te simți norocos(asă). Află tot ce trebuie să știi despre zodia Vărsător, de la trăsături specifice și până la personalitate.

Trăsături specifice

Pentru zodia Vărsător este foarte importantă comunicarea. Acești(ste) nativi(e) se arată foarte umili(e) atunci când vine vorba despre viața de zi cu zi, iar la locul de muncă pot încerca să-și impresioneze superiorii(arele). Cu toate acestea, nu trebuie confundați(te) cu cei(le) naivi(e). Dacă le vei întoarce spatele fără să-ți justifici alegerea, pot recurge la modalități de a-ți întoarce acțiunea. Nu vor renunța niciodată la actele de caritate, indiferent de greutatea cu care vor întreprinde aceste activități benevole.

Planeta conducătoare: Uranus

Uranus este planeta inovației, a plăcerii. Ne conduce într-un viitor despre care nu știm nimic, însă vrem întotdeauna să aflăm mai multe. Ne ajută să ne redescoperim curiozitatea și nu ne lasă până nu încercăm cele mai nebunești lucruri. Esența acestei planete este rebeliunea. Nativii(ele) conduși(se) de Uranus vor călca întotdeauna peste reguli și nu vor ține cont de standarde impuse de societate. Poate fi inconfortabil uneori, însă aceasta este până la urmă ideea de bază.

Elementul zodiei Vărsător: Aerul

Semnele de aer sunt Gemeni, Balanță, Vărsător. Acești(ste) nativi(e) sunt intelectuali(e) și au o gândire abstractă. De obicei se integrează ușor în orice fel de grup și sunt deschiși(se) la noi prietenii. Cu toate astea, le este greu să-și recunoască propriile sentimente. Uneori pot apărea detașați(te) și reci față de situațiile apărute, însă caracterul lor îi/le va da întotdeauna de gol.

Calitate: rezolvă lucrurile

Aceste zodii ajung să stabilizeze problemele din jur pentru a nu mai părea atât de grave. Reușesc întotdeauna să aducă un plus de alinare celor în nevoie și nu se dau în lături de la nicio provocare, indiferent de natura ei. Indiferent că vorbim de Tauri, Lei, Scorpioni sau Vărsători, aceștia susțin întotdeauna solidaritatea, protejarea și extinderea sentimentelor de compasiune pentru semeni. Ajung să fie rigizi, însă cei(le) apropiați(te) lor îi vor cunoaște întotdeauna ca sensibili.

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...