Horoscop știri

Previziuni complete – Horoscopul lunii februarie 2023

BERBEC

Început de an, început de lună, noi provocări… Neînțelegerile care apar în plan profesional se rezolvă de la sine, atât timp cât îți menții atitudinea profesionistă. Nu este cazul să jignești sau să evidențiezi punctele slabe ale interlocutorilor tăi. Cu toții le avem. Momentele de tihnă sunt cele care îți vor oferi resursele de care ai nevoie pentru a fi bine.

TAUR

Intriga este o constantă în modul în care comunici cu partenerul de viață. De prea multe ori lucrurile sunt lăsate fără a primi clarificare și astfel ajungeți la opinii contradictorii și care rănesc. Cariera nu va fi cea care te va împlini în perioada următoare. Februarie nu este o lună potrivită pentru începuturi în acest sector al vieții tale.

GEMENI

Noul an a început cu mii de provocări care deja te-au extenuat din punct de vedere emoțional. Februarie este o lună dificilă pentru planul personal. Te afli sub „umbrela” propriilor așteptări și de aceea dezamăgirile nu întârzie să apară. Dacă ai nevoie să vorbești despre ceea ce simți, este important să îți alegi cu grijă confidentul.

RAC

Pe parcursul lunii februarie, există posibilitatea să ai parte de un nou început din punct de vedere profesional. Pentru ca acest lucru să fie unul tangibil, este esențial să preiei inițiativa și să te lași „condusă” de abilitățile care îți definesc personalitatea. Per ansamblu, zilele care urmează îți oferă doar motive de bucurie și o stare de spirit pozitivă.

LEU

Reușești destul de bine să îți organizezi activitatea profesională, dar și obiectivele personale, astfel încât balanța celor două sectoare se află mereu în echilibru. Marte îți va stimula creativitatea pe parcursul lunii februarie. Ești pusă față în față cu reușite profesionale pe care ți le doreai foarte mult. Oare asta îți va aduce împlinirea la care visai?

FECIOARĂ

Deși intențiile celor din jur nu sunt dintre cele mai bune, și tu te simți rănită foarte ușor. La o mai atentă introspecție, îți dai seama că nu ai depășit anumite experiențe traumatizante care și-au lăsat amprenta asupra echilibrului tău interior. Mai este nevoie de mult lucru cu sine și conștientizare pentru ca acest lucru să se întâmple.

BALANȚĂ

În zilele lunii februarie încerci să îți dai seama dacă lucrurile merg pe făgașul care îți va aduce echilibrul emoțional la care tânjești atât de mult. Chiar dacă ești de părere că majoritatea deciziilor sunt raționale, partea emoțională este cea care conduce orice aspect al vieții tale. Ești „blocată” în esența anumitor întâmplări din trecut. Încă acționezi prin prisma lor.

SCORPION

Majoritatea partenerilor de afaceri se încred în capacitatea ta de a lua decizii care ajută la evoluție. Este posibil ca unele așteptări ale celor din jur să fie cele care te vor inhiba în anumite contexte. În luna februarie, lași pe plan secund tot ceea ce ține de planul personal. Proiectele profesionale sunt cele care au nevoie de toată atenția ta.

SĂGETĂTOR

Niciodată lucrurile nu au fost ușor de îndeplinit pentru tine, știi asta. Este ca și cum viața te provoacă constant pentru ca tu să înveți să fii recunoscătoare pentru tot ceea ce primești. Chiar dacă în plan profesional, ai parte de oportunități, știi că va fi nevoie să îți definești clar prioritățile.

CAPRICORN

Începutul acesta de an te aduce mai aproape de persoane cu care nu ai comunicat de mult timp. Deși te simți răvășită din punct de vedere emoțional, trebuie să pui limite clare în raport cu cei care nu te merită. Februarie este luna provocărilor pentru zodia ta. Înarmează-te cu răbdare și încredere în propriile rezoluții!

VĂRSĂTOR

Ești discretă și această calitate te recomandă. Mai ales în acele situații când o astfel de atitudine este imperios necesară, cei din jur se pot baza pe tine. De fiecare dată când ai senzația că cei din jur nu îți oferă ceea ce ai nevoie, trebuie să te întrebi dacă tu le oferi posibilitatea de a te „accesa” din punct de vedere emoțional.

PEȘTI

Luna februarie este despre spiritualitate și conectare cu sine. Îți dai seama că ai nevoie de o altfel de relație cu tine… De aici pornesc toate dezamăgirile tale în raport cu lumea și chiar în raport cu propria persoană. Chiar dacă focusul va fi pe viața personală, cariera va lua amploare deoarece vei profita de toate oportunitățile care apar.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...