featured Horoscop știri

Calea astrelor 12-18 decembrie 2022

Berbec

Berbecii au parte de surprize pe plan personal în această perioadă și multe lucruri vor merge destul de dificil. Astrele spun că acest nativ poate face câteva greșeli, care foarte greu vor fi corectate în viitor. De asemenea, la locul de muncă se orientează spre altă direcție, deoarece simte că poate să câștige mai mult dacă colaborează cu alți oameni.

Astrele menționează că medical, zodia Berbec nu va fi într-o formă excelentă, întrucât există tendința scăderii imunității. Prin urmare, au nevoie de grijă suplimentară.

Taur

În această perioadă, Taurii nu vorbesc în zadar și nu promit ceva ce nu pot să facă. Sunt siguri pe ei și în propriile cunoștințe, din acest motiv se implică în rezolvarea unor probleme, pentru că au experiența necesară. La mijloc de săptămână, poate fi surprins de niște bani care vin destul de spontan în viața zodiei Taur. De asemenea, banii sunt cheltuiți cu rațiune.

Organismul zodiei Taur trece prin niște schimbări importante și s-ar putea să simtă niște amețeli sau dureri de cap.

Gemeni

Gemenii își îndeplinesc niște vise și reușesc să se ridice la un nou nivel. Acest nativ se simte foarte bine cu noul său statut și face ordine în viața sa. Acest nativ nu mai vrea să vadă lângă ei oameni care mereu îi critică și îi lipsesc de motivație. În a doua parte a săptămânii, astrele arată că ceva se întâmplă în viața lor personală și iau niște decizii extrem de radicale.

Conjuncția astrelor arată că zodia Gemeni la capitolul sănătate, poate avea câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este necesar să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă.

Rac

Astrele arată că la început de săptămână, Racii vor avea stări schimbătoare, greu de înțeles, chiar și de ei înșiși. Este o perioadă în care dau buzna amintiri și momente dificile din viața lor. Nu este exclus că se pot îndoi de ei înșiși, dar și de oamenii apropiați. În schimb, finalul săptămânii este mai plăcut și liniștit pentru Raci, fiindcă vin mai multe noutăți legate de bani sau o investiție.

La capitolul sănătate, zodia Rac se poate trezi cu niște probleme mai vechi, fiindcă a revenit un viciu în viața lor care provoacă o anumită afecțiune. Astrele sfătuiesc să vă gândiți foarte bine dacă merită o anumită ocupație sau plăcere consecințe, care vor apărea pe parcurs.

Leu

Leii pot ajunge la capătul răbdării în această săptămână, pentru că comportamentul unei persoane îl face să-și schimbe rapid părerea. Nu vrea să accepte prea mult timp iresponsabilitatea și lipsa de atitudine în unele situații. Astrologii menționează că în această perioadă, Leii sunt destul de impulsivi și spun tot ce cred, chiar dacă pot jigni pe cineva.

Astrele sfătuiesc ca în această perioadă, zodia Leu nu trebuie să exagereze cu mâncarea. Și să evite alimentele dubioase, pentru a nu se trezi cu o intoxicație alimentară. Aveți grijă ce mâncați și în ce cantități o consumați!

Fecioară

În această perioadă, Fecioarele trec printr-o serie de schimbări importante în interiorul său. Se gândesc serios la sensul vieții și ce trebuie să facă mai departe. S-ar putea ca o propunere sau o idee să îi schimbe niște principii și nu înțelege dacă e bine sau nu. În a doua jumătate a săptămânii, acest nativ renunță la naivitate și credulitate, pentru că știe că nu o să se poată descurca în viață, mai ales când sunt înconjurați de dușmani.

La capitolul sănătate, zodia Fecioară se poate lăuda cu un organism extrem de puternic și rezistent. Stelele arată că corpul poate fi atacat de niște viruși, dar sistemul lor imunitar se descurcă extrem de bine și rapid, întrucât nici nu vor observa ca au trecut printr-o criză.

Balanță

Nativii Balanță trec printr-o serie de schimbări la locul de muncă și pot fi îngrijorați de comportamentul unui om. Este o săptămână interesantă și din punct de vedere financiar, deoarece apar tot felul de oportunități, care vă fac să vă implicați mai mult și să implementați mai repede unele idei. În a doua jumătate a săptămânii, Balanțele nu mai cred orbește o persoană apropiată.

Astrele recomandă ca zodia Balanță să își controleze emoțiile, fiindcă își pot afecta sănătatea. Este foarte important să vă păstrați echilibrul în orice situație.

Scorpion

Scorpionii se pot bucura de o călătorie frumoasă în această perioadă și se simt liberi ca niciodată. Evenimentele și situațiile plăcute din jurul lui îl fac să nu piardă motivația și încrederea că totul se poate schimba. Este o săptămână grozavă pentru a sta la piscină sau a ieși cu prietenii. Stelele arată că sectorul comunicării este foarte bine conturat și prin intermediul discuțiilor pot rezolva multe probleme.

Zodia Scorpion trebuie să devină mai atenți la medicii și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, pentru că în această săptămână șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli.

Săgetător

În această săptămână, zodia Săgetător are o tărie de caracter de invidiat, întrucât când toți sunt împotrivă, acest nativ are curajul să spună ce gândește. Stelele arată că la mijloc de săptămână, are șansa de a vizita un loc unic și a face câteva gesturi pentru consolidarea unei relații. Astrele spun că pe plan profesional se poate întâmpla ceva, ce nu o să-i permită să continue în același ritm.

În această săptămână, zodia Săgetătorii va acționa cu un nivel de energie vitală destul de scăzută, în așa mod, vor fi predispuși la boli virale sezoniere. Nu este exclus și un dezechilibru emoțional.

Capricorn

În această săptămână, Capricornii sunt foarte buni la negocieri și fac tot felul de înțelegeri ca să obțină cele mai bune condiții. Acest nativ are toate argumentele la el și știe să folosească cuvintele potrivite pentru a accentua o anumită problemă. Stelele arată că în a doua jumătate a săptămânii, Capricornii pot încheia un contract important sau pot obține permisiunea unui om influent.

În această săptămână, zodia Capricorn va fi nevoită să își asume nu doar problemele lor, dar și problemele altor oameni. Motiv pentru care sarcinile crescute pot crea tensiune a sistemului nervos.

Vărsător

În această săptămână, Vărsătorii petrec timp mai mult în preajma oamenilor apropiați și încearcă să asculte, nu doar să critice. Zona economică este foarte bine evidențiată în a doua parte a săptămânii și acordă suficient timp detaliilor. Astrologii spun că nu este exclus că în calea lor pot apărea oameni invidioși, care nu pot suporta că cineva poate face mai mult și mai bine decât ei.

Astrele arată că în această perioadă, zodia Vărsător nu va avea probleme serioase de sănătatea. Dar nu este exclus că din cauza unor alimente sau chiar excesul lor pot avea durere de dinți, de burtă sau de cap. Din fericire sunt dureri suportabile și nu sunt prezente mult timp.

Pești

Peștii controlează acțiunile unei persoane în această săptămână, pentru că simt că multe lucruri pot degrada dacă nu intervin ei. Poziția planetelor arată că acest nativ poate crește foarte mult din punct de vedere a vieții profesionale și descoperă că există o cale mai ușoară pentru a ajunge acolo unde își dorește. De asemenea, finalul săptămânii îi aduce multe surprize în viața lor personală, mai ales dacă are copii sau un partener de viață.

La capitolul sănătate, totul merge bine la zodia Pești, dar este foarte importantă să aibă grijă când mănâncă. Din cauza unui orar destul de aglomerată, acest nativ mai uită să mănânce și ajunge seara să fie extrem de flămând și lipsit de puteri.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...