featured Horoscop știri

Cele mai monotone și plictisitoare zodii

Balanță

Obsesia pentru echilibru în viață și efortul de a face lucrurile în asa fel încât să nu rănești sentimentele nimănui nu te fac o persoană prea fun. Câteodată e bine să uiți de reguli și să te lași purtată de vânt. Învață să râzi la glume! Cineva mereu se va simți ofensat de ceva, nu îi poți împăca pe toți mereu.

Vărsător

Nu e ok să ieși afară cu prietenii și să râzi la ecranul propriului telefon, chiar deloc. Știm că nu te omori tu cu socializarea asta, dar o bere cu prietenii nu îți va face rău. Scoate capul din nori și fii acolo alături de oamenii dragi ție, altfel riști să îi pierzi! Viața de zi cu zi nu este plictisitoare, tu o faci așa! Apreciază lucrurile mici, vei vedea cât sunt de importante.

Pești

Da, da… arta este cool, dar ne-ai mai povestit de cel puțin 10 ori despre expoziția aia, este timpul să mai mergi pe undeva nou. Nu de alta, dar duci lipsă de povești interesante și nici nu prea îi lași pe alții să ți le zică pe ale lor, ceea ce te face să pari puțin egocentrist. Creează amintiri noi cu oamenii apropiați așa încât data viitoare când vă veți întâlni, să râdeți împreună, nu doar tu singură!

Scorpion

Scorpionii sunt partenerii sexuali ideali, dar cam atât. Nu este chiar atât de amuzant să flirtezi cu toată lumea și cu siguranță te face să pari un sex maniac. Lumea se va plictisi de tine în felul acesta. Cel mai bine păstrează romantismele doar pentru partenerul tău.

Fecioară

Oprește-te cu munca aia odată! Nu te mai supăra când prietenii nu te mai invită în oraș dacă tu ai mereu același nu pot, am treabă’ în buzunar. Da, se poate să ai o carieră de succes și o viață socială în același timp! Doar ia o pauză de la muncă, sună-ți prietenii și ieși din această monotonie atât de plictisitoare. Tu nu te-ai săturat?

Capricorn

Singurătatea nu este cheia! Ai nevoie de oameni lângă tine. Noi oamenii suntem ființe sociale, tu, ce faci? Ieși afară, mergi la o plimbare! Ești în capul listei cu un motiv și acela este că nici nu te cunoaștem prea bine, atât de rar te vedem! Suntem siguri că totuși ai prieteni, așa că dă-le un telefon, vezi dacă mai există. Sigur ei te tot caută de câțiva ani încoace.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...