featured Horoscop știri

Ce planetă îti guvernează zodia și cum te influențează

Berbec: Marte

Planeta care guverneaza Berbecul, Marte, domina dorinta, agresivitatea, pasiunea, furia si instinctele noastre cele mai primare. In mitologia romana, este considerat zeul razboiului. Ca semn zodiacal, Berbecul inflacarat intruchipeaza aceste calitati.

Taur: Venus

Bineinteles ca Taurul este guvernat de afectuoasa si senzuala Venus. Aceasta planeta guverneaza frumusetea, luxul, banii si romantismul. In mitologia romana, Venus este zeita iubirii.

Gemeni: Mercur

Rapidul si istetul Gemeni este guvernat de Mercur. In mitologia romana, acesta este considerat mesagerul zeilor. El guverneaza expresia de sine, comunicarea, conexiunea si intelectul.

Rac: Luna

Sensibilul Rac este guvernat de Luna. In astrologie, luna domina emotiile, raspunsurile irationale, starea ta de spirit si modul in care procesezi sentimentele. In mitologia romana, luna este omologul feminin al soarelui.

Leu: Soarele

Leul indraznet si increzator este guvernat de Soare. In mitologia romana, soarele este zeul Sol. Acesta guverneaza caracterul tau general, vointa ta de a trai, identitatea si ego-ul tau.

Fecioara: Mercur

In astrologie, Mercur guverneaza Fecioara. Acesta ii ofera logica si perfectionsim. El guverneaza analiza, rationalitatea, tehnologia, comunicarea si conexiunea.

Balanta: Venus

Venus guverneaza Balanta. In astrologie, Venus guverneaza estetica, armonia, gratia, carisma, stilul si bogatia.

Scorpion: Pluto si Marte

Misteriosul si magneticul Scorpion este guvernat de doua planete: Pluto si Marte. Pluto este zeul lumii subterane in mitologia romana, in timp ce Marte este zeul razboiului. In timp ce Pluto guverneaza secretele, subconstientul, transformarea, moartea si renasterea, Marte guverneaza agresivitatea, vitalitatea, dorinta si instinctele carnale.

Sagetator: Jupiter

Sagetatorul, filosofic si iubitor de varietate, este guvernat de Jupiter. In mitologia greaca, acesta este echivalentul lui Zeus. Jupiter guverneaza cunoasterea, expansiunea, indulgenta, cresterea si optimismul.

Capricorn: Saturn

Capricornul muncitor si ambitios este guvernat de Saturn. In mitologia greaca, acesta este echivalentul zeului Cronos. In astrologie, Saturn guverneaza disciplina, limitarea, restrictia, responsabilitatea si angajamentul.

Varsator: Uranus si Saturn

Progresivul si excentricul Varsator este, de asemenea, guvernat de doua planete: Uranus si Saturn. In astrologie, Uranus guverneaza schimbarea, revolutia, individualitatea si radicalismul. In mitologia romana, este zeul cerului. Saturn, pe de alta parte, guverneaza provocarile, timpul, intelepciunea, regulile si planificarea.

Pesti: Neptun si Jupiter

Visatorul si artistul Pesti este guvernat de doua planete: Neptun si Jupiter. In astrologie, Neptun guverneaza taramul viselor, creativitatea, fanteziile si inselaciunile. In mitologia romana, este zeul marii. Cealalta planeta a Pestilor, Jupiter, guverneaza asumarea de riscuri, curiozitatea, expansiunea mintii si cresterea.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...